واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: شهرك صنعتي تخصصي فولاد در بهشهر ايجاد ميشود
داخلي. اقتصادي. شهرك صنعتي. مازندران.
مدير عامل شهركهاي صنعتي مازندران گفت: باانجام موفقيتآميز مطالعات امكانسنجي، مكانيابي و رعايت شاخصهاي زيست محيطي، شهرك تخصصي فولاد در بهشهر احداث ميشود.
"مرتضي هاشمپور" روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا ادامه داد: اين شهرك تخصصي با امكان سرمايهگذاري بالا، بازگشت سرمايه خوب و ايجاد اشتغال مناسب نقش زيادي در رونق اقتصادي منطقه خواهد داشت.
وي ادامه داد: شهركهاي صنعتي كشور از سال ۱۳۶۲آغاز به كار كردند كه در مازندران با ۱۰سال تاخير اين مناطق ايجاد شدند و در حال حاضر ۲۵شهرك صنعتي در شهرهاي مختلف مازندران وجود دارد.
مدير عامل شهركهاي صنعتي مازندران ادامه داد: با وجود اين تاخير ۱۰ ساله، در رتبه بندي شهركهاي صنعتي كشور جايگاه مناسبي داريم و توانستهايم نقش بيبديلي در ارتقا توانمنديهاي استان داشته باشيم.
مدير عامل شهركهاي صنعتي مازندران يادآور شد: با مصوبه جديد دولت، به تازگي ۱۰ناحيه صنعتي از جهاد كشاورزي تفكيك و در اختيار وزارت صنايع و معادن قرار گرفت و در حال حاضر ۳۵ناحيه و شهرك صنعتي تحت پوشش اين سازمان قرار دارد.
هاشم پور خاطرنشان كرد: شهركهاي صنعتي بستر توسعه صنايع است و توانايي جذب سرمايههاي سرگردان كه عامل ايجاد گراني ، تورم و بيكاري است را خواهد داشت و در كاهش ناهنجاريهاي منطقه تاثيرگذار خواهد بود.
وي افزود: با عنايت ويژه دولت در سفراستاني به شهركهاي صنعتي،شهر صنعتي بهشهر كه در حال حاضر ۶۷واحد صنعتي فعال در آن حضور دارند از ۸۰هكتار به ۱۸۰هكتار افزايش يافت و با واگذاري آن به صاحبان صنايع، اميدواريم نقش اندكي در ايجاد اشتغال داشته باشيم.
هاشمپور با اشاره به اينكه بهشهر به دليل قرار گرفتن در حاشيه جاده ترانزيتي، بندر شهيد هاشمي نژاد و ساحل دريا، موقعيت مناسبي براي استقرار صنايع دارد گفت: در حال مذاكره با صنايع بزرگ و قديمي بهشهر هستيم تا مقدمات انتقال اين واحدها و شركتهاي بزرگ را به شهرك صنعتي فراهم كنيم.
مدير عامل شهركهاي صنعتي مازندران گفت: به منظور كاهش هزينه حمل و نقل، تامين مواد اوليه و آشنايي صنايع استان از فعاليت ديگر واحدها، تور صنعتي را در شهركهاي صنعتي راهاندازي كرديم.
وي تصريح كرد: هنگامي كه مواد زايد يك واحد صنعتي ميتواند مواد اوليه واحد ديگري باشد، بازديد ماهانه از شهركهاي صنعتي ميتواند هزينههاي برخي از اين واحدها را در خريد مواد اوليه از ديگر استانها به ميزان چشمگيري كاهش دهد.
وي خاطرنشان كرد: شناسايي واحدهاي صنعتي راكد و نيمه تعطيل در دستور كار است و اميدواريم با واگذاري تسهيلات مناسب، زمينه فعاليت مجدد و دايمي اين واحدهاي صنعتي فراهم شود. ك/۳
شنبه 4 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 444]