محبوبترینها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1854974734
در مراسم پاياني جشنواره بينالمللي راديو عنوان شد؛ اظهارات «ضرغامي» درباره شيوه پخش موسيقي از راديو
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در مراسم پاياني جشنواره بينالمللي راديو عنوان شد؛ اظهارات «ضرغامي» درباره شيوه پخش موسيقي از راديو
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان صداوسيما گفت: من به همكارانمان سفارش جدي ميكنم كه از موسيقي در برنامههاي راديويي كه بخش بسيار زياد آن توسط موسيقي پر ميشود، استفاده كارآمدي داشته باشد و تقاضاي من اين است كه از شعرهاي فاخر و موسيقي آرامشبخش استفاده كنند.
به گزارش خبرنگار اعزامي راديو و تلويزيون فارس، مراسم اختتاميه نهمين جشنواره بينالمللي راديو ونخستين اجلاس بينالمللي راديو چهارشنبه شب اول خردادماه در باغ هتل عباسي اصفهان با حضور سيدعزتاله ضرغامي رئيس سازمان صدا و سيما، حسن خجسته معاون صدا، ديويد استلي رئيس اتحاديه راديو و تلويزيونهاي آسيا و اقيانوسيه، كلباسي مدير كل صدا و سيماي اصفهان، مجيد رجبي معمار مدير شبكه تلوزيوني تهران، سكينه احمدي مدير راديو تهران، سيدمرتضي بختياري استاندار اصفهان و جمعي از مهمانان خارجي و داخلي برگزار شد.
بنابر اين گزارش در اين مراسم كه اجراي آن بر عهده فرزاد حسني بود، ضرغامي ضمن خيرمقدم به مهمانان گفت: از اينكه رسانه ملي بار ديگر ميزباني چنين نشستهاي رسانهاي را بر عهده داشت، خوشحالم و از اينكه در چند سال اخير در حوزه راديو فرصتي پيش ميآيد به بهانه معرفي بهترين آثار جهان، تجربيات خود را با يكديگر تبادل كنيم و من از فراهم آمدن چنين فضايي خوشحالم.
وي افزود: عنواني كه براي اين دوره از جشنواره انتخاب شده «راديو صداي فرهنگها» است كه عنوان بسيار مهمي است چرا كه بدون اضافهگويي و اغراق، راديو به اصالتها نزديكتر است. راديو از آسيبهايي كه جلوههاي بصري در حوزه سيما و تصوير به آن مبتلا ست مبرا است چون جلوههاي تصويري هم ميتواند مخاطب را از واقعيات دور كند و هم به سمت حاكميت سرمايه به بسياري از رسانههاي تصويري نزديك كند.
رئيس رسانه ملي گفت: امروز ما شاهد اين هستيم كه در بسياري از كشورها تلويزيون با ابتذال همراه است اما راديو در حد بسيار زيادي، پاكي خود را حفظ كرده است.
وي درادامه گفت: در اسلام هم ارتباط مردم از طريق فرهنگها مورد اشاره واقع شده است. راديو بهتر از رسانههاي ديگر ميتواند به اصالتها و فرهنگ نزديك باشد و حرفها را صحيحتر ودرستتر مطرح كند كه در اسلام هم به اين نكته توجه شده است. در آياتي از قران آمده است كه ما شما را از مرد و زن آفريديم و به صورت گروه،گروه درآورديم تا به واسطه اين تنوع و تكثر كه بخش عمده آن به فرهنگ، آداب ورسوم مربوط است به يكديگر نزديك شويم و معرفت پيدا كنيم. راديو وظيفه دارد اين فرهنگها را به هم نزديك كند واطلاعات فرهنگي را نشان دهد.
وي در ادامه خطاب به مهمانان خارجي گفت: اهميت اين مساله كه امروز درباره آن صحبت ميكنيم اين است كه متاسفانه در سالهاي اخير حركتهاي مخربي براي بيهويتي انسانها در جوامع دنيا در حال انجام است و آن هم براي جوامعي كه در هزاران سال داراي فرهنگ تمدن هستند و جزو ذخاير ارزشمند بشري به شمار مي رود.
وي تصريح كرد: برخي ادعا ميكنند بعضي از اين تخريبها و ويرانيها تاحدي ميتواند طبيعي و ناشي از آثار مدرنتيته وحركت جوامع به سوي اتوماسيون و استفاده از ابزار جديد در زندگي بشر و مناسبات توليد باشد. يكي از آنها فيلم عصر جديد است كه چارليچاپلين در آن به خوبي اثرات جامعه زندگي ماشيني را نشان ميدهد.
ضرغامي اظهار داشت: منظور اصلي من از طرح اين بخش، بحث دوم است و آن حركت حسابشده وبرنامهريزي شده توسط عدهاي قليلي در دنياست كه امكانات بسياري دردسترس دارند وفرهنگهاي جوامع را مورد تخريب قرار ميدهند تا هويت آنها را بگيرند و جوامع را از فرهنگهاي اصيل خود جدا كند تا فقط يك فرهنگ به صورت شاغل و جهاني كه خودشان ميشناسند در دنيا حاكم شود و با همان ضد ارزشها را ايجاد كند و اين حركت واحد را بر همه جوامع حاكم كنند و خطر امروز هم همين است كه تا حد زيادي هم در اين زمينه توفيقات هم داشتهاند.
وي با بيان اينكه پياده نظام اين برنامهريزيها رسانهها هستند گفت: اگر امروز از يك كودك يوناني سوال كنيد كه افلاطون وسقراط را بيشتر ميشناسد يا هنرپيشههاي مطرح غرب ، غربيها را بيشتر ميشناسد تا فرهنگ پرافتخار خود را ! واقعيت آن است كه ما اصحاب رسانه هستيم و آن پيادهنظامي كه اين برنامهريزيهاي ضدبشري را پياده ميكنند، رسانهها هستند. برخي از اين رسانهها، تصويري وماهوارهاي هستند و متاسفانه بشر به جايي رسيده كه برنامههاي ضدارزشي آن را باهيچ چيز ديگري نميتوان مقايسه كرد. چه طور ميتوان باور كرد كه بشر با اين تكنولوژي پيشرفته كه با لطف وهدايت خداوند در اختيار او قرار گرفته، بتواند ماهواره بفرستد و از اين كشف خود به جاي ارتقاي سطح بشريت، مبتذلترين مفاهيم را براي از بين بردن جوامع به كار ببرد؟
ضرغامي گفت: اگر بحث نابودي انسانها مطرح باشد، بمب هستهاي مترسكي براي تحقق افكار استثماري غرب است و چه تخريبي گستردهتر از اين؟ اما در حال حاضر و آثار مخرب اين برنامهها به شدت از بمبهاي هستهاي خطرناكتر است و ما در ميانه ميدان هستيم و البته بسياري از جوامع نسبت به آن بياطلاع هستند.
وي ادامه داد: بمب هستهاي يك بار در دنيا توسط آمريكا استفاده شد كه امروز خود هزاران كلاهك هستهاي دارد و از طريق آن درندهترين كشورها را تجهيز ميكند ولي امروز بمب هستهاي واقعي برنامههاي ضد فرهنگي است كه جريان دارد. رئيسجمهور ما در سخنان خود به نكته مهمي اشاره كرده بود كه هدف ما از داشتن انرژي هستهاي صلحآميز و كاربردي است و كساني كه خيال ميكنند با بمب هستهاي ميتوان جلوي اظهارنظرها وآزادانديشي انسانها را گرفت، عقبمانده ذهني هستند.
وي با بيان اينكه جمهوري اسلامي داعيه ندارد كه به زور فرهنگ خود را به ساير جوامع صادر كند، عنوان كرد: امروز بحث دهكده جهاني مطرح است ومردم خود قدرت انتخاب دارند اين همان نكتهاي است كه 1400 سال پيش حضرت علي (ع)، با آن به نكته "ماقال"در مقابل "من قال" اشاره كردند و فرمودند كه بايد به محتواي پيام اشاره كرد و هر جا حرف خوبي زده شود مردم از آن استقبال ميكنند.
وي همچنين با بيان اينكه رسانهها بايد فرهنگ ملي خود را حفظ كنند گفت: رسانههاي ما بايد فرهنگ ملي خود را در مقابل فرهنگ جهاني كه ميخواهد به زور وارد شود حفظ كنند واگر خداي نكرده رسانهها بخواهند به عكس عمل كنند، دردآور است. مثلا امروز در فضاي رسانهاي كشوري مثل انگليس گروهكي مثل گروهك منافقين را كه مصداق بارز تروريست است، از زيرمجموعه گروههاي تروريست خارج ميكند چرا بايد چنين تخلفات آشكاري در استانداردهاي جهاني صورت گيرد؟ سالها است كه راديوبيبي سي براي ما يادآور خاطرات بدي است وخبرنگاران آن بايد از مسولان خود سوال كنند كه اين گروهك با چه مجوزي و تحليلي از ليست گروهكهاي تروريست دنيا حذف شده است؟ اين نكات نشان ميدهد كار ما در حوزه رسانه بسيار سنگين است و بايد بسيار متعهدان به آن عمل كنيم.
رئيس سازمان صدا وسيما ادامه داد: ما مسوليت دهها شبكه تلويزيوني را بر عهده داريم و اعتقاد داريم كه راديو به خاطر ويژگيهايي كه دارد به مخاطب صميميتر و نزديكتر است و با فطرتهاي پاك قرابت بيشتري دارد. حرف ناحساب را نميتوان در راديو زد ولي درتلويزيون براي زدن حرفهاي ناحساب فضا بازتر است و ما با رئيس اتحاديه راديو وتلويزيونهاي آسيا و اقيانوسيه صحبت كرديم تا موضوع محتواي پاك راديو بيشتر استفاه شود.
وي تاكيد كرد: اگر معتقد به رسانه پاك هستيم، بايد بياييم نسبت به لازم و ملزومات آن نيز برنامهريزي كنيم و يكي از برنامهريزيهاي ما، اين است كه ببينيم چقدر توانستهايم به اين استانداردها نزديك شويم و بعد از مدتي، اگر در مورد اين مسايل توجه شود به نظر من راديو ميتواند در خدمت صلح، پاكي و تعالي بشر قرار گيرد و خدمات ارزندهاي نيز عرضه كند.
ضرغامي در ادامه سخنان خود به ارايه تذكراتي نسبت به همكارانش پرداخت وگفت: در مورد استفاده موسيقي در راديو من به همكارانمان سفارش جدي ميكنم كه از موسيقي در برنامههاي راديويي كه بخش بسيار زياد آن توسط موسيقي پر ميشود، استفاده كارآمدي داشته باشد لذا استفاده مناسب از موسيقي در انواع مختلف آن بايد بر اساس يك نگاه سالم كارشناسي صورت گيرد و تقاضاي من از شما همكاران اين است كه در برنامههايتان از شعر و موسيقي فاخر، به ويژه موسيقي آرامشبخش استفاده كنند.
در آخرين نظرسنجيهاي ما از جوانان در باره موسيقي آنها ابراز علاقه كردند كه موسيقي هاي آرامشبخش را بيشتر ترجيح ميدهند و از حسن خجسته معاون صدا تقاضا دارم كه در ارزيابي عملكرد همكارانمان به نوع استفاده از موسيقي توجه كنند.
وي در ادامه بر تحول ساختار نمايشي برنامههاي راديويي تاكيد كرد وگفت: يك زمان بسياري از مخاطبان راديو تحت تاثير اثرات نوستالژيك آثار نمايشي راديو بودند در حوزه راديو آن چيزي كه سابقه داشته وهميشه موثر بوده ساختارهاي نمايشي و تلاشهاي خوبي در طول اين سالها صورت گرفته است.
وي افزود: اداره كل نمايشهاي راديو بايد در كميت تنوع موضوع استفاده از بدايع و خلاقيتهايي كه در حوزه نمايشي است متحول شوند و با آمدن شهرام گيلآبادي به بار بنشيند و در حوزه اداره كل نمايش راديو ارتقاي كمي وكيفي بسياري داشته باشد.
وي در ادامه سخنان خود به برنامههاي گفتوگو محور اشاره كرد وگفت: راديو گفتوگو ويترين آزاد انديشي در جمهوري اسلامي است و عملكرد خوب داشته است اما ما بايد هم در راديو گفتوگو و هم در برنامههاي چند جانبه ساير شبكههاي راديويي كه به طرح آرا و نظرات مختلف ميپردازد دقت بيشتري داشته باشيم و هر دو طرفين مباحث در برنامه حضور داشته باشند تا كسي در اين ميان مظلوم واقع نشود.
وي در پايان سخنان خود گفت:« ما در صدا وسيما وظيفه داريم ساير رسانهها را نيز تبليغ كنيم كه يكي از اين رسانهها ، رسانه پاك كتاب است كه امروز مهجور مانده وبا آمدن رسانهها كتابخواني در انزوا قرار گرفته و من نگران اين هستم كه با توجه به افزايش مخاطبان رسانههاي تصويري، رجوع مردم به رسانههايي مانندكتاب كم شود. روي اين مساله فكر وبرنامهريزي كنيد.ما با برنامههاي خوب ميتوانيم در حوزه كتابخواني تاثيرگذار باشيم .
وي افزود: پس از پخش سريال «شهريار»، ديوان شهريار ناياب شد و مردم به خريد اين كتاب پرداختند ودر كنار آن ديوان شاعران ديگري مانند ملكالشعراي بهار و ايرج ميرزا نيز از فروش بيشتري برخوردار شد. همچنين اين سريال باعث نقدهايي شد كه ما به دنبال آن هستيم.
در اين مراسم عليرضا نوري، گفت: در آبان ماه سال گذشته با پشتوانه هشت سال پياپي برگزاري جشنواره راديو در ايران فراخوان نهمين جشنواره انتشار يافت، اين رقابت جهاني با توجه به شيوع و گسترش قالبهاي نوين برنامهسازان ايراني در سطح جهان وتوجه فستيوالهاي مشابه بينالمللي به برخي قالبها و همين طور موضوعاتي كه صداي جمهوري اسلامي ايران معتقد است در گستره جهان امروز توجه به آنها براي مردم جهان ضروري بهنظر ميرسد، شكل گرفت.
وي افزود: جشنواره نهم علاوه بر قالبهاي كلاسيكبرنامهسازي، امسال به دوقالب پادكست و برنامههاي تعاملي توجه ويژه نشان داده وهمچنين آگهيهاي تجاري راديويي را در جشنواره گنجانده بود.
انتخاب شعار راديو صداي فرهنگها در جشنواره امسال نيز باهدف ترويج مفاهيمي چون صلح ودوستي ملل؛ تكثرگرايي فرهنگي، تجليل از بزرگان ادب وهنر، پاسداشت از ميراث ناميراي فرهنگ وتمدن ايران اسلامي كه همواره مدافع حقوق انسانها و گسترش تعامل ومهرورزي در سطح جهان است شكل گرفت و خوشبختانه مراكزي فرهنگي داخلي وخارجي همچون يونسكو و فرهنگستان هنر با اعتقاد به اهداف اين جشنواره، با ما هم سو و پيشقدم شدند.
وي ادامه داد: در نهمين جشنواره بينالمللي راديو بالغ بر 700 اثر راديويي به دبيرخانه ارسال شده است. از ميان اين تعداد 200اثر از كشورهايي نظير استراليا، بوسني، بلاروس، چين، آلمان، هونكگونگ، هندوستان، افغانستان، ايتاليا، ژاپن،كره جنوبي، مكزيك، مغولستان، نيجريه، روسيه، صربستان، اسلووني، آفريقاي جنوبي ،سوريه ، تاجيكستان، تركيه، اوكراين، يونان، و فرانسه به دستمان رسيد كه تعدادي از اين كشورها براي اولين بار در جشنواره بينالمللي راديو حضور مييافتند.
وي با بيان اينكه آثار ارسالي توسط 5 داور ايراني و 5 داور خارجي ارزيابي شدند، گفت: انتخاب موضوعات جذاب و كارآمد درجهت بهبود وضعيت زندگي وارتقاي سطح آگاهي مخاطبان وهمچنين بهرهگيري از نوآوريهاي ساختاري در چينش آيتمها كاربرد موسيقي و افكت وكيفيت ضبط به وضوح در اين برنامهها قابل لمس است.
وي در ادامه به نخستين اجلاس جهاني راديو اشاره كرد و اظهار داشت: اين اجلاس كه با استقبال گستردهاي شركتكنندگان وعلاقمندان به موضوع رسانه روبرو شد در 7 پنل برگزار وحضور فرهيختگان وپژوهشگران ، گفتارهايي در باره موضوعات نوين و تعامل راديو با فنآوري جديد موضوعاتي بود كه مورد توجه علاقمندان قرار گرفت.
وي ادامه داد: اينگونه موضوعات كه براي نخستين بار در اين نشست ارايه شد، توانست بيش از 80 درصد از شركتكنندگان را راضي كند و اين نشان از محتواي پربار نشستها دارد.
وي افزود: موضوعات نشستهاي ما عبارتند بودند از: الگوي ديجيتال، موج بعدي در بخش برنامههاي ديجيتال، راديو در خانواده، مديريت راديو و نقش سرويسهاي پخش عمومي، تاثير راديو در زندگي مردم عادي، پيشرفت راديو در غرب آسيا و مجموع فناوري و چالشهاي خط مشي.
به گزارش فارس، «هاوان پاچيكو» مدير راديو كوبا در اين مراسم به ايراد سخنراني پرداخت وگفت: تاثير راديو بر مردم از نكات بسيار مهم است . راديو كوبا با پشتيباني دولت رشد كرده ودر حيطه وظايف خود وظايف متفاوتي بر عهده دارد و در دوران 48 ساله كشور تلاش بسياري براي بقا وارتقاي خود آن هم با حضور رسانههاي قوي ديگري بوده ودر تاريخ معاصر چنين نقض حقوق بشري بيسابقه است و هيچ كس در مقابل آن حرفي نميزند.
وي در بخشهاي ديگري از سخنراني خود به سخنان فيدلكاسترو اشاره كرد و گفت: فيدل در سخنانش هميشه ميگفت بهترين فرهنگها بايد جهاني شود و شاخههاي فرهنگ، آداب و رسوم هر جامعه بايد مانند گنجينههاي ارزشمند حفظ و نگهداري شود.
انتهاي پيام/
جمعه 3 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 498]
صفحات پیشنهادی
در مراسم پاياني جشنواره بينالمللي راديو عنوان شد؛ اظهارات «ضرغامي ...
در مراسم پاياني جشنواره بينالمللي راديو عنوان شد؛ اظهارات «ضرغامي» درباره شيوه پخش موسيقي از راديو خبرگزاري فارس: رئيس سازمان صداوسيما گفت: من به همكارانمان ...
در مراسم پاياني جشنواره بينالمللي راديو عنوان شد؛ اظهارات «ضرغامي» درباره شيوه پخش موسيقي از راديو خبرگزاري فارس: رئيس سازمان صداوسيما گفت: من به همكارانمان ...
تجليل از بزرگان موسيقي در جشنواره راديو
در مراسم پاياني جشنواره بينالمللي راديو عنوان شد؛ اظهارات ... ... جشنواره بينالمللي راديو عنوان شد؛ اظهارات «ضرغامي» درباره شيوه پخش موسيقي از ... ملل؛ تكثرگرايي ...
در مراسم پاياني جشنواره بينالمللي راديو عنوان شد؛ اظهارات ... ... جشنواره بينالمللي راديو عنوان شد؛ اظهارات «ضرغامي» درباره شيوه پخش موسيقي از ... ملل؛ تكثرگرايي ...
جشنواره موسيقي را بينالمللي ميكنيم
در مراسم پاياني جشنواره بينالمللي راديو عنوان شد؛ اظهارات ... ... جشنواره بينالمللي راديو عنوان شد؛ اظهارات «ضرغامي» درباره شيوه پخش موسيقي از ... به همكارانمان سفارش ...
در مراسم پاياني جشنواره بينالمللي راديو عنوان شد؛ اظهارات ... ... جشنواره بينالمللي راديو عنوان شد؛ اظهارات «ضرغامي» درباره شيوه پخش موسيقي از ... به همكارانمان سفارش ...
نظر پورمحمدی درباره مشاغل الهام
توصيه الهام به دانشجویان: يك شغل را بچسبيد! .... در مراسم پاياني جشنواره بينالمللي راديو عنوان شد؛ اظهارات «ضرغامي» درباره شيوه پخش موسيقي از راديو ... . گوناگون ...
توصيه الهام به دانشجویان: يك شغل را بچسبيد! .... در مراسم پاياني جشنواره بينالمللي راديو عنوان شد؛ اظهارات «ضرغامي» درباره شيوه پخش موسيقي از راديو ... . گوناگون ...
گزارش البرادعي درباره ايران روز دوشنبه ارائه ميشود
يك سخنگوي آژانس بينالمللي انرژي اتمي صبح جمعه به ايرنا در وين گفت كه اين ... در مراسم پاياني جشنواره بينالمللي راديو عنوان شد؛ اظهارات «ضرغامي» درباره شيوه ...
يك سخنگوي آژانس بينالمللي انرژي اتمي صبح جمعه به ايرنا در وين گفت كه اين ... در مراسم پاياني جشنواره بينالمللي راديو عنوان شد؛ اظهارات «ضرغامي» درباره شيوه ...
همايش كوهپيمايي خانوادگي بسيجيان شهرداري تبريز برگزار شد
همايش كوهپيمايي خانوادگي بسيجيان شهرداري تبريز برگزار شد داخلي. ... در مراسم پاياني جشنواره بينالمللي راديو عنوان شد؛ اظهارات «ضرغامي» درباره شيوه پخش ...
همايش كوهپيمايي خانوادگي بسيجيان شهرداري تبريز برگزار شد داخلي. ... در مراسم پاياني جشنواره بينالمللي راديو عنوان شد؛ اظهارات «ضرغامي» درباره شيوه پخش ...
در گفتگوي تلفني جليلي با وزيرخارجه چين تاكيد شد: حل ...
در گفتگوي تلفني جليلي با وزيرخارجه چين تاكيد شد: حل صلح آميز مساله هسته اي ... در مراسم پاياني جشنواره بينالمللي راديو عنوان شد؛ اظهارات «ضرغامي» درباره شيوه ...
در گفتگوي تلفني جليلي با وزيرخارجه چين تاكيد شد: حل صلح آميز مساله هسته اي ... در مراسم پاياني جشنواره بينالمللي راديو عنوان شد؛ اظهارات «ضرغامي» درباره شيوه ...
در روز دوم جام شهدا دو كشتي گير تركيه در اراك فيناليست شدند
احادیث و روایات: امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است. .... در مراسم پاياني جشنواره بينالمللي راديو عنوان شد؛ اظهارات «ضرغامي» درباره شيوه ...
احادیث و روایات: امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است. .... در مراسم پاياني جشنواره بينالمللي راديو عنوان شد؛ اظهارات «ضرغامي» درباره شيوه ...
اولين نشست روزهاي ادبي ايران در استانبول برگزار شد
اولين نشست روزهاي ادبي ايران در استانبول برگزار شد خبرگزاري فارس: رايزني ... در مراسم پاياني جشنواره بينالمللي راديو عنوان شد؛ اظهارات «ضرغامي» درباره شيوه ...
اولين نشست روزهاي ادبي ايران در استانبول برگزار شد خبرگزاري فارس: رايزني ... در مراسم پاياني جشنواره بينالمللي راديو عنوان شد؛ اظهارات «ضرغامي» درباره شيوه ...
امام جمعه موقت تهران/ فتح خرمشهر، نگاه دنيا به ايران را عوض كرد
احادیث و روایات: امام صادق (ع):برترین عبادت مداومت نمودن بر تفکر درباره خداوند و .... در مراسم پاياني جشنواره بينالمللي راديو عنوان شد؛ اظهارات «ضرغامي» درباره شيوه ...
احادیث و روایات: امام صادق (ع):برترین عبادت مداومت نمودن بر تفکر درباره خداوند و .... در مراسم پاياني جشنواره بينالمللي راديو عنوان شد؛ اظهارات «ضرغامي» درباره شيوه ...
-
گوناگون
پربازدیدترینها