واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: عادات غلط را تغییر دهیددر مقاله ای که در زمینه فناوری های به روز صحبت کردیم عنوان نمودیم که یک سری عادات غلط وجود دارند که عواقب سنگینی برای ما دارند و تعدادی از آنها را نام بردیم که شامل:
1. عدم تهیه نسخه پشتیبان از سیستم2. غفلت از نسخه پشتیبان3. پاسخ به Spam4. استفاده از رایانه روشن هنگام حرکت5. استفاده از لب تاپ در تخت خواب در اینجا قصد داریم به چند نمونه دیگر هم اشاره ای داشته باشیم که 6. مورد بعدی غفلت در قفل کردن گوشی های هوشمند است: زمانی که که فرد بی مسئولیتی گوشی موبایلی را پیدا می کند، اول تمام تلفن های بین المللی خود را شماره گیری می کند و هر شماره که بتواند! سپس به برداشتن تمام اطلاعات موجود در گوشی می پردازد.اما شما می توانید به راحتی با قرار دادن یک رمز از تمام این اتفاقات جلوگیری کنید و نهایتا ضرری که می دهید هزینه صدور سیم کارت جدید و خرید گوشی جدید باشد نه افتادن اطلاعات شخصیتان به دست غریبه و همچنین پرداخت یک قبض باور نکردنی. 7. عدم استفاده از پوشه ها و مرتب کردن Email : همانطور که می دانید هر پیامی که دریاف می کنید در جعبه پیغام ها (Inbox) قرار می گیرد و ایمیل شما را شلوغ و شلوغ تر می کند و اگر از آن دسته از افرادی هستید که هیچ کدام از پیامهای خود را حذف نمی کنند فکر می کنم اگر به دنبال پیامی بگردید آن را پیدا نمی کنید یکی از اشتباهاتی که افراد می کنند و برایشان گران تمام می شود عدم استفاده از پوشه یا دسته بندی برای مدیریت جعبه پیام های خود یا همان Inbox است.
عموما همه ایمیل ها خصوصا آنهایی که ما در ایران از آنها استفاده می کنیم مانند Yahoo و Gamil قابلیت های خوبی برای مرتب کردن و مدیریت ایمیل ها دارند عدم استفاده از آنها در بعضی مواقع که شدیدا به آنها احتیاج دارید بسیار مشکل است البته ما به تمامی ایمیل هایمان احتیاجی نداریم پس کمی به کلید Delete هم توجه کنید آنهم کاربرد دارد. 8. پرینت از همه چیز:حتما شما هم تبلیغاتی را که موکدا در زمینه عدم چاپ اطلاعات بر روی کاغذ است خوانده اید در حال حاضر وسایل متنوعی برای ذخیره اطلاعات دیجیتالی دارید پس چه لزومی برای چاپ آنان وجود دارد؟ حتی فرم هایی که نیازمند امضا هستند، می توانند با قبول امضای دیجیتالی که در Microsoft Pint ایجاد شده، به انجام رسند حتی می توان برای ذخیره کامل فایل ها برای انتقال و آرشیو، از آنها PDF تهیه کرد. اگر شما به این نکته توجه نکنید ضرر جبران ناپذیر آن متوجه تمام جامعه است. 9. نصب زیاد برنامه های غیرضروری:چرا ویندوز کند می شود؟ شما سه برنامه پیام رسانی مشتری و هفت جست وجو گر نوار ابزار و 5 تا بروزر بر روی سیستم نصب کرده اید.
گاهی بعضی از این برنامه های نصب شده باعث آسیب دیدن ویندوز می شود. برخی از این نرم افزارها اثرات غیر قابل جبرانی بر روی سیستم می گذارند. البته در کشور ما که ویندوز Original کمتر تهیه می شود شما مجبور می شوید مرتبا ویندوز خود را عوض کنید اما برای کسانی که از نسخه اصلی استفاده می کنند کمی این موضوع پرهزینه تر و پر دردسر تر است. 10. عدم نگهداری رسید ها:
طبق تجربه که شاید شما هم آن را تجربه کرده باشید همیشه محصولاتی که رسید آنها را دور می ریزیم، بعد از مدتی دچار مشکل شده و نیاز به تعمیر پیدا می کند. اما به دلیل عدم نگهداری رسید خرید و گارانتی، نمی توان از خدمات پس از فروش استفاده کرد. بهتر است اسناد را در پوشه ای نگه داری کنید. هنگام جمع آوری برخی رسید ها، می توانید از آنها اسکن کرده و توسط سیستم Neat Receipts سازماندهی کنید. این تجربه ای است که ضرر زیادی از لحاظ مالی به شما وارد می کند! 11. استفاده از رمزی ثابت برای همه چیز:اگر همه رمز ها از قبیل پست الکترونیک، خود پرداز، رمز کاربری اینترنت، گوشی مبایل و .... مشترک باشد، ممکن است مورد سرقت اطلاعات قرار گیرید، پیشنهاد می کنم حتی بعضی از رمز های خود را در یک بازه زمانی مشخص عوض کنید همچنین می توان بوسیله نرم افزار(Password manager) بر رمزها مدیریت کرد.12. ارسال تصاویر آنلاینزمانی که تصمیم میگیرید تصویری را در سایتی قرار دهید، به موقعیت تمام افراد حاضر درعکس توجه کنید تا از پست و اظهار نظرات آزرده خاطر نشوید!این موضوع که در حال حاضر بسیار باب شده است در بعضی مواقع اثرات بسیار بد و جبران ناپذیری را بر روی زندگی افراد می گذارد که جبران آن اصلا آسان نیست زیرا عکس شما حالا بر روی آرشیو کامپوتر خیلی ها save است که اصلا شما نمی دانید چه کسانی آن را دارند؟ شما می توانید پرو فایل خود را به گونه ای تصحیح کنید که همه اعضای شبکه به قسمت های خصوصی دسترسی نداشته باشند.پیشنهاد می کنم در هنگام کار با این نوع شبکه ها حتما امنیت را مد نظر داشته باشید حتی ممکن است شما در حال حاضر موردی به نظرتان حائز اهمیت نباشد که در آینده مهم شود ، به هر حال هر چه پروفایل امن تری داشته باشید ضرر نمی کنید!تهیه و ترجمه: فائزه سیدخاموشیبخش دانش و فناوری تبیان
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تبیان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 366]