واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: ياوري : نظم ، ظهور پديدهها و جوانگرايي در داوري از نكات برجسته ليگ بود
سرمربي تيم فوتبال برق شيراز هفتمين دوره مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه هاي برتر ايران را يكي از بهترين ليگهاي برگزار شده فوتبال كشور در سال هاي اخير توصيف كرد.
Wي#;۱۶۰
پيام ارسال شده توسط سيستم پيام ((net.irna.payam
ارسالكننده پيام : خبرنگار گروه ورزشي
موضوع :طيسس
يكشنبه ۲۹ارديبهشت ۱۳۸۷
محمودياوري روز يكشنبه اظهار داشت : يكي از بهترين محسنات ليگ برتر هفتم اين بود كه ليگ به موقع به ايستگاه پاياني رسيد و اگر فشردگي هم وجود داشت به صورت يكسان براي همه تيمها بود، براين اساس به نظر من يكي از بهترينهاي ليگ را پشت سرگذاشتيم .
وي ظهور پديدههاي جديد را دومين حسن ليگ برتر هفتم دانست و افزود: يكي از اهداف برگزاري مسابقات ليگ پويايي فوتبال ملي است ،هم اكنون ميبينيم كه در تركيب تيم ملي پديدههاي جديدي حضور دارند. همين نكته براي اثبات خوب بودن ليگ هفتم كافي است كه اين ليگ فوتبال را به سمت رشد سوق داده است .
اين كارشناس فوتبال استفاده از داوران جوان را سومين نكته مثبت ليگ برتر هفتم شمرده و تصريح كرد: در بالاترين سطوح فوتبال كشور شاهد حضور داوران جوان بوديم ، ولي در اين ميان بايد بپذيريم كه جوانگرايي هزينه هم دارد و در صورتي كه جامعه فوتبال آستانه تحمل خود را بالا ببرد درآينده شاهد تاثير اين جوانگرايي در داوري خواهيم بود.
محمود ياوري در مورد نقاط ضعف ليگ برتر خاطرنشان كرد: بايستي واقع گرا بود و پذيرفت كه هيچ جاي زندگي بدون مشكل نيست و هيچ ليگ بدون مشكلي هم وجود ندارد. طبيعي است كه ليگ برتر هفتم هم نقاط ضعفي داشت از جمله وقفه هاي خواسته و ناخواستهاي كه در طول برگزاري مسابقات پيش ميآمد كه بعضي تيمها از آن متضرر و بعضي ديگر منتفع شدند، ولي مهم اين است كه در سال هاي آتي اين قبيل ضعفها را از بين ببريم .
سرمربي تيم فوتبال برق شيراز لزوم پرداخت حق پخش تلويزيوني به باشگاه ها را مورد تاكيد قرار داد و از مسوولان رده بالاي ورزش خواست كه تمهيدي بينديشند تا از پتانسيل درآمدزايي فوتبال به نحو شايستهاي استفاده شود و باشگاهها با دريافت حق و حقوق طبيعي خود در راه ادامه حياتشان دچار مشكل مالي نشوند.
ياوري همچنين با اشاره به اين مطلب كه براي توسعه اخلاق در ورزش الگو سازي يك امر انكارناپذير است ، گفت :در تيم برق بازيكني به نام مهدي كريميان داريم كه در ۳۳مسابقه حتي يك كارت زرد دريافت نكرده و در يك مسابقه بنا به تشخيص من روي نيمكت نشسته است . آيا نبايد ميان اين قبيل بازيكنان با بازيكناني كه در طول فصل چندبار با محروميت مواجه ميشوند، تفاوتي وجود داشته باشد؟ بديهي است كه براي توسعه اخلاق در ورزش بايد اين الگوها را به مردم معرفي كرده و به نحو شايستهاي از آنها تقدير كرد.
سرمربي تيم فوتبال برق شيراز در مورد قهرماني پيروزي نيز گفت : به هر حال براي كسب موفقيت دو فاكتور برنامه ريزي و مديريت ضروري است . هر تيمي كه بودجه مناسبي داشته باشد و از اين بودجه استفاده بهينه بكند قدر مسلم موفق خواهد شد. بنابراين تيمهايي هم كه سقوط ميكنند در يكي از اين دو مورد دچار مشكل بودهاند هرچند به نظر من سپاهان براي كسب عنوان قهرماني شايسته تر بود، چرا كه اين تيم حركت يكنواختي در طول فصل داشت و خستگي تنها عامل اصلي عدم قهرمانياش بود.
وي در مورد برنامه خود براي ليگ برتر هشتم ، يادآور شد: فضاي بسيار صميمي و خوبي بر باشگاه برق شيراز حاكم است و فضا براي ادامه همكاري با اين تيم مهياست اما تداوم همكاري من با باشگاه برق مستلزم برطرف شدن مشكلات مالي باشگاه است . چنانچه اين مشكلات برطرف شود و بودجه خوبي براي اداره باشگاه در نظر بگيرند تا دست ما خالي نباشد، خوشحال ميشوم كه در ليگ هشتم هم هدايت برق شيراز را عهده دار باشم .
يکشنبه 29 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 230]