واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: نماينده شركت سابيك عربستان: ساختار صنعتي جهان به سرعت در حال تغيير است
نماينده شركت سابيك عربستان با بيان آنكه ساختار صنعتي جهان به سرعت در حال تغيير است، تصريح كرد: رشد كمتر در ژاپن، آمريكا و اتحاديه اروپا بارشد سريع در آسيا و اقيانوسيه و خاورميانه در تناقض است.
به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا، يوسف البنيان عصر شنبه در اولين روز هشتمين همايش بينالمللي صنعت پتروشيمي درسخنراني با عنوان فرصتها و چالشها آينده اميدواركننده صنعت پتروشيمي درخاورميانه، افزود: ظهور يك مركز منطقهاي پتروشيمي در خاورميانه كه حدود ۱۰درصد توليد دنيا را دارد ، يكسري فرصتها و چالشها را پيش رو ميآورد.
وي افزود: در كشورهايي مانند ايران، عربستان سعودي، كويت، عمان، امارات متحده عربي، قطر و مصر تعداد زيادي طرح در دهه گذشته اجرا شده است و اين روند همچنان ادامه دارد.
اين فعاليتها به افزايش درآمد صادرات، فعاليت صنايع داخلي و همچنين كمك به رشد تجارت منطقهاي كمك ميكند.
البنيان تصريح كرد: از آنجا كه اهميت مركز پتروشيمي خاورميانه روبه افزايش است، ملل و جوامع انتظار دارند منافع واقعي را ببينند. صنعت پتروشيمي منطقه با ادامه رشد، افزايش صادرات، ايجاد مشاغل و فرصتهاي جديد ميتواند اون انتظارات را برآورده كند.
وي با اشاره به اينكه اين صنعت ميتواند به توسعه صنعتي منطقهاي با تشويق توسعه صنايع پايين دستي كمك كند، افزايش هزينه، تورم، نياز به ادامه رشد در صورت مواجهه با ركود، نوسان در بازار جهاني سرمايه، كمبود نيروي كار دانش آموخته و ماهر و نياز به توسعه وسيع تر و بازار عميق تر را از چالشهاي فراروي اين صنعت برشمرد.
البنيان بر تشويق همكاري و تجارت منطقهاي درتمام سطوح براي تحقق منافع جوامع خود تاكيد كرد و افزود: رشد يك بازار منطقهاي قوي كه مي تواند وابستگي به درآمد صادرات را كاهش دهد به حفظ صنعت از نوسان جهاني كمك خواهد كرد.
وي شركت سابيك عربستان سعودي را يك رهبر منطقهاي عنوان كرد و افزود:
اين شركت به طور فعالانه درحال توسعه همكاري منطقهاي صنعتي از طريق انجمن شيميايي و پتروشيميايي خليج فارس است. اين شركت همچنين در پي يافتن فرصتهاي بيشتر همكاري و تجارت منطقهاي است.
ژان سنتناك رييس و مدير اجرايي شركت آكسنز فرانسه نيز با اشاره به اينكه ارتقا پس ماندها از طريق فناوري RFCCاتحاديه FCCرادر ۲۵سال گذشته شكل داد، افزود: از آن زمان اين فناوري تكامل و از طريق تجربه تجاري بهبود يافت. همچنين تحقيق و توسعه به فراورش خوراكهاي سنگين تر تخصيص يافت.
وي گفت: امروز نيز حركت تبديل پس ماندها با تاكيد بر يكپارچگي آن با مواد پتروشيمي به ويژه پروپيلن و آروماتيكها براي تامين تقاضاي سوختهاي جهاني و مواد پتروشيمي ادامه دارد.
شنبه 28 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 2321]