تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر لحظه ای که بر فرزند آدم بگذرد و او به یاد خدا نباشد روز قیامت حسرتش را خواهد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850278224




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

درنشست كميسيون توسعه پايدار؛ايران خواستار تدوين سياستهاي مقابله با بيابان زايي در جهان شد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: درنشست كميسيون توسعه پايدار؛ايران خواستار تدوين سياستهاي مقابله با بيابان زايي در جهان شد
نماينده جمهوري اسلامي ايران در سازمان ملل متحد در شانزدهمين نشست كميسيون توسعه پايدار، خواستار تدوين سياستهاي صحيح و حمايتي بين المللي براي توسعه روستايي، كشاورزي و مقابله با بيابان زايي شد.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از بخش مطبوعاتي دفتر ايران در سازمان ملل متحد، در ادامه شانزدهمين نشست كميسيون توسعه پايدار سازمان ملل متحد نمايندگان دولتها، سازمانهاي بين المللي و سازمانهاي غير دولتي به بحث و تبادل نظر درباره موضوعات در دستوركار كميسيون شامل توسعه روستايي، زمين، كشاورزي، بيابان زايي و خشكسالي ‌پرداختند.

"محمد خزاعي" نماينده دائم جمهوري اسلامي ايران در اين سازمان، كه رياست هيئت ايراني را در اين نشست به عهده دارد در سخناني مواضع كشورمان را بيان كرد.

وي اظهار داشت : بررسي موضوع زمين، كشاورزي و توسعه روستايي درحالي كه جهان شاهد بحران مواد غذايي است، از اهميت بالايي برخوردار است. زمين به عنوان يك منبع ارزنده طبيعي نقش حياتي در تحقق توسعه وحفظ طبيعت دارد. توسعه روستايي در عملي شدن اهداف توسعه هزاره به ويژه در كشورهاي درحال توسعه و در رفع فقر، گرسنگي و سوء تغذيه مردم موثر است.

وي افزود: در چارچوب توسعه روستايي، بايد توجه خاصي به سازندگان صنايع دستي، كشاورزان و گله داران از جمله عشاير گشته و براي رفع مشكلات زندگي آنان تلاش شود. از سوي ديگر بسياري از مردم جهان در مناطق روستايي به كشاورزي اشتغال دارند و عدم سرمايه گذاري و اختصاص بودجه كافي، نامناسب بودن يا ناكافي بودن كودها، عدم دسترسي كشاورزان به فناوريهاي جديد و مناسب، استفاده از بذرهاي غير بومي، و ناكافي بودن منابع آبي از جمله مشكلات آنان است.

خزاعي گفت : بحران جاري غذا به ترديدهاي موجود درباره صحيح بودن سياستهاي مربوط به توسعه سوختهاي زيستي (بايوفيول كه از محصولات كشاورزي نظير ذرت يا نيشكر گرفته مي ‌شود) دامن مي ‌زند، زيرا به امنيت غذايي آسيب رسانده و به توسعه جنگل زدايي كمك مي‌ كند.

نماينده كشورمان ادامه داد كه در كشورهاي درحال توسعه گله داري از جمله عشاير گله دار و نيز مزارع پرورش حيوانات و آبزيان نقش فراواني در توسعه روستايي و نيز تامين پروتئين مورد نياز مردم دارند و از اين رو بايد مورد حمايت دولتها باشند.

وي گفت: متاسفانه در كشور ايران به دليل هواي سرد بي سابقه در زمستان گذشته بسياري از مزارع دچار سرمازدگي شدند و كاهش قبال توجه بارندگي نيز به كم شدن منابع آبي كشور براي آشاميدن و مصرف كشاورزي منجر شده است.

خزاعي درباره بيابان و بيابان زايي اظهار داشت: حدود يك سوم خاك ايران بيابان است كه از بيابان زايي و كمبود آب رنج مي ‌برد.

وي افزود : مردم ساكن مناطق خشك و نيمه خشك ايران براي قرنها زندگي مسالمت آميز با بيابان داشته‌اند و از اين رو داراي دانش سنتي و تجربيات ارزنده‌اي در اين زمينه هستند،اما با افزايش تعداد دوره هاي خشكسالي و طولاني شدن آنها اين مردم دچار مشكلات عديده‌اي از جمله كمبود بيشتر آب شده‌اند و تلاشهاي دولت براي توسعه با موانع جديدي روبرو شده است.

خزاعي افزود : خشكسالي بر شدت بيابان زايي مي‌افزايد و حركت تپه‌هاي شني وطوفان شن به زمين‌هاي كشاورزي، مراتع و شهرها و روستاها آسيب هاي جدي وارد مي‌كند، مناطقي كه گاه براي هزاران سال شاهد فرهنگها و تمدنهاي ارزنده‌اي بوده‌اند.

وي گفت : با وجود تلاش دولتهاي درحال توسعه براي توسعه مناطق روستايي، مقابله با بيابان زايي و افزايش بهره وري كشاورزي، متاسفانه در سطح بين المللي شرايط مساعدي براي حمايت از دولتها وجود ندارد و توقف مذاكرات دوحه درباره تجارت بين المللي، ناكافي بودن منابع مالي از جمله در تشكيلات محيط زيست جهاني (جف) و كنوانسيون بين المللي بيابان زدايي، وجود يارانه‌هاي كشاورزي در كشورهاي توسعه يافته، ناكافي بودن كمكهاي رسمي توسعه‌اي و سرمايه گذاريها در بخشهاي كشاورزي و توسعه روستايي، عدم دسترسي به فناوريهاي جديد و مناسب و ضعيف بودن ظرفيت هاي ملي براي مقابله با چالش ها از جمله موانع و مشكلات موجود در سطح جهان هستند.

خزاعي ادامه داد كه نقش زنان و كودكان در توسعه روستايي و افزايش بهره وري كشاورزي را نبايد ناديده گرفت. متاسفانه فعاليتهاي سازنده زنان و كودكان سبب محروميت آنان از برخي مزاياي اجتماعي و اقتصادي نظير مواد كافي و آموزش شده است. همينطور نقش موثر جوامع مدني و بخش خصوصي در توسعه روستايي، بخش كشاورزي، پرورش دام، پرورش آبزيان و حتي در مقابله با بيابان زايي وخشكسالي را نبايد از نظر دور داشت.

خزاعي در پايان خواهان تدوين سياستهاي صحيح و حمايتي بين المللي براي توسعه روستايي، كشاورزي و مقابله با بيابان زايي شد.

به گزارش مهر، در پي برگزاري اجلاس سران زمين (كنفرانس بين المللي محيط زيست و توسعه) در سال 1992 در ريودو ژانيرو در برزيل، كميسيون توسعه پايدار با هدف كمك به تحقق دستوركار 21 تشكيل شد. در نشستهاي كميسيون توسعه پايدار موضوعاتي كه به نحوي در تحقق دستوركار 21 و اهداف 9 گانه توسعه هزاره موثرند مورد بررسي قرار مي ‌گيرند.

در دو سال گذشته موضوعات انرژي، توسعه صنعتي، آلودگي و تغيير آب و هوا در دستوركار كميسيون توسعه پايدار بودند. نشست امسال كميسيون به بررسي مشكلات و موانع شش موضوع توسعه روستايي، كشاورزي، بيابان زايي، زمين و خشكسالي و همچنين اجراي دستوركار 21 در آفريقا اختصاص دارد.

نشست سال آينده كميسيون به تدوين راه حلها و سياستهاي ملي، منطقه‌اي و بين المللي در زمينه هاي ياد شده خواهد پرداخت.

رياست نشست شانزدهم كميسيون توسعه پايدار به عهده "فرانسيس انهما" وزير محيط زيست زيمبابوه است. طبق تعريف اجلاس سران زمين، توسعه پايدار داراي سه بعد توسعه اقتصادي، توسعه اجتماعي و حفظ محيط زيست است و موضوعات در دستوركار كميسيون بايد در چارچوب ابعاد سه گانه فوق مورد بررسي قرار گيرند. رياست هيئت شركت كننده ايراني به عهده محمد خزاعي سفير و نماينده دائم كشورمان در سازمان ملل است و داوود نجفي معاون منابع طبيعي و تنوع زيستي سازمان محيط زيست، مدبري مديركل آب و خاك سازمان محيط زيست و پورنگ معاون دفتر توسعه پايدار وزارت جهاد كشاورزي در اين نشست حضور دارند. در اين نشست نمايندگان 182 كشور عضو سازمان ملل متحد شركت كردند. جمهوري اسلامي ايران عضو كميسيون توسعه پايدار است.
 شنبه 28 ارديبهشت 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 166]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن