تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسد نمى ورزد، و منافق حسد مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816989189




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كمبود بيمارستان در بروجرد


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: كمبود بيمارستان در بروجرد
جام جم آنلاين: شهرستان بروجرد با جمعيتي حدود 400 هزار نفر، داراي 2 بيمارستان دولتي با قدمت 50 و 100 سال است كه داراي بافت قديمي و بسيار فرسوده بوده و جوابگوي نياز مردم و بيماران اين شهر نيست.


اكبر پاپي، يكي از شهروندان بروجردي در اين زمينه به ايسنا گفت: بيمارستان امام خميني(ره) با قدمتي 100 ساله، نداشتن امكانات مناسب و كمبود تخت پاسخگوي مردم شهرستان بروجرد نيست.

وي اظهاركرد: كمبودهاي موجود در بهداشت و درمان بروجرد به ناچار مردم را روانه شهرهاي همجوار كرده كه خود دردسرساز و هزينه‌بر بوده است. حسين حسيني، يكي ديگر از شهروندان بروجردي نيز گفت: ايام نوروز براي درمان به بيمارستان امام خميني(ره) مراجعه كردم، اما به خاطر مناسب نبودن وضعيت بيمارستان به درمانگاه ديگري رفتم.

وي با بيان اين‌كه قدمت 2 بيمارستان امام خميني(ره) و چمران از حد استاندارد رد شده و شهر بروجرد نياز به بيمارستاني جديد دارد، افزود: مسوولان بايد بحث بهداشت و درمان بروجرد را جدي بگيرند.

حسيني اظهار كرد: فضاي فعلي بيمارستان‌ها جاي قرار دادن تخت‌هاي بيشتر را در اتاق‌ها ندارد و با وجود اين‌كه بيمارستان امام خميني(ره) تا به حال چندبار بازسازي شده‌، ولي نمي‌تواند مطابق استانداردهاي روز باشد.

فاطمه گودرزي، از شهروندان بروجردي هم اضافه كرد: فرسودگي، از عمده‌ترين مشكلات بيمارستان‌هاي بروجرد بوده و از استاندارد‌هاي لازم برخوردار نيست. اين بيمارستان‌ها به دليل فرسودگي، ارزش مقاوم‌سازي ندارد و بايد تغيير كاربري داده شود.

به گفته مسوولان اين شهر، كلنگ بيمارستان آيت‌الله العظمي بروجردي(ره) در سال 86 به زمين زده شد و قرار است اين بيمارستان در5 طبقه با 1000 متر زيربنا ساخته شود.

مدتي پيش علاءالدين بروجردي، يكي از نمايندگان مردم بروجرد گفته بود: «گلايه‌هايي در رابطه با وضعيت درماني شهر مي‌شنويم كه حق مي‌دهيم، زيرا بيمارستان‌هاي ما دارد جزو آثار تاريخي شهر مي‌شود. اميدواريم با مجموعه پيگيري‌هاي انجام شده، بيمارستان 220 تختخوابي آيت‌الله العظمي بروجردي(ره)‌ كه نيمي از راه را طي كرده و به سمت مراحل تكميلي مي‌رود با سرعت بيشتري ساخته شود. اگر اعتبارات آن بموقع برسد پايان سال 91 قابل بهره‌برداري خواهد بود.»

محسن صيرفي، رئيس شبكه بهداشت و درمان بروجرد نيز درباره وضعيت بهداشت و درمان استان گفت: بيمارستان امام خميني(ره)‌ با 150 تخت مصوب، هم‌اكنون داراي 100 تخت فعال است و بيمارستان شهيد چمران نيز با قدمتي بالاي 50 سال و با 300 تخت مصوب هم‌اكنون با 170 تخت فعاليت مي‌كند.

وي افزود: با توجه به جمعيت 400 هزار نفري شهرستان بروجرد، بيمارستان‌ها و امكانات موجود شبكه بهداشت و درمان اين شهر جوابگوي نيازهاي مردم نيست و بيمارستان‌هاي اين شهر نيز با قدمتي بالا از نظر ساختماني با مشكل مواجه است.

صيرفي اظهار كرد: با ساخت بيمارستان آيت‌الله بروجردي(ره)‌ و وارد شدن آن به چرخه درماني، از بار بيمارستان‌هاي موجود كاسته مي‌شود و مي‌توان بيمارستان‌هاي موجود را نيز بهينه‌سازي كرد. سيستم درماني شهرستان جوابگو نبوده و بايد هرچه سريع‌تر بيمارستان آيت‌الله بروجردي(ره) وارد چرخه درمان شود.

سجاد معين، معاون استاندار لرستان نيز در اين خصوص گفت: ساخت بيمارستان آيت‌الله بروجردي(ره)‌ بروجرد نيز طبق برنامه زمانبندي شده در 2 سال اخير شتاب بيشتري به خود گرفته و قرار است اين بيمارستان در سال 1392 به بهره‌برداري رسد.

وي افزود: بيمارستان‌هاي ديگر اين شهرستان نيز بايد مرمت و بازسازي شود.

دوشنبه|ا|28|ا|فروردين|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن