محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830903194
ورزش ايران در سال 90 - وزنهبرداريخيلي دور خيلي نزديك/ سال پرحماسه پولاد سردخبرگزاري فارس: وزنهبرداري ايران در سال 90 سال موفقي را پشت سر گذاشت.
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: ورزش ايران در سال 90 - وزنهبرداريخيلي دور خيلي نزديك/ سال پرحماسه پولاد سردخبرگزاري فارس: وزنهبرداري ايران در سال 90 سال موفقي را پشت سر گذاشت.
خبرگزاري فارس: وزنهبرداري ايران در سال 90 سال موفقي را پشت سر گذاشت.
به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، وزنهبرداري ايران در سال 90 سال موفقي را پشت سر گذاشت. از قهرماني جهان در رقابتهاي جوانان جهان تا كسب عنوان سومي جهان در مسابقات بزرگسالان 2011 پاريس كه اين موفقيت هم براي نخستين بار در تاريخ اين رشته ورزشي به دست آمد.
در كنار همه اينها بايد به ركوردشكني بهداد سليمي در پاريس اشاره كرد. ركورد يكضرب فوق سنگين جهان پس از 8 سال توسط شيرمرد وزنهبرداري ايران شكست تا شايعاتي كه پيش از اين در مورد ركوردشكنان به وجود آمده بود نقش بر آب شود.
پازل موفقيتهاي بينالمللي وزنهبرداري ايران با كسب عنوان سومي آسيا توسط تيم ملي و به دست آمدن عنوان قهرماني جام باشگاههاي آسيا در دو رده سني توسط ملي حفاري خوزستان تكميل شد.
در اين بين و در عرصه داخلي نيز مسابقات ليگ برتر وزنهبرداري و قهرماني كشور با قهرماني تيمهاي ملي حفاري و استان فارس به پايان رسيد.
در زير نگاهي مياندازيم به مهمترين رويدادهاي وزنه برداري ابتدا در عرصه بينالمللي و سپس عرصه داخلي از ابتداي سال 90:
*تيم ملي ايران به مقام سوم آسيا رسيد
تيم ملي وزنهبرداري ايران اواخر فروردينماه امسال در جريان رقابتهاي قهرماني آسيا در چين با كسب 3 مدال طلاي بهداد سليمي و 2 مدال نقره و برنز بهادر مولايي در روز پاياني رقابتهاي قهرماني آسيا به مقام سومي اين رقابتها بسنده كرد.
در جريان چهلودومين دوره مسابقات وزنهبرداري قهرماني بزرگسالان آسيا تيم ملي كشورمان صاحب 3 مدال طلا، 8 نشان نقره و يك برنز شد و با كسب 515،7 امتياز، پس از كشورهاي چين و قزاقستان در مكان سوم جدول ردهبندي تيمي اين رقابتها قرار گرفت.
در اين مسابقات مجيد عسگري در دسته 56 كيلوگرم 3 مدال نقره، مرتضي رضاييان در دسته 69 كيلوگرم يك نقره، كيانوش رستمي در دسته 85 كيلوگرم 3 نقره، بهادر مولايي در دسته 105+ يك مدال نقره و يك برنز و بهداد سليمي در دسته 105+ كيلوگرم 3 نشان طلا را به خود اختصاص دادند.
*نوجوانان ايران روي سكوي نهم جهان ايستادند
يك ماه بعد از رقابتهاي قهرماني آسيا مسابقات قهرماني نوجوانان جهان در ليماي پرو برگزار شد و تيم ملي نوجوانان ايران با 275 امتياز، در ميان 29 تيم شركت كننده در بخش پسران در مكان نهم ايستاد.
براي تيم وزنه برداري ايران در اين رقابتها ميلاد اورنگي و عليرضا كاظمينژاد در اوزان 77 و 94+ هر كدام 3 مدال نقره كسب كردند و عماد باقري هم تك مدال برنز حركت يك ضرب دسته 94 كيلوگرم را به دست آورد. در پايان مسابقات وزنه برداري قهرماني نوجوانان جهان در پرو تيم وزنهبرداري روسيه با 593 امتياز قهرمان جهان شد و تيمهاي كلمبيا و چين هم بعد از اين تيم در ردههاي دوم و سوم ايستادند.
*وزنهبرداري ايران براي نخستين بار قهرمان جوانان جهان شد
تيم ملي وزنه برداري جوانان ايران اواسط تيرماه امسال در رقابتهاي قهرماني جوانان جهان در پنانگ مالزي شركت كرد و براي نخستينبار قهرمان جهان شد.
با پايان سي و هفتمين دوره رقابتهاي وزنه برداري قهرماني جوانان جهان تيم ملي ايران كه با تركيب كامل (8 وزنه بردار) در اين رقابتها شركت كرده بود، توانست براي اولين بار مقام قهرماني جهان را به خود اختصاص دهد.
قبل از برگزاري روز پاياني رقابتها با توجه به اينكه ايران و روسيه 3 وزنه بردار داشتند، رقابت اصلي براي قهرماني در سيوهفتمين دوره مسابقات وزنه برداري قهرماني جوانان جهان ميان اين دو كشور بود و چين 538 امتيازي تنها در شرايطي ميتوانست به قهرماني اميدوار باشد كه يك وزنه بردار از هر دو تيم ايران و روسيه در اوزان 105 و 105+ از دور رقابتها حذف ميشد. با به پايان رسيدن رقابتهاي دسته 105 كيلو و عنوان ششمي نماينده ايران در روز پاياني رقابتها، در دسته 105+ ايران دو وزنه بردار داشت تا به اين ترتيب كاروان وزنهبرداري ايران به كسب عنوان قهرماني براي اولين بار اميدوار شود.
در پايان حركات يكضرب مولايي به مدال نقره رسيد و عليرضا كاظمينژاد چهارم شد تا امتيازات ايران قبل از حركات يكضرب 471 شود. در اين بخش گور ميناسيان از ارمنستان با مهار وزنه 178 كيلويي به مدال طلا رسيد. مولايي از ايران دوم شد و سرگي اورشينكوف از روسيه با مهار وزنه 174 كيلويي سوم شد. مدال برنز وزنه بردار روس باعث شد تا روسها هم مانند ايران 471 امتيازي شوند و به اين ترتيب همه چيز براي قهرماني جهان به حركات دوضرب كشيده شد، با اين تفاوت كه ايران دو نماينده داشت و روسيه يك نماينده و چين نمايندهاي نداشت تا قهرماني كاروان وزنه برداري ايران محتملتر از هميشه باشد.
در اين بخش نيز بهادر مولايي نيز با بالاي سر بردن وزنه 231 كيلويي قهرمان جهان شد و كاظمينژاد با مهار وزنه 217 كيلويي به مدال نقره رسيد و در مجموع نيز بهادر مولايي با مجموع 408 كيلوگرم قهرمان جهان شد، عليرضا كاظمينژاد با مجموع 386 كيلوگرم دوم شد و سرگي اورشينكوف از روسيه با مجموع 384 كيلوگرم سوم شد.
به اين ترتيب تيم ملي ايران با كسب امتياز 577 قهرماني جهان را به خود اختصاص داد، چين با كسب امتياز 538 نايب قهرمان شد و روسها با امتياز 517 سوم شدند.
در روز اول رقابتهاي وزنهبرداري قهرماني 2011 جوانان جهان مجيد عسگري از كشورمان در دسته 56 كيلوگرم موفق شد مدال نقره جهان را به خود اختصاص دهد. در روز سوم مسابقات نيز جابر بهروزي از كشورمان در دسته 69 كيلوگرم به مدال برنز رقابتهاي قهرماني جهان رسيد و كنار آن نيز مدال طلاي يكضرب رقابتها را كسب كرد. همچنين كيانوش رستمي، پراميدترين وزنهبردار ايران موفق به كسب 2 مدال طلا در حركات دوضرب و مجموع و يك مدال نقره در حركات يكضرب دسته 85 كيلوگرم شد. سعيد محمدپور نيز در دسته 94 كيلوگرم موفق به كسب 3 مدال طلاي ديگر براي ايران شد. مجيد عسگري در 56 كيلوگرم، جابر بهروزي در 69 كيلوگرم، كيانوش رستمي در 85 كيلوگرم، سعيد محمدپور و ياسين باقري در 94 كيلوگرم، كيا قدمي در 105 كيلوگرم و بهادر مولايي و عليرضا كاظمينژاد در 105+ كيلوگرم 8 وزنهبردار ايران در اين رقابتها بودند.
كيانوش رستمي بهترين وزنهبردار جوان جهان شد
در جريان رقابتهاي قهرماني جوانان جهان، وزنهبردار دسته 85 كيلوگرم ايران به عنوان بهترين ورزشكار مسابقات وزنهبرداري قهرماني جوانان جهان انتخاب شد.
كيانوش رستمي در ردهبندي نهايي برترين وزنهبرداران مسابقات با 451 امتياز بالاتر از آبتي آكادوف روس قرار گرفت و با يك امتياز برتري نسب به او عنوان بهترين وزنهبردار مسابقات را به دست آورد.
وزنهبردار شايسته كشورمان كه با ركورد مجموع 378 كيلوگرم عنوان قهرماني دسته 85 كيلوگرم را به دست آورد، از سوي كميته اجرايي فدراسيون جهاني وزنه برداري به عنوان بهترين وزنهبردار سيوهفتمين دوره مسابقات وزنه برداري قهرماني جوانان جهان معرفي شد. در اين ردهبندي سعيد محمدپور ديگر وزنه بردار كشور با 439 امتياز در رده سوم بهترين وزنه بردار جوان جهان ايستاد. مجيد عسگري با 424 امتياز دهم شد، بهادر مولايي با 423 امتياز دوازدهم شد، جابر بهروزي با 410 امتياز سيام شد، ياسين باقري با 405 امتياز سي و چهارم شد و كيا قدمي هم با 402 مكان چهلم را به خود اختصاص داد.
**مسابقات وزنهبرداري قهرماني جهان - پاريس
نايب قهرماني مدالي؛ سومي امتيازي/ ايران براي اولين بار در تاريخ روي سكو رفت
نقطه عطف رقابتهاي امسال روي سكو رفتن پولادمردان ايران در رقابتهاي قهرماني 2011 جهان در پاريس بود كه اين اتفاق براي نخستين بار در تاريخ ورزش ايران رقم خورد و تيم ملي وزنه برداري ايران روي يكي از سكوهاي قهرماني ايستاد.
از سال 1949 كه وزنه برداري ايران با مدال طلاي محمود نامجو افتخارآفريني در رقابتهاي جهاني وزنه برداري را آغاز كرد، تاكنون هيچ گاه تيم ملي وزنه برداري ايران نتوانسته بود جايي در ميان 3 تيم برتر مسابقات جهاني داشته باشد، اما اين بار دلاورمردان پولاد سرد به رهبري كوروش باقري در آستانه كسب موفقيتي بزرگ و تاريخي قرار گرفته و سرانجام به عنوان سومي جهان در رده بندي امتيازي رسيدند.
دو وزنه بردار پراميد كشورمان يعني بهداد سليمي و سجاد انوشيرواني در شب پاياني رقابتها روي تخته رفتند كه در نهايت با كسب ۳ مدال طلا، ۲ نقره و يك برنز توسط اين دو وزنه بردار تيم ملي ايران با كسب امتياز ۴۹۵ براي اولين بار به عنوان سومي جهان رسيد تا بهترين نتيجه تاريخ وزنه برداري براي كشورمان رقم بخورد.
*ردهبندي ۳ تيم برتر هفتادونهمين دوره مسابقات وزنه برداري قهرماني جهان
1- چين 568 امتياز
2- روسيه 542 امتياز
3-ايران 495 امتياز
در بخش مدالي نيز با كسب ۳ طلاي بهداد سليمي و ۲ نقره و يك برنز انوشيرواني مليپوشان ايران پس از چين به عنوان نايب قهرماني جهان رسيدند.
*رده بندي مدالي مدالي هفتادونهمين دوره مسابقات جهاني وزنه برداري:
1- چين 10 طلا - 8 نقره - 2 برنز
2-ايران ۵ طلا - ۲ نقره - ۴ برنز
3-روسيه 4 طلا – 5 نقره
تيم ملي ايران ۶ سهميه كامل المپيك لندن را كسب كرد
با قهرماني و نايب قهرماني بهداد سليمي و سجاد انوشيرواني، دو وزنه بردار كشورمان در رقابتهاي فوق سنگين وزنه برداري قهرماني جهان، تيم ملي ايران با كسب امتياز ۲۳۳ در مكان سوم ردهبندي امتيازي براي كسب سهميه المپيك ۲۰۱۲ لندن قرار گرفت و هر ۶ سهميه كامل المپيك ۲۰۱۲ لندن را كسب كرد.
از 6 وزنهبرداري كه نامشان در فهرست نفرات كسب سهميه المپيك قرار داشت به ترتيب سجاد بهروزي 17 امتياز، كيانوش رستمي 28 امتياز، سعيد محمدپور 23 امتياز، اصغر ابراهيمي 12 امتياز، بهداد سليمي ۲۸ امتياز و سجاد انوشيرواني ۲۵ امتياز كسب كردند تا به اين ترتيب تمام سهميههاي المپيك در اين رشته براي كشورمان كسب شود.
سليمي ركورد جهان را شكست و بهترين وزنهبردار مسابقات قهرماني جهان شد
بهداد سليمي، وزنه بردار فوق سنگين ايران در آخرين شب رقابتهاي وزنهبرداري قهرماني جهان توانست ضمن كسب ۳ مدال طلا و عنوان قهرماني جهان، ركورد يكضرب دسته فوق سنگين را يك كيلوگرم جابجا كند، به عنوان بهترين وزنهبردار رقابتها انتخاب شد.
اين عنوان در حالي به سليمي اختصاص پيدا كرد كه وي طي دو دوره اخير اين رقابتها در آنتاليا و پاريس، تنها وزنهبرداري بود كه در اوزان ۸ گانه، ركورد جهان را با موفقيت جابجا كرد.
سليمي پس از 8 سال ركورد يكضرب جهان كه در اختيار حسين رضازاده بود را ارتقا داد. پيش از اين حسين رضازاده ركورد ۲۱۳ كيلوگرم را در سال ۲۰۰۳ به ثبت رسانده بود و سليمي با بلند كردن وزنه 214 كيلوگرمي به حدنصاب جديدي در اين وزن دست يافت.
همچنين در رقابتهاي امسال، علاوه بر سليمي، كيانوش رستمي، ديگر وزنهبردار ايران در دسته ۸۵ كيلوگرم تنها ورزشكاري بود كه به ركورد جهان حمله كرد كه در شكست ركورد دسته ۸۵ كيلو ناكام ماند.
يك مدال نقره ديگر براي كشورمان در اين رقابتها توسط سجاد انوشيرواني در فوق سنگين به دست آمد و سعيد محمدپور در وزن 94 كيلوگرم به عنوان سومي جهان رسيد.
رضازاده: هميشه آرزو داشتم يك ايراني ركوردم را بزند/باقري را به زور نگه ميداريم
در همان مقطع همه چشمها به حسين رضازاده ركوردار سابق دسته فوقسنگين بود.
وي در گفت و گو با خبرنگار فارس در مورد اين رقابتها گفت: دعاي خير مردم باعث شد مليپوشان بتوانند اين موفقيتهاي بزرگ را كسب كنند. معتقدم كسب ۳ مدال طلا، ۲ نقره و يك برنز و كسب عنوان سومي جهان در آخرين شب رقابتها جاي شكر دارد. تيم ملي وزنهبرداري ايران با كسب عنواني تاريخي دل مردم و رهبر انقلاب را شاد كرد. براي اولينبار بود كه اين نتايج رقم خورد و ما توانستيم از لحاظ مدالي به مقام دوم جهان و از لحاظ امتيازي به عنوان سومي برسيم، ضمن اينكه هر ۶ سهميه كامل المپيك لندن را نيز كسب كنيم.
وي همچنين در خصوص اينكه سرانجام ركورد جهان توسط بهداد سليمي شكسته شد نيز اظهار داشت: اينكه بهداد توانست وزنه ۲۱۴ كيلوگرمي را مهار كند خوشحال شدم. هميشه آرزو داشتم يك ايراني بتواند ركوردم را بزند. اين ركورد در دسته فوقسنگين بسيار مهم است و عنوان قويترين مرد جهان به آن تعلق ميگيرد. در دو ضرب هم اميدوارم بهداد با تمرينات بيشتر بتواند اين ركورد را در كنار ركورد مجموع ارتقا دهد.
وي در مورد اينكه اين موفقيتها با حضور يك مربي ايراني به دست آمد گفت: همه كشورهاي دنيا وزنهبرداري ايران را باور كردند و با چشمان خود ديدند كه با يك سرمربي ايراني، تيم ملي موفق شد نتايج درخشاني را كسب كند. باقري قرارداد نميخواهد. به او زور ميگوييم و به زور نگهش ميداريم. من و كوروش در فدراسيون رضازاده از اين حرفها نداريم (با خنده). من و كوروش از دوران بچگي با هم بوديم و با يكديگر تفاهم زيادي داريم.
حفاري با 15 طلا، 8 نقره و يك برنز قهرمان آسيا شد
تيم ملي حفاري اهواز اوايل آذرماه امسال با حضور در رقابتهاي جام باشگاههاي آسيا عنوان قهرماني قاره كهن را كسب كرد.
رقابتهاي وزنهبرداري جام باشگاههاي آسيا 2011 ازبكستان كه به ميزباني تاشكند برگزار شد با قهرماني تيم ملي حفاري اهواز، نماينده كشورمان در اين رقابتها با 24 مدال همراه شد تا به اين ترتيب ملي حفاري از عنوان قهرماني سال گذشته خود نيز دفاع كرده باشد.
*فارس با مجموع 13 مدال براي دومين سال پياپي قهرمان جام نامجو (قهرماني كشور) شد
تيم فارس با كسب 6 مدال طلا، 3 نقره و 4 برنز، با كسب 565 امتياز روي سكوي قهرماني جام نامجو ايستاد.
تيم فارس با بهرهمندي از چهره هاي سرشناسي چون مرتضي رضائيان، سجاد بهروزي، جابر بهروزي و ميثم محبي ضمن كسب 6 مدال طلا، 3 نقره و 4 برنز، با كسب 565 امتياز روي سكوي قهرماني ايستاد.
فارس در حالي عنوان قهرماني مسابقات وزنه برداري قهرماني كشور، جام جهان پهلوان نامجو را به دست آورد كه سال گذشته نيز روي سكوي قهرماني ايستاده بود.
تيم اصفهان نيز كه امسال سهراب مرادي را به عنوان شاخص ترين وزنه بردار در تركيب خود داشت، با 6 طلا و 6 نقره و يك برنز، هر چند به لحاظ مرغوبيت مدال شرايطي بهتر از فارس داشت اما در رده بندي امتيازي با 547 امتياز پائين تر از اين تيم روي سكوي نايب قهرماني قرار گرفت.
براي اصفهان در رقابتهاي امسال سهراب مرادي (3 طلا)، رسول تقيان (3 طلا)، حامد حبيب الهي (3 نقره)، احمدرضا وادي (2 نقره و يك برنز) و ايوب مرادي (يك نقره) به دست آوردند.
مازندران با 488 امتياز روي سكوي سوم مسابقات امسال جام نامجو ايستاد. براي مازندران محمد صالحي 2 طلا و يك نقره و محمدرضا براري 3 مدال نقره به دست آوردند.
*شركت ملي حفاري قهرمان ليگ برتر وزنه برداري شد
تيم حفاري كه با مربيگري برادران رامهرمرزي (فراز و ميلاد) سال گذشته نيز عنوان قهرماني اين رقابت ها را به دست آوده بود، امسال با بهره مندي از ستارههاي مطرح و نام آشنايي چون مجيد عسكري، رسول تقيان، كيانوش رستمي، سهراب مرادي، نواب نصيرشلال، سعيد محمدپور و سجاد انوشيرواني از عنوان قهرمانياش در ليگ برتر وزنهبرداري دفاع كرد.
تيم هاي مناطق نفت خيز جنوب و نيروي زميني ارتش نيز به ترتيب عناوين دوم و سوم اين رقابت ها را به خود اختصاص دادند.
*حكمي كه آرزوهاي غول وزنهبرداري را بر باد داد/عليحسيني برگشت!
در حالي كه همگان منتظر شنيدن خبرهاي خوش از راهروهاي دادگاه CAS بودند، اعلام خبر محروميت 12 ساله سعيد علي حسيني مانند آب سردي بر پيكره ورزش ايران بود.
دادگاه حكميت ورزش (CAS) كه به بررسي دفاعيات وكلاي بين المللي اين وزنه بردار پرداخته بود، حكم نهايياش را به فدراسيون وزنه برداري كشورمان ارسال كرد و در نهايت تلاش وكلاي ايراني و بينالمللي سعيد علي حسيني، سرانجام به لغو محروميت مادام العمر اين وزنه بردار دسته فوق سنگين كشورمان انجاميد.
دادگاه حكميت ورزش كه يك ماه به بررسي دفاعيات وكلاي بينالمللي اين وزنه بردار و آنچه كه خود علي حسيني در جريان دادگاه نهايي اين پرونده پرداخته بود، حكم نهايي اش را به امضاي «جيمز رابرت ريد»، رئيس انگليسي هيئت حكميت دادگاه CAS بدين شرح به فدراسيون وزنه برداري كشورمان ارسال كرد:
«با توجه به بررسي جامع پرونده دوپينگ وزنه بردار ايراني، حكم محروميت مادام العمر سعيد علي حسيني لغو و محروميت اين وزنه بردار به 12 سال كاهش پيدا مي كند.»
براساس اين حكم سعيد علي حسيني يا به تعبيير فدراسيون جهاني غول جوان ايراني كه نمونه دوپينگش براي دومين بار در اكتبر سال 2009 مثبت اعلام شده بود، در اكتبر سال 2021 ميتواند دوباره به عرصه رقابتهاي وزنه برداري بازگردد.
البته هفته پيش عليحسيني همراه با ساير همكلاسهايش راهي رشت شد تا در رقابتهاي انتخابي دانشجويان اما در رشته دووميداني شركت كند! سعيد در اين رشته هم موفق بود و توانست عنوان قهرماني پرتاب ديسك و پرتاب وزنه اين رقابتها را به خود اختصاص دهد.
رضازاده: كسب 6 مدال المپيك سخت اما شدني است
مهمترين اتفاقات وزنه برداري در سال 90 را به اختصار مرور كرديم. در ادامه اين گزارش گفت و گويي با حسين رضازاده، رئيس فدراسيون وزنه برداري در خصوص اهداف سال 90 و برنامههاي اين فدراسيون در سال 91 ترتيب داديم كه در زير ميآيد:
به تمام اهدافي كه در سال 90 برنامهريزي كرده بوديم، رسيديم. ابتدا در بحث مبارزه با دوپينگ كه كار جدي را از سال گذشته آغاز كرده بوديم امسال نيز موفق عمل كرديم و با توجه به اينكه ورزشكاران زيادي توسط نادا و وادو از آنها تست دوپينگ گرفته شد، هيچكدام از تستها مثبت نبود و به اهدافمان در اين بخش رسيديم.
در بحث قهرماني نيز موفقيتهاي بينظيري به دست آمد. براي اولين بار روي سكوي قهرماني جوانان جهان ايستاديم و براي نخستين بار در تاريخ وزنه برداري توانستيم روي سكوي سومي جهان در رقابتهاي قهرماني جهان قرار بگيريم. البته مهمترين هدف ما كسب 6 سهميه كامل المپيك 2012 لندن بود كه اين مهم نيز درسال جاري براي وزنهبرداري ايران به دست آمد.
در مجموع هم جوانان و هم بزرگسالان سال موفقي را سپري كردند ضمن اينكه در عرصه بينالمللي تيم حفاري براي دومين سال پياپي توانست با حضور مليپوشان قهرماني آسيا را از آن خود كند.
رضازاده در خصوص برنامههاي سال آينده فدراسيون يادآور شد: يك سال المپيكي را پيش رويمان داريم و ابتداي همين سال قرار است در مسابقات قهرماني آسيا و قهرماني جوانان جهان شركت كنيم كه نگاهمان به اين رقابتها بيشتر تدارك براي حضور موفق در المپيك است تا بتوانيم بهترين عملكردمان را در تاريخ ادوار المپيك به ثبت برسانيم.
نميگويم ميتوانيم 6 مدال المپيك را كسب كنيم چرا كه خودم در اين رقابتها بودم و ميدانم كسب اين تعداد مدال بسيار سخت است. با اين حال تمام مليپوشان در تلاش هستند و اميدوار تا با كسب مدال المپيك از لندن بازگردند.
با تلاش كادرفني و حمايت مسئولان و فدراسيون به لندن ميرويم تا بهترين نتيجه تاريخ وزنه برداري در تمام المپيك ها را به دست بياوريم. اين رشته ورزشي در سيدني 2 مدال طلا گرفت و اميدوارم عملكردمان بهتر از سيدني باشد.
انتهاي پيام/د
جمعه|ا|19|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]
-
گوناگون
پربازدیدترینها