واضح آرشیو وب فارسی:مهر: بخشنده:تحريم ها فرصت مناسبي براي تقويت توان رقابتي توليدكنندگان است
تحريم ها فرصت مناسبي براي تقويت توان رقابتي توليدكنندگان است
قزوين - خبرگزاري مهر: صادركننده نمونه استان قزوين گفت: تحريم اقتصادي بهترين فرصت براي توليدكنندگان و صادركنندگان كشور است تا با استفاده از همه توان و ظرفيت خود را آماده رقابت با ديگر توليدكنندگان جهاني كنند.
به گزارش خبرنگار مهر، همايش تجليل از صادركنندگان نمونه استان قزوين ظهر سه شنبه با حضور عين الله غياثوند مديركل دبيرخانه شوراي عالي صادرات غير نفتي كشور، حيدري، رئيس اداره هماهنگي امور استانهاي سازمان توسعه تجارت كشور، مجيد نادري معاون برنامه ريزي استانداري قزوين، حسن جمشيدي ها رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، عليرضا كشاورز، رئيس اتاق بازرگاني و صنايع و معادن قزوين، مباركي مديركل امور اقتصادي استانداري و جمعي از بازرگانان، توليدكنندگان، صادركنندگان و فعالان اقتصادي در سالن اجتماعات استانداري برگزار شد.
مهدي بخشنده در اين همايش گفت: تحريم ها از ديرباز عليه ما بوده و موضوع جديدي نيست اما چون ظرفيت و پتانسيل توليد و صادراتي بالايي داريم مي توانيم تهديدها را به فرصت تبديل كنيم خود را براي رقابت جدي مهيا كنيم.
حضور موثر در نمايشگاهاي بين المللي موجب معرفي كالاي ايراني مي شود
مدير اجرايي شركت توسعه صادرات و صنعت كاسپين قزوين گفت: استكبار تلاش مي كند جلوي رشد كشور را بگيرد تا ما را به زانو درآورد اما ما بايد تهديدها را به فرصت تبديل كرده و از تنبلي خارج شويم و با ابتكار و خلاقيت و بهره برداري مناسب از امكانات مشكلات ناشي از فشارهاي اقتصادي را كم كنيم.
وي افزود: توليدكننده ها بايد به سمت جلو حركت كنند هر چند در اين مقطع نيازمند حمايت جدي دولت هستيم و بايد واحدهاي صنعتي هم با همه ظرفيت كار كنند و حلقه گمشده تجارت يعني بازارهاي بين المللي را شناسايي و در آنها حضور يابيم.
بخشنده اظهارداشت: 93 درصد واحدهاي صنعتي استان كوچك و متوسط هستند كه حضور آنها در نمايشگاههاي بين المللي بسيار كم است كه بايد اين بخش فعالتر شود.
اين فعال اقتصادي بيان كرد: شركتهاي تخصصي صادراتي و تشكل هاي خصوصي با حضور بيشتر در نمايشگاههاي بين المللي مي توانند براي بازاريابي اقدام كنند و حركت در مسير جهش اقتصادي را شتاب بخشند.
وي تشكيل كنسرسيوم كشمش در استان را كاري ارزشمند براي افزايش صادرات اين محصول دانست و گفت: با داشتن برند استاني، استفاده از ماشين آلات مجهز، بسته بندي و بازاريابي مناسب و آسيب شناسي دقيق از راهكارهاي توسعه صادرات غير نفتي است.
آهنگريان: داشتن برند به صادرات كالا كمك مي كند
آهنگريان رئيس هيئت مديره شركت نفيس نخ نيز در اين همايش گفت: مشتريان صادراتي از ما انتظار ثبات قيمت را دارند و اگر بتوانيم براي تبادل ارز و رفع مشكلات اعتباري اقدام كنيم مي توانيم در صادرات موفق باشيم.
اين فعال اقتصادي يادآورشد: با واقعي شدن نرخ ارز رقابتي جدي بين صادركننده و توليدكنندگان ايجاد شده كه مي تواند موجب شكوفايي و خلاقيت در كارها شود زيرا كالاي ايراني از كيفيت خوبي برخوردار است به دليل مسافت كوتاه مي توانيم جايگزين خوبي براي كالاي چيني براي ديگر كشورها از جمله امارات باشيم.
وي از همكاري تنگاتنگ گمرك البرز در صادرات كالا تقدير كرد و گفت: تسهيلات ايجاد شده در گمرك البرز موجب جلب رضايت صادركنندگان كالا شده كه اگر اين همكاري در ساير دستگاهاي اجرايي هم ايجاد شود روند صادرات بهتر مي شود.
آهنگريان، تاخير در پرداخت جوايز صادراتي را از مشكلات موجود دانست و اظهارداشت: مزاياي جوايز صادراتي بايد بيشتر شده و با حذف معافيت مالياتي، حذف ماليات ارزش افزوده، استرداد حقوق ورودي به استانها، اصلاحات تعرفه اي و جابجايي پول از مسائلي است كه بايد برطرف شود.
اين فعال اقتصادي پيشنهاد كردسايت دو زبانه براي خريد و فروش كالا در استان راه اندازي شود و با هماهنگي سفارتخانه هاي كشورمان زمينه شناسايي فرصتها و نيازها در كشورهاي ديگر فراهم شده و به صادرات كمك شود.
در اين مراسم از 15 صادركننده نمونه استاني، هفت صادركننده كشوري و يك تعاوني برتر صادراتي با اهداء لوح و تنديس تقدير شد.
© 2003 Mehr News Agency .
سه|ا|شنبه|ا|16|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]