واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: نشست جوانان و مجلس حزب موتلفه برگزار شد؛ اظهارات حبيبي، بادامچيان و فاطمه رهبر
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
نشست "جوانان و مجلس" از سوي واحد جوانان حزب موتلفه اسلامي و با سخنراني محمدنبي حبيبي، اسدالله بادامچيان و فاطمه رهبر برگزار شد.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دبيركل حزب موتلفه اسلامي در اين نشست گفت: حفظ ارزشهاي اسلامي و موضوع اقتصادي از مهمترين برنامههايي است كه نمايندگان بايد در مجلس نهم پيگيري كنند.
محمدنبي حبيبي با اشاره به حضور پرشور مردم در صحنههاي سياسي اظهار كرد: در چند ماه اخير 100 رسانه راديويي و تلويزيوني فارسي زبان تمام تلاش خود را به كار بستند تا مردم در راهپيمايي يوم الله 22 بهمن شركت نكنند اما همگان حضور پرشور مردم را ديديم بهطوريكه ميتوان اذعان داشت حضور مردم در سراسر كشور بيش از سالهاي گذشته بود.
وي تصريح كرد: البته دشمنان باز هم ميخواهند حضور پرشور مردم در 12 اسفند كمرنگ شود و بايد اين پرسش را مطرح كرد كه چرا آنان دنبال كاهش مشاركت مردم در صحنههاي سياسي هستند؟
دبيركل حزب موتلفه اسلامي، تداوم انقلاب را در راستاي حضور مردم در صحنههاي سياسي و اجتماعي دانست و افزود: يكي از لوازم مهم و موثر در انقلاب اسلامي، حضور به موقع مردم در صحنههاي سياسي و اجتماعي است و اگر پشتيباني مردم را نداشته باشيم، انقلاب تداوم نخواهد داشت.
حبيبي در ادامه، با اشاره به نقش و جايگاه ويژه جامعتين خاطرنشان كرد: خوشبختانه در اين دوره از انتخابات، جامعتين و حضرات آيات مهدويكني و يزدي وارد عرصه شدهاند و نقش تاثيرگذاري را در عرصه انتخابات ايفا كردهاند؛ ضمن آنكه اين دو بزرگوار در بيانيه اخيرشان رسما حمايت خود را از فهرست جبهه متحد اصولگرايان اعلام كردند.
وي درباره برنامههايي كه بايد در مجلس نهم پيگيري شود، اظهار كرد: هر برنامهاي در مجلس دنبال شود اما همراه با ارزشهاي اسلامي نباشد، قابلقبول نيست و به سرمنزل مقصود نميرسد.
وي با بيان اينكه "نبايد موضوع اقتصادي را فقط مختص به سال جاري بدانيم، افزود: درست است كه مقام معظم رهبري امسال را به عنوان سال جهاد اقتصادي نامگذاري كرده بودند اما در سال آينده نيز بايد جهاد اقتصادي كرد.
دبيركل حزب موتلفه اسلامي در پايان صحبتهاي خود تاكيد كرد: نمايندگان بايد در مجلس نهم تمام تلاش خود را بهكار گيرند تا ديگر شاهد وابستگي اقتصاد به درآمد نفت نباشيم.
وي همچنين در برابر اين پرسش كه "چرا جبهه متحد اصولگرايان محمدرضا باهنر را در فهرست انتخاباتي اين جبهه قرار داد؟" پاسخ داد: آقاي باهنر از چهرههاي موثر و قوي مجلس است اما با اين اوصاف از بين تشكلها فقط اين جبهه پايداري است كه مخالف سرسخت باهنر است. از سوي ديگر، مدام مواردي مطرح ميشود مبني بر اينكه باهنر ساكت فتنه بوده است و هيچ نقشي را در فتنه انجام نداده است، در حاليكه وي نقشي جدي در خنثيكردن جريان فتنه داشت؛ ضمن آنكه روابطي گرم نيز با مقام معظم رهبري دارد. چرا بايد چهرههاي انقلاب را اينگونه زير سوال ببريم؟ اگر باهنر ساكت فتنه بود هيچگاه جامعتين نام او را در فهرست جبهه متحد اصولگرايان قرار نميداد.
بادامچيان همچنين در پاسخ به اين پرسش كه "چرا بايد به فهرست جبهه متحد اصولگرايان راي دهيم، در حاليكه جبهه پايداري به محوريت آيتالله مصباح يزدي فهرست انتخاباتي خود را منتشر كرده است؟" اظهار كرد: مصباح يزدي از چهرههاي بينظير انقلاب است و ما هم به ايشان و هم به همه فقها احترام ميگذاريم اما تاكنون آيتالله مصباح بيانيهاي مبني بر حمايت از فهرست جبهه پايداري اعلام نكردهاند؛ اين در حالي است كه حضرات مهدويكني و يزدي در بيانيهاي مشترك رسما حمايت خود را از فهرست جبهه متحد اعلام كردهاند.
وي با بيان اينكه "ما نميتوانيم به نقلقولهايي كه از طرف آيتالله مصباح بيان ميشود اعتماد كنيم"، افزود: جبهه متحد همواره از جبهه پايداري دعوت ميكرد تا در سازوكار وحدت اصولگرايان حضور يابد ولي آنها حاضر نشدند در جمع اصولگرايان حضور يابند و مدام به اين نكته تاكيد ميكردند كه بايد در اين سازوكار افرادي همچون لاريجاني، باهنر و قاليباف كنار روند در حالي كه آيتالله مهدويكني اين موضوع را قبول نداشتند.
اين نماينده مجلس با بيان اينكه "مجلس جاي دادوبيداد نيست"، تاكيد كرد: ما در مجلس وكيلالدوله نميخواهيم اما وكيل ضددولت هم نميخواهيم. مجلس بايد استقلال خود را حفظ و درعينحال نقدها و حمايتهاي خود را از برنامههاي دولت اعلام كند.
به گزارش ايسنا در ادامه اين نشست، فاطمه رهبر ـ عضو شوراي مركزي حزب موتلفه اسلامي ـ گفت: امروز ايران اسلامي به پيشرفتهاي بسيار خوبي در حوزه علمي دست يافته و در منطقه جايگاه خود را به خوبي نشان داده است و به همين جهت مردم بايد مشاركت بالايي را در انتخابات داشته باشند.
وي همچنين، انتخاباتي در پاسخ به اين پرسش كه "چرا اصولگرايان تحولخواه نقش تأثيرگذاري را در جبهه متحد اصولگرايان ايفا ميكنند؟" اظهار كرد: اينگونه نيست؛ در ساختار وحدت اصولگرايان تشكلهاي عضو حضور دارند و اعضا به اين جمعبندي رسيدهاند كه مسئوليت انتخابات برعهده عليرضا زاكاني دبيركل جمعيت رهپويان انقلاب اسلامي قرار گيرد؛ هرچند معتقديم اگر اين مسئوليت بر عهده موتلفه قرار ميگرفت بهتر بود، اما ما تسليم خرد جمعي هستيم.
رهبر با بيان اينكه "اصولگرايان به دنبال سهمخواهي نبوده و نيستند"، افزود: آقاي لاريجاني نماينده خود را به جبهه متحد اصولگرايان معرفي كرده بود، اما اگر به فهرست اصولگرايان نگاه كنيم متوجه ميشويم كه وي نمايندهاي در فهرست ندارد و اين نشان ميدهد كه اصولگرايان به دنبال سهمخواهي نبودهاند.
وي با بيان اينكه "پايه و اساس شكلگيري جبهه متحد اصولگرايان، جامعتين است"، درباره ارزيابي خود از فعاليت جبهه پايداري انقلاب اسلامي، گفت: آقاي روانبخش در يك موضعگيري اعلام كرده بود كه شأن آيتالله مصباح يزدي بالاتر از اين است كه بخواهد فهرست جبهه پايداري را تعيين كند و تا آنجايي كه در جريان هستيم، اين موضوع از آنجا مطرح شده است كه ايشان از فهرست جبهه پايداري رضايت ندارد.
اين عضو شوراي مركزي حزب موتلفه اسلامي در پايان اظهار كرد: با اينكه من نماينده مجلس هستم، اما تعدادي از افرادي را كه در فهرست جبهه پايداري قرار گرفتهاند، نميشناسم. اگر افراد ناشناخته بخواهند وارد مجلس شوند، بايد يك سال وقت خود را صرف آشنايي با قوانين و مقررات مجلس كنند.
انتهاي پيام
چهارشنبه|ا|10|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 231]