واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: مشكل اصلي مردم بيكاري و گراني است دعواي سياسي معنايي ندارد
رييس مجلس گفت: زماني كه مردم با بيكاري و گراني دست و پنجه نرم ميكنند دعواي سياسي معنايي ندارد.
به گزارش خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران علي لاريجاني رييس دستگاه قانونگذاري كشورمان شب گذشته با حضور در جمع مردم منطقه نيروگاه قم، در مسجد دو طفلان مسلم با اشاره به اينكه تفكر ديني مردم بايد با بهرهگيري از ظرفيت مساجد تقويت شود، گفت: يكي از راه هايي كه غربي ها مي خواهند از طريق آن در داخل كشور رخنه كنند اين است كه دين و باورهاي مردم را سست كرده و واگرايي ايجاد كنند.
رئيس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه امروز همه نگاه ها در عرصه بين الملل به سمت ايران است اظهار داشت: با توجه به شرايط امروز كشور آمريكايي ها و غربي ها فشارهاي زيادي به ايران وارد كرده و مي خواهند اراده ها را سست كنند.
وي با بيان اينكه وقتي با دشمن خارجي و با گراني و تورم مواجه هستيم دعواي سياسي چه معنايي دارد؟ اضافه كرد: مردم عادي از برخي كساني كه ادعاي نخبگي دارند بيشتر مي فهمند، مشكل اصلي مردم بيكاري و گراني است و نبايد وقت مسئولين صرف توپ كاري هاي سياسي شود.
نماينده مردم قم در مجلس ادامه داد: مهم ترين مسئله اي كه بايد در مجلس آينده به آن توجه داشته باشيم گراني و اشتغال است و راه آن نيز اين است كه سرمايه گذاري در توليد افزايش يابد.
لاريجاني با اشاره به اينكه اگر كسي دلسوز ملت ايران است بايد رهنمودهاي رهبري را گوش دهد، گفت: مراجع و علما نيز راه فرهنگي را به ما نشان مي دهند و ما يك در كشور شيعي زندگي مي كنيم كه از لحاظ منابع فرهنگي كمبودي نداريم.
رئيس مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينكه راه صحيح در شرايط كنوني پيروي از رهبري وپرهيز از تيراندازي هاي سياسي است، افزود: انتخابات ميوه شيرين انقلاب است و نبايد آن را در كام ملت تلخ كرد.
وي با انتقاد از توزيع برخي شب نامه ها در سطح شهر قم كه با هدف تخريب صورت گرفته است، گفت: بداخلاقي، تهمت و افترا راه به جايي نمي برند، اگر ولايتمدار هستيد سخن رهبر را گوش دهيد.
لاريجاني با انتقاد از اينكه در سطح شهر قم تراكتي مبني بر مناظره با يكي از كانديداها پخش شده است، افزود: نوشته اند كه مناظره در فلان جا و فلان موقع برگزار مي شود، اينها نه اجازه گرفته اند و نه هماهنگ كرده اند، آيا اين فعل اخلاقي است؟
نماينده مردم قم در مجلس با اشاره به اينكه در كشور ما حرف هايي را به دروغ مي زنند كه نه به درد دنيا و نه به درد آخرت مي خورد، گفت: بعد از فتنه ۸۸ نگاه كنيد بين روساي قوا بيشترين موضع گيري را بنده انجام دادم، اسناد آن نيز موجود است، ما وظيفه داشتيم كه از انقلاب و رهبري دفاع كنيم.
وي تاكيد كرد: به دروغ گفتند كه لاريجاني به موسوي تبريك گفت، برخي برادران يك سال و نيم قبل نزد من آمدند و اين مطلب را بيان كردند، در پاسخ به اينها گفتم دليل خود را مطرح كنيد، در پاسخ گفتند كه تكذيب كنيد، وقتي تكذيب هم كرديم بازهم هم حرف خود را تكرار كردند.
رئيس مجلس شوراي اسلامي بيان داشت: يكي از همكاران ما در مجلس نقل كرده كه به آقاي لاريجاني گفتم توي دهنت ميزنم والله يادم نيست چنين حرفي را به من زده باشند، اينكه به رئيس مجلس اهانت شود آيا خوب است؟ مگر رهبري نفرمودند به روساي قوا توهين نكنيد.
لاريجاني با بيان اينكه انتخابات چند روز ديگر تمام مي شود افزود: نبايد مردم را عصباني كرد، جهنم را براي خود ميخريد كه دنياي ديگران را آباد كنيد.
وي درباره انتشار عكسي از وي با حسني مبارك در اجلاس بين المجالس اسلامي نيز گفت: عكس ما را با حسني مبارك انداخته اند و گفته اند كه خلاف تدبير رهبري عمل كرده است، بنده به تمام سفرهايي كه مي روم از رهبري اجازه مي گيرم ما نسبت به رهبري بايد ادب داشته باشيم، من و خانواده ام مقلد ايشان هستيم و در همه سفرهاي خارجي از ايشان كسب اجازه كرده ام.
نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه افتخار ميكنيم مريد رهبري هستيم، اظهار داشت: تمام سمتهايي كه داشتهام با نظر مقام معظم رهبري بوده است.
لاريجاني تاكيد كرد: از زماني كه جانشين سپاه پاسداران و پس از آن به وزارت ارشاد، صداوسيما و شوراي عالي امنيت ملي رفتم با نظر رهبري بوده است و وقتي از دبيري شوراي عالي امنيت ملي كنار آمدم نمي خواستم وارد مجلس شوم كه رهبري پيغام دادند كه براي مجلس ثبت نام كنم و ما افتخار مي كنيم كه با نظر ايشان كار مي كنيم.
رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت: براي كل كشور در شرايط فعلي تلاش كنيد همدلي و برادري افزايش يابد، اگر بخواهيم در مقابل دشمن خارجي بايستيم بايد وحدت دروني را از نظر سياسي با تبعيت از مرجعيت و راهنمايي رهبر انقلاب حفظ كنيم.
لاريجاني اشتغال را از مشكلات موجود در استان عنوان كرد و گفت: مسئله اشتغال با سرمايه گذاري در شهر قابل حل است.نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي با تاكيد بر اينكه بايد در شهر قم توسعه صنعتي با شتاب بيشتري دنبال شود به طرح حرم تا جمكران اشاره كرد و افزود: خوشبختانه با تزريق ۴۰۰ ميليارد تومان اوراق مشاركت، اين طرح كه به يك معضل تبديل شده و براي مردم مشكل آفرين شده بود حل و مسير اصلي آن باز گشايي شد و رديف بودجه اي نيز در اين زمينه اختصاص يافت.
وي با بيان اينكه سالانه ۱۸ ميليون زائر به شهر مقدس قم عزيمت مي كنند اضافه كرد: اين ظرفيت مي تواند به اقتصاد استان كمك كند، اما بايد زيرساخت ها آن را تامين كرد و يكي از اين زيرساخت ها احداث فرودگاه بود.
لاريجاني ادامه داد: دو سال به طول انجاميد كه رضايت مسئولين امر را جلب كنيم كه مجوز براي احداث فرودگاه صادر شود و در حال حاضر اين پروژه پيشرفت خوبي داشته است و اميدواريم به نتيجه برسد.
رئيس مجلس به طرح حذف قانون منع سرمايه گذاري در شعاع ۱۲۰ كيلومتري تهران اشاره كرد و افزود: اين قانون در استان قم با پيگيري هاي صورت گرفته حذف شد و شاهد توسعه شهرك هاي صنعتي در اين استان هستيم.
وي با بيان اينكه قم يكي از قطب هاي دامداري است و بايد نسبت به حل مشكلات اين بخش اقدام شود، تاكيد كرد: مشكلات مختلف براي بخش دامداري در قم و استان هاي ديگر به وجود آمد و با وجود اقدامات صورت گرفته هنوز هم بخش دامداري مشكل دارد و ما نيز براي حل مشكلات باقيمانده مصمم هستيم.
لاريجاني حل مشكل آب آشاميدني را يكي از مهم ترين خواسته هاي مردم قم عنوان كرد و افزود: درباره اين پروژه ۲۰ سال سخن گفته شده ولي نتيجه اي حاصل نشد اما امروز با تلاش هاي صورت گرفته و عنايت ويژه رهبر معظم انقلاب، بودجه كافي اختصاص داده شده و به سرانجام رسيده است و ما قدردان مقام معظم رهبري هستيم.
وي با بيان اينكه كار اين طرح با جديت دنبال مي شود، گفت: در اين طرح بخشي از سد كوچري باقي مانده است كه انشالله با اتمام آن آب شيرين گوارا براي قم تامين خواهد شد.
نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به جايگاه منطقه نيروگاه قم تاكيد كرد: تامين امكانات لازم در بخش هاي مختلف براي منطقه نيروگاه ضروري است و به مسئولين مربوطه تذكر مي دهم كه خدمت رساني به اين منطقه را با جديت بيشتري دنبال كنند.
لاريجاني با اشاره به اينكه توسعه سرمايه گذاري، راه حل اصلي براي مشكلات است، گفت: براي رفع مشكلات معيشتي مردم، رفع گراني و ايجاد اشتغال بايد سرمايه گذاري در كشور افزايش يابد و راه هاي ديگر بيراهه است.
وي با اشاره به اينكه در مجلس براي تسهيل فضاي كسب و كار قانون به تصويب رسيده است، افزود: متوسط زمان براي سرمايه گذاري در كشور ۲۷۰ روز است و بايد از كسي كه قصد سرمايه گذاري دارد با تسهيلات بانكي حمايت كرد.
نماينده مردم قم در مجلس ضرورت توليد در كشور را مورد تاكيد قرار داد و گفت: اگر محور برنامه ما توليد داخل باشد، نبايد شاهد واردات غيرضروري باشيم.
وي با اشاره به اينكه بايد به مردم امكانات سرمايه گذاري داد اضافه كرد: هميشه فراز و فرودهايي در مسائل اقتصادي كشور وجود دارد ولي ما بايد به گونه اي عمل كنيم كه سرمايه اصلي كه نيروي انساني است، دچار مشكل نشود.
رئيس قوه مقننه با اشاره به اينكه مجلس هشتم چند گام مهم براي حمايت از اقشار كم در آمد از جمله قاليبافان و كارگران ساختماني برداشت، اظهار داشت: در اين زمينه قوانيني را به تصويب رسانديم تا اين اقشار به وضعيت پايداري برسند.
همچنين لاريجاني در ديدار ناشران استان قم نيز با بيان اينكه يكي از مزيت هاي قم مركزيت چاپ و نشر است گفت: ثقل كارهاي ديني در دستور كار ناشران قم قرار دارد و به همين دليل بايد مورد حمايت قرار گيرند.
رئيس مجلس شوراي اسلامي انتقال فعالان عرصه نشر به شهرك چاپ و نشر را مورد توجه قرار داد و افزود: مشكل انتقال ناشران و فعالان اين عرصه به شهرك چاپ و نشر بايد حل شود، بايد راهكارها را با توجه به نظامات قانوني كشور ارائه كنيد و در اين زمينه يشنهادات خود را تدوين كرده و ارائه كنيد.
وي با بيان اينكه بعد از انتخابات مسئله بررسي بودجه در دستور كار قرار دارد و بايد پيشنهادات خود را سريعتر مطرح كنيد تا در بودجه امسال مد نظر قرار گيرد در خصوص بهسازي صنعت چاپ و چاپخانه ها در قم نيز گفت: از صندوق توسعه ملي مي توانيد كه براي به روز كردن تجهيزات چاپخانه هاي قم تسهيلات دريافت كنيد.
مشكلات مربوط به يارانه هاي كاغذ و سيستم توزيع به يك معضل تبديل شده است
نماينده مردم قم در مجلس با اشاره به مشكلات مربوط به يارانه هاي كاغذ و سيستم توزيع تصريح كرد: اين سيستم به يك معضل تبديل شده است و هر كسي كه اين مسير را در پيش گرفته آن را در ميانه راه رها كرده است.
وي از فعالان عرصه چاپ و نشر خواست تا پيشنهاد خود را به منظور حل مشكلات توزيع ارائه كنند.
ضرورت راهكار هاي عملي براي حل مشكلات نشر و چاپ
لاريجاني با بيان اينكه اگر بتوانيد طرح خود را بر اساس تسهيلات بانكي ارائه كنيد نتيجه زودتر حاصل مي شود اضافه كرد: بخش نشر و چاپ داراي مشكلات و شوك هايي است كه بايد براي حل اين مشكلات راهكارهاي عملي ارائه شود.
رئيس مجلس شوراي اسلامي افزود: در مسئله انتخابات به اصل حضور مردم توجه داشته باشيد چرا كه اين مسئله در عرصه ملي به نفع كشور است. مسائل بيروني حضور مردم در انتخابات جايگاه ايران را ارتقا داده و مشكلات را كاهش مي دهد و در اين زمينه فعالان عرصه چاپ و نشر بايد فعال باشند.
بر اساس اين گزارش در اين نشست كه در فضايي صميمانه برگزار شد فعالان عرصه چاپ و نشر قم ضمن بيان نقطه نظرات و ديدگاههاي خود، خواستار توجه بيشتر نسبت به حل مشكلات بخش چاپ و نشر در كشور شدند./س2
سه|ا|شنبه|ا|9|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]