واضح آرشیو وب فارسی:مهر: در سيستان و بلوچستان/دولت هيچ محدوديتي براي واردات دام زنده از مرز در نظر نگرفته است
دولت هيچ محدوديتي براي واردات دام زنده از مرز در نظر نگرفته است
زاهدان - خبرگزاري مهر: استاندار سيستان و بلوچستان گفت: دولت هيچ محدوديتي براي واردات دام از مرزهاي اين استان در نظر نگرفته و مردم بايد بهترين بهره وري را از اين فرصت داشته باشند.
به گزارش خبرنگار مهر، علي محمد آزاد عصر سه شنبه در جمع ريش سفيدان، معتمدان و روساي طوايف شهرستان هيرمند اظهار داشت: در راستاي مصوبه دولت هر كس توانايي واردات دام را دارد مي تواند با طي مراحل اداري از اين فرصت استفاده كند.
وي گفت: تهيه گوشت مورد نياز كشور فرصت مناسبي است كه مردم و مسئولان دست در دست هم از اين فرصت ارزنده و ارزشمند نهايت استفاده را داشته باشند.
وي با اشاره به موقعيت ارزنده مرز در سيستان و بلوچستان افزود: بايد با برنامه ريزي در راستاي توسعه استان و افزايش درآمدهاي مردم از اين موقعيت استفاده كرد.
استاندار سيستان و بلوچستان بيان داشت: فروش سوخت مرزي نيز در دستور كار بود كه براي اجراي آن دولت مجوز لازم را به اين استان داده است.
وي با بيان اينكه امسال براي تقويت فرهنگ كار و كارآفريني در بخش مشاغل خانگي 940 ميليارد ريال به سيستان و بلوچستان اختصاص يافت، گفت: در اين رابطه تاكنون 810 ميليارد ريال در دو هزار و 455 طرح هزينه شده است.
وي افزود: بايد برنامه ريزي ها را بگونه اي پيش برد كه فرهنگ كار و كار آفريني با توجه به داشته هاي ارزنده صنايع دستي اين خطه احيا شود.
آزاد فرش سيستان را نمونه بارز اين داشته هاي ارزنده بر شمرد و اظهار داشت: بايد در زمينه فرش دستبافت سرمايه گذاري كنيم زيرا احياي اين بخش مي تواند زمينه ساز افزايش درآمدها باشد.
وي گفت: سيستان و بلوچستان به عنوان پهناورترين استان كشور و با تنوع آب و هوايي و توليدات متنوع كشاورزي توان تامين نياز كل كشور را دارد.
وي توليد سالانه 170 هزار تن خرما، 110 هزار تن موز و 45 هزار تن گوشت قرمز براي مصرف مردم كشور را از جمله ظرفيت هاي اين استان برشمرد و افزود: فقط طي زمستان پارسال اين استان 600 هزار تن انواع محصولات كشاورزي به ديگر استان ها صادر كرد.
نماينده عالي دولت در سيستان و بلوچستان وجود تنها بندر اقيانوسي كشور (چابهار) با ظرفيت تخليه و بارگيري 2.5ميليون تن كالا در سال، راه آهن كرمان - زاهدان و اجراي عمليات گازرساني به شهرهاي استان را از جمله زيرساخت هاي موجود و در دست اجراي سيستان و بلوچستان برشمرد.
وي بيان داشت: اين استان از معدود استان هايي است كه برق اضافي براي صادرات دارد.
وي گفت: سيستان و بلوچستان 42 مركز آموزش عالي با بيش از 85 هزار دانشجو در مقاطع و رشته هاي مختلف دارد و به لحاظ شمار دانشجو و تعداد مراكز و رشته ها از استان هاي مطرح كشور است.
وي با اشاره به وجود دو دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي و درماني در اين استان گفت: دولت بزودي سومين دانشگاه علوم پزشكي اين استان را راه اندازي خواهد كرد.
آزاد اظهار داشت: مردم كوشا و فعال سيستان و بلوچستان مرزداراني غيور و توانمند هستند و مرزنشينان اجازه نفوذ به هيچ بيگانه اي را نمي دهند.
وي با توصيه به مسئولان استان گفت: مسئولان بايد به بگونه اي كار كنند كه همه مردم سيستان و بلوچستان از مزاياي زير ساخت ها و امكانات استان بهره مند شوند.
© 2003 Mehr News Agency .
چهارشنبه|ا|3|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 171]