واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: حضور قهرمان جهان در تمرينات تيم ملي سرپرست فدراسيون ژيمناستيك: رقابتهاي جوانان آسيا آزمون بزرگي است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: قهرماني - همگاني
جعفر درويش زاده از حضور "كري گوري آلكان" قهرمان ايروبيك ژيمناستيك جهان و "ژولين" مربي برجسته فرانسوي در تمرينات تيم ملي ايران خبر داد.
سرپرست فدراسيون ژيمناستيك در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: سال گذشته الكان و ژولين سه مرحله به ايران آمدند و طراحي تمرينات مليپوشان را بر عهده داشتند، اما امسال براي اولين بار هدايت تمرينات تيم ملي را بر عهده گرفته و حدود دو هفته در ايران ميمانند. در كنار تمرين هم دوره دانش افزايي مربيان سراسر كشور برگزار خواهد شد.
وي درباره برنامه فدراسيون براي دعوت از اين مربي و قهرمان ايروبيك ژيمناستيك تصريح كرد: در تلاش هستيم كه هم بحث استعداديابي را فعال كنيم و هم تيم ملي را براي شركت در مسابقات آزاد جهاني بلغارستان آماده كنيم. پس از آن هم تيم ملي راهي رقابتهاي بلژيك ميشود. بر اين اساس در مرحله اول 80 نفر از استعدادهاي سراسر كشور را به اردوي تيم ملي دعوت كرديم كه اكنون از اين ميان 50 نفر ريزش كردند و 30 نفر در اردو هستند.
سرپرست فدراسيون ژيمناستيك از انتخاب اعضاي تيم ملي به اين شيوه خبر داد و يادآورشد: فكر ميكنم با اين استعداديابي نفرات توانمندي به تيم ملي بزرگسالان اضافه شوند. تعدادي از نوجوانان هم به عضويت تيم جوانان در خواهند آمد.
وي با بيان اين كه فدراسيون از اين نخبگان خارجي خواست تا برنامه تمريني سال 91 تمرينات تيم ملي را طراحي، هدفگذاري و نحوه اجرا را مشخص كنند، گفت: چون دانش اين مربيان به روز است، ميتوانند كمك شاياني به ژيمناستيك ايران كنند، چرا كه هم در زمينه علمي و هم عملي قادر هستند آموزشهاي لازم را ارائه دهند.
درويش زاده با بيان اين كه شرايط سختي در رقابتهاي قهرماني جوانان آسيا خواهيم داشت، به ايسنا گفت: ما براي تيم ملي پشتوانه نداشتيم. ما استعداديابي كرديم تا ببينيم در چه سطحي قرار داريم. البته هدفگذاري ما بازيهاي آسيايي 2014 است. بايد موجوديهاي ژيمناستيك را پيدا مي كرديم. بنا داريم در تايلند وضعيت ژيمناستيك خود را بررسي كنيم. در اين دوره تيمهاي اصلي چين، تايلند، ژاپن، قزاقستان، كره و تايوان حضور دارند، كشورهايي كه در المپيك هم رقيب يكديگر هستند. در واقع رقابتهاي قهرماني آسيا مانند المپيك است.
سرپرست فدراسيون ژيمناستيك اضافه كرد: در دوره گذشته قهرماني آسيا، سوريه ميزبان بود و ايران و سريلانكا هم شركت داشتند. من اين سطح مسابقات را حتي در حد رقابتهاي بومي هم نميدانم؛ چرا كه نميتوان اين سطح را از نظر كيفي ارزشيابي كرد. اگر در تايلند با شرايط خوب بالا بياييم موفق بوديم.
وي در پايان با تاكيد بر اين كه فدراسيون از حالت تك محوري خارج شده خاطرنشان كرد: وقتي مسئوليت فدراسيون را بر عهده گرفتم همه كارشناسان را دور هم جمع كردم تا راهكار بگيرم، چرا كه معتقدم نبايد از دانش افراد بيبهره بود. بعد از بررسيها ديديم اعزام تيم ملي به رقابتهاي سطح پايين و چند جانبه به نفع ما نيست. هر چند كه با شركت در آنها مي توانيم طلا بگيريم، ما به دنبال ارتقاي جايگاه ايران هستيم. فدراسيون تيم ملي را به مسابقاتي اعزام ميكند كه حريفان قوي باشند.
انتهاي پيام
سه|ا|شنبه|ا|2|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 178]