تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):آن که در کاری که نافرمانی خداست بکوشد امیدش را از دست می دهد و ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828039472




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

الزامات، ابعاد و چارچوب شبكه علمي با نگاهي به مشتركان


واضح آرشیو وب فارسی:ايتنا: الزامات، ابعاد و چارچوب شبكه علمي با نگاهي به مشتركان
ايتنا- شبكه علمي كشور، شبكه‌اي است مستقل كه با استفاده از فيبر نوري كليه مراكز و مؤسسات آموزشي، علمي و پژوهشي را به يكديگر متصل مي‌كند.


فاز نخست شبكه علمي كشور با امكان راه‌اندازي سرويس‌هاي حساس مانند محاسبات نوري و رايانش ابري ديروز در تهران به بهره‌برداي رسيد كه جزئيات بيشتر اين شبكه منتشر شده است.

به گزارش ايتنا به نقل از فارس، مراسم بهره‌برداري از دو دستاورد شبكه ملي اطلاعات ( فاز نخست شبكه علمي كشور) ديروز با حضور محمدرضا رحيمي معاون اول رئيس جمهور، رضا تقي‌پور وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات و مرضيه وحيد دستجردي در محل وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات برگزار شد.

بر اساس اين گزارش، شبكه علمي كشور، شبكه‌اي است مستقل كه با استفاده از فيبر نوري كليه مراكز و موسسات آموزشي، علمي و پژوهشي را به يكديگر متصل مي‌كند.

اين شبكه امكان اتصال به ساير شبكه‌هاي علمي معتبر جهاني از جمله شبكه علمي اروپا (Geantii) را دارا است.

بر اساس اين گزارش، مديريت اين گونه شبكه‌ها معمولا در اختيار كنسرسيومي از دانشگاه‌ها و مراكز پژوهشي است كه در ايران اپراتور بهره‌برداري و محتوايي اين شبكه سازمان پژوهش‌هاي علمي و صنعتي ايران است و طراحي و اجراي اين شبكه تماما توسط متخصصان داخلي انجام شده است.

*الزامات ايجاد شبكه
قانون برنامه پنجم توسعه: بند ح ماده ۴۶ قانون برنامه پنجم توسعه و پروانه اپراتور شبكه علمي كشور: سازمان پژوهش‌هاي علمي و صنعتي ايران از جمله دلايل لزوم راه‌اندازي اين شبكه است.

*اهداف شبكه
هدف از راه‌اندازي اين شبكه، توسعه ارتباط مراكز علمي براي تعامل علمي و به اشتراك‌گذاري دستاوردهاي علمي و پژوهشي، استفاده بهينه و مشترك مراكز علمي كشور از امكانات نرم‌افزاري و سخت‌افزاري يكديگر و اهميت نقش مراكز آموزشي و پژوهشي كشور در توسعه همه‌جانبه عنوان شده است.

*مشتركان شبكه علمي
بر اساس اين گزارش، قرار است دانشگاه‌ها، مؤسسات و مراكز آموزشي داراي مجوز اعم از دولتي و غيردولتي، پژوهشگاه‌ها، پژوهشكده‌ها، مؤسسات و مراكز پژوهشي و تحقيقاتي داراي مجوز اعم از دولتي و غيردولتي و حوزه‌هاي علميه از جمله مشتركان اين شبكه باشند.

*ابعاد فني
بر اساس اعلام وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، ايجاد هسته پرسرعت با لينك‌هاي ۱۰Gbps در سطح استانداردهاي جهاني، افزايش سرعت دسترسي مراكز علمي حداقل يك گيگابيت بر ثانيه، كاهش تاخير شبكه به مقاديري زير ۰.۱ ثانيه جهت امكان‌پذير ساختن ارتباطات زنده دوطرفه و ايجاد يستر تست ارائه خدمات پيشرفته در كشور مانند Qos از جمله مشخصات فني اين شبكه است.

همچنين ايجاد امكان راه‌اندازي سرويس‌هاي حساس مانند محاسبات نوري (Grid Computing) و رايانش ابري (Cloud Computing، افزايش راندمان كاري مراكز علمي ـ پژوهشي از طريق دسترسي سريع به اطلاعات، ايجاد زيرساخت لازم براي اجراي پروژه‌هاي آموزش از راه دور، آموزش‌هاي تكميلي الكترونيكي و آموزش مجازي و كاربردهاي Virtual Collaborative Environment شامل استفاده از سوپركامپيوترها و گريد از ديگر ويژگي‌هاي اين شبكه عنوان شده است.

*اثرات طرح
بنا بر اين گزارش، همچنين ايجاد زمينه‌هاي اجراي پروژه‌هاي تحقيقاتي مشترك بين دانشگاهي، افزايش پهناي باند دسترسي دانشگاه‌ها جهت امكان‌پذير ساختن خدمات پيشرفته مانند سرويس‌هاي چند رسانه‌اي و افزايش راندمان كاري مراكز علمي ـ پژوهشي از طريق دسترسي سريع به اطلاعات را مي‌توان از جمله تاثير اين طرح برشمرد.

دوشنبه|ا|1|ا|اسفند|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايتنا]
[مشاهده در: www.itna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن