واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رئيس هيات ژيمناستيك لرستان: خانه ژيمناستيك لرستان آب ندارد
خبرگزاري دانشجويان ايران - خرمآباد
سرويس: قهرماني - همگاني
پس از سالهاي زيادي كه لرستانيها در ژيمناستيك افتخارآفريني كرده بودند سرانجام سال گذشته به همت هيات ژيمناستيك اين استان، خانه ژيمناستيك خرمآباد افتتاح و به بهرهبرداري رسيد.
به گزارش ايسنا، اين مكان مشكلات زيادي دارد كه از آن جمله مي توان به نبود سكويتماشاگران،انشعابات و كمبود فضاي آموزشي را نام برد. نبود سكوي تماشاگران باعث شده كه اين هيات براي برگزاري مسابقات از سالنهاي ديگر استفاده كند، همچنين سالن طبقه بالاي خانه ژيمناستيك هم كه به هيات شمشيربازي اختصاص يافته مشكلات آموزشي و نبود فضاي مناسب را براي هيات ژيمناستيك بوجود آورده است. با اين حال اعضاي هيات ژيمناستيك لرستان يك خانه را در استان كافي نميدانند.
رئيس هيات ژيمناستيك لرستان در اين خصوص در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه لرستان، گفت: يك خانه ژيمناستيك در استان جوابگو نيست.
حمزه امين منش با بيان اينكه جشنواره حركتهاي پايه را در 5 اسفندماه برگزار ميكنيم، افزود: رسالت و هدف ما اين است كه ژيمناستيك و بازيهاي هدفدار را در بين كودكان و خانوادهها نهادينه كنيم.
وي با اشاره به برگزاري اين جشنواره در سالهاي 88 و 89 خاطر نشان كرد: در سال گذشته طبق ارزيابي فدراسيون رتبه پنجم كشور را صاحب شديم. اما امسال قصد داريم رتبه نخست جشنوارههاي سراسر كشور را به خود اختصاص دهيم.
وي با بيان اينكه اين جشنواره خيلي براي ما حائز اهميت است، عنوان كرد: تا كنون 200 نوآموز ثبت نام كردهاند، كه در 12 ايستگاه آموزههاي خود را به نمايش ميگذارند.
امين منش با اشاره به 5 ميليون توماني كه هيات امسال از اداره ورزش و جوانان لرستان دريافت كرده، تصريح كرد: از اين مبلغ 3 ميليون تومان را براي اين جشنواره هزينه كردهايم و باقيمانده پول خيلي كم است و جوابگو نيست.
رئيس هيات ژيمناستيك لرستان سرماي سالن را مهمترين مشكل برگزاري جشنواره حركتهاي پايه دانست و گفت: متاسفانه مسوولان عليرغم قولهايي كه داده بودند برنامهاي براي رفع اين مشكل نداشتهاند و با توجه به هزينههايي كه انجام دادهايم، مجبوريم با وجود اين مشكل بازهم جشنواره را برگزار كنيم.
وي با بيان اينكه در دو دوره قبلي برگزاري جشنواره استعداديابي كردهايم، ادامه داد: از بين آن افراد خيليها را زير نظر داريم و آموزشهاي لازم داده ميشود.
امين منش در ادامه صحبتهايش عنوان كرد: متاسفانه به علت كمبود اعتبار بيشتر برنامههاي هيات اجرا نميشود. براي تجهيز خانه ژيمناستيك خرمآباد به 200 ميليون ريال نياز داريم.
وي وجود خانههاي ژيمناستيك را براي تمام شهرهاي استان لازم دانست و افزود: ساير شهرستانها بايد هم پاي خرمآباد حركت كنند و وجود يك خانه ژيمناستيك در استان به هيچ وجه جوابگو نيست.
قهرمان سابق ژيمناستيك كشور با اشاره به مشكل آب و فاضلاب خانه ژيمناستيك خرمآباد يادآور شد: وقتي يك مكاني در اختيار هيات قرار داده ميشود بايد كليه انشعابات را براي آن مكان در نظر بگيرند كه متاسفانه آب و فاضلاب خانه ژيمناستيك تا حالا چند بار قطع شده است.
امين منش با بيان اينكه 2500 ژيمناست بيمه شده در استان داريم، ابراز كرد: هياتهاي بروجرد، نورآباد، دورود و الشتر از فعالترين هياتها هستند.
رئيس هيات ژيمناستيك لرستان در پايان گفت: آمادگي برگزاري جشنوارههاي سراسري، مسابقات قهرماني كشور و ميزباني اردوهاي تيم ملي را داريم.
*** مسئول كميته آموزش هيات ژيمناستيك لرستان:
خانه ژيمناستيك بطور كامل در اختيار هيئت نيست
مسئول كميته آموزش هيات ژيمناستيك لرستان گفت: مسئله اساسي در ورزش ژيمناستيك، آموزش درست و اصولي است.
مرتضي جزايري افزود: ژيمناستيك زيرمجموعه همه ورزشهاست و اگر ژيمناستيك رشد كند، ساير رشتهها هم رشد ميكنند.
وي كه از پيشكسوتان ژيمناستيك و ساكن تهران است و هر هفته دو روز براي آموزش به خرمآباد ميآيد، با اشاره به دو سال كار با ژيمناستهاي استان، عنوان كرد: به جرات ميگويم در رده سني زير 8 سال جزو 6 تيم اول كشور هستيم.
جزايري با بيان اينكه سالن مخصوص آموزش در استان نداريم، اظهار كرد: دوست دارم بازتاب كارهايم را ببينم و هيچ چشم داشت مالي ندارم. فقط سالن بالاي خانه ژيمناستيك، كه بلا تكليف مانده و شمشير بازان ماهي يك بار به اين سالن ميآيند، آن را در اختيار هيات ژيمناستيك قرار دهند تا بتوانيم برنامههاي آموزشي را به نحواحسن اجرا كنيم.
مسوول كميته آموزش هيات ژيمناستيك لرستان تصريح كرد: بانوان ژيمناست ما وقت و جا ندارند و اينكه سانس بچهها ساعت 9 شب باشد، درست نيست اما با اين شرايط چارهاي نداريم.
جزايري ابراز اميدواري كرد براي اينكه اين رشته رشد كند سالن بالاي خانه ژيمناستيك را در اختيار هيات قرارداده شود و از اداره ورزش و جوانان خواست در اين خصوص با هيات ژيمناستيك همكاري كند.
*** نايب رئيس هيات:
مشكل فضاي آموزشي داريم
نايب رئيس هيات ژيمناستيك لرستان نيز از كمبود فضاي آموزشي در استان انتقاد كرد.
شكوه جان نثاري گفت: سن 4 سال بهترين موقع براي آموزش ژيمناستيك و فرا گرفتن حركتهاي پايه است. بچهها كه ژيمناستيك كار ميكنند، اعتماد به نفس بيشتري دارند.
وي از مهد كودكها به عنوان بهترين مكان براي يادگيري حركتهاي پايه نام برد و اضافه كرد: مهد كودكها ميتوانند در قالب بازي اين حركتها را به بچهها آموزش بدهند.
جان نثاري با اشاره به برگزاري كلاس كارگاهي در دي ماه براي مربيان مهد كودكها، ادامه داد: در اين كلاس 70 مربي حضور داشتند كه به صورت تئوري و عملي آموزش ديدند.
نايب رئيس هيات ژيمناستيك لرستان يكي از اهداف جشنوارههاي حركتي پايه را آگاهي دادن به خانوادهها عنوان كرد و بيان داشت: خوشبختانه خانوادههاي خرمآبادي استقبال خوبي از ژيمناستيك داشتهاند به گونهاي كه در تابستان امسال سقف كلاسهاي آموزش پر شده بود.
انتهاي پيام
يکشنبه|ا|30|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]