واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: آغاز هجدهمين كنفرانس اپتيك و فوتونيك ايران در تبريز
معاون پژوهش و فناوري دانشگاه تبريز گفت: با شركت بيش از 500 پژوهشگر از سراسر كشور، هجدهمين كنفرانس اپتيك و فوتونيك ايران و چهارمين كنفرانس مهندسي فوتونيك ايران از فردا در دانشگاه تبريز آغاز به كار مي كند.
به گزارش سرويس استان هاي باشگاه خبرنگاران، به نقل از روابط عمومي دانشگاه تبريز، علي رستمي هدف از برگزاري اين كنفرانسها را حركت در راستاي اعتلاي برنامه تحقيقاتي و صنعتي كشور در زمينه علم و صنعت اپتيك و فوتونيك، آشنايي متخصصان و پژوهشگران دانشگاهي و مراكز پژوهشي و صنعتي كشور با فعاليت يكديگر اعلام كرد.
وي گفت: مبادله اطلاعات و ايجاد ارتباط بين صنعتگران و پژوهشگران، ارائه آخرين دستاوردهاي علمي و فناوري در زمينههاي گوناگون اپتيك و فوتونيك در كشور و تشكيل ميزگردهاي تخصصي از ديگر اهداف برگزاري اين كنفرانس به شمار ميرود.
رستمي با اشاره به استقبال گسترده محققان دانشگاهي از اين دو كنفرانس اظهار داشت: با فراخوان مقالات براي اين دو كنفرانس در مجموع 720 عنوان مقاله به دبيرخانه كنفرانس ارسال شد كه از اين تعداد در كل 434 مقاله شامل 103مقاله به صورت سخنراني و 215 مقاله به صورت پوستر در هيجدهمين كنفرانس اپتيك و فوتونيك ايران و 37 مقاله به صورت سخنراني و 79 مقاله به صورت پوستر در چهارمين كنفرانس مهندسي فوتونيك ايران پذيرفته شدهاند.
وي، محورهاي اساسي اين دو كنفرانس را موضوعات پژوهشي و صنعتي اپتيك، فوتونيك، ليزر، اپتيك كوانتومي، اپتوالكترونيك، مواد و ابزارهاي اپتيكي، شبكهها، ادوات مخابرات نوري و كاربردهاي صنعتي، دفاعي، پزشكي و زيست محيطي آنها و زمينههاي وابسته ذكر كرد.
رستمي گفت: در طول برگزاري اين كنفرانسها شش سخنراني عمومي در زمينههاي فناوري ليتوگرافي نوري براي كاربرد در ساختارهاي ميكرو و نانو، معرفي شبكههاي غيرفعال دسترسي نوري، مديريت نور در سلولهاي خورشيدي رنگدانهاي، مهندسي ساختار لايه در ديودهاي نورگسيل آلي، ابزارهاي مگنتوفوتوني، معرفي روشهاي سنتز نانو ذرات و كاربردهاي فوتونيكي آن نيز ارائه خواهد شد.
وي، برگزاري چهار كارگاه آموزشي تحت عنوان ليزرهاي فيبري پرتوان، مواد ليزري پيشرفته، مهندسي نانوساختارها با رويكرد بهبود عملكرد ادوات الكترونوري و ادوات اپتوالكترونيك آلي، مفاهيم اساسي و پيشرفتهاي اخير و كاربردها را از ديگر برنامههاي اين كنفرانسها عنوان كرد و گفت: اين كارگاههاي آموزشي با هدف گسترش و تعميق دانش محققان و صنعتگران در زمينههاي علمي و فناوريهاي روزآمد و ارائه روشهاي به كارگيري آنها در صنعت و تحقيقات برگزار ميشوند.
معاون پژوهش و فناوري دانشگاه تبريز، با قدرداني از مشاركت نهادهاي مختلف در برگزاري اين كنفرانسها از جمله نهاد رياست جمهوري، معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، وزارت علوم، استانداري آذربايجان شرقي، موسسه آموزش و تحقيقات وزارت دفاع، مركز تحقيقات مخابرات ايران، شركت مخابرات آذربايجانشرقي و تبريز، شركت تراكتورسازي ايران، سازمان هوا فضا، گروه فضاي صاايران، شركت مهندسي مشاور نيروي آذربايجان، سازمان بازرگاني آذربايجانشرقي و شركت ايماپرداز تبريز خاطرنشان كرد: اين دو كنفرانس از سوي دانشگاه تبريز با همكاري انجمن اپتيك و فوتونيك ايران به مدت سه روز از 18 تا 20 بهمن برگزار ميشود./ر
دوشنبه|ا|17|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]