واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: معاون شهردار تهران: خودم با ویلچر خیابان را كامل طی كردهام منبع : ایسنا دومین همایش ملی مناسبسازی محیط شهری در حالی امروز صبح با حضور رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام شروع به كار كرد كه شهردار تهران به دلیل بیماری در آن حضور نیافت و جمع زیادی از معلولان حاضر در این همایش و نمایشگاههای جانبی، نسبت به عملكرد دستگاههای متولی، مناسبسازی نشدن فضا و مبلمان شهری و نبود رویكرد مناسب برای رفاه حال معلولان اعتراض داشتند.
کاشانی با بیان این كه شهردار تهران چند روزی است كه مریض است و در حال حاضر هم زیر سرم قرار دارد، در مورد مطالبات معلولان و جانبازان برای مناسبسازی فضای شهری، توضیح داد: نمایندگان شهرداریهای مختلف در این همایش حاضر هستند و كارگاههای آموزشی برای آنها در نظر گرفته شده تا راههای مناسب سازی فضاهای شهری به آنها آموزش داده شود. وی اظهار كرد: ظرف 5/1 سال گذشته كلیه پیادهرویهایی كه ساخته یا بازسازی شده، با رویكرد مناسبسازی بوده است. كاشانی افزود: این اقدامات، نقطه شروع در راستای مناسبسازی معابر و خیابانهاست و ظرف یكی دو سال به نتیجه نمیرسد، چرا كه سطوح خیابانها بسیار گسترده است. در همین راستا مصوباتی از شورای شهر تهران اخذ شده و در هفته معلولان هم دو مصوبه جدید را داشتهایم كه اجرا خواهیم شد. معاون شهرسازی شهرداری تهران در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد درصد مناسبسازی خیابانهای شهر تهران برای استفاده معلولان، گفت: در خیابان ولی عصر (عج)، از میدان تجریش به سمت پایین هیچ مانعی برای ویلچرسواران حتی در تقاطعها وجود ندارد. شاهد از غیب رسید! در ادامه این پاسخ بود كه خبرنگاران نسبت به صحت نداشتن كامل این اظهارات اعتراض كردند و شاهدی از غیب رسید. چند نفر از ویلچرسواران قطع نخاعی كه در همایش حاضر و در حال گوش دادن به پاسخهای معاون شهرسازی شهرداری تهران بودند، نسبت به این پاسخ معترض شدند و اظهار كردند: خیابان ولی عصر(عج) زیباسازی شده، اما مناسبسازی نشده و هنوز برای تردد در این خیابان به دلیل فاصله بین موزاییكها در معابر، تقاطع خیابانها و پلهای فلزی با مشكل روبرو هستیم. علاوه بر آن، برای ورود به سالن همین همایش كه برای معلولان در نظر گرفته شده بود، امكانات لازم وجود نداشت و برای استفاده از سرویس بهداشتی، جانبازان و معلولان باید چند طبقه را پایین بروند. این جانباز ادامه داد: این جامعه است كه معلول است، ما معلول نیستیم. خودم با ویلچر خیابان را طی كردهام! اما معاون شهرسازی شهرداری تهران اصرار داشت كه خودش با ویلچر محدوده خیابان ولی عصر (عج) را قبلا به طور كامل طی كرده است و بر این اساس میگویم كه این خیابان كاملا برای تردد معلولان مناسبسازی شده است. وی افزود: معتقدم در مناسبسازی باید پلهای دسترسی، معابر و خیابان اصلی را همراه با هم دید و این مساله نكته ریزی است كه باید در این عرصه رعایت شود.
خبرنگاران به آخرین اظهارات معاون زیباسازی شهرداری تهران اشاره كردند كه نسبت به مناسبسازی نشدن كامل خیابان ولی عصر (عج) اذعان كرده بود و معاون شهرسازی شهرداری تهران در این باره توضیح داد: نظر ایشان محترم است و این نظر را رد نمیكنم، اما دوباره تاكید میكنم كه همه پیاده رویهایی كه در 5/1 سال پیش ساخته و یا بازسازی شده، مناسبسازی در آن رعایت شده است. كاشانی خاطر نشان كرد: به جز خیابان ولی عصر (عج)، پیادهروهای میدان نبوت و برخی از نقاط مناطق پنج، شش، 10 و 14 مناسبسازی معابر را داشتهاند كه البته به دلیل گسترده بودن سطح خیابانها به چشم نمیآید. معابر بدون مناسبسازی را تحویل نمیگیریم وی تأكید كرد كه اگر شهرداریها معابر را بدون مناسبسازی ساخته و یا بازسازی كنند، این پروژهها را تحویل نمیگیریم و یا از اجرای آن جلوگیری به عمل میآید. معاون شهرسازی شهرداری تهران تصریح كرد: كل بودجه بهسازی خیابانها، آسفالت پیادهروها با رویكرد مناسبسازی است و بودجه جداگانهای ندارد. وی در ادامه خاطرنشان كرد: در بسیاری از موارد كه رمپهایی را در پلهای هوایی یا برخی ساختمانها میگذاریم، تبدیل به محل عبور موتورسواران میشود و ساكنان و كسبه محل نسبت به این مساله اعتراض میكنند و ما مجبور به بستن این معابر می شویم. یكی دیگر از جانبازان هم خاطرنشان كرد: شهرداریها، مسوول نظارت بر ساخت و سازهای ساختمانها و معابر شهری هستند، اما متاسفانه ساختمانها به صورت غیراستاندارد ساخته میشوند، معابر مناسبسازی شده نیست و وضعیت تردد معلول در همه جای این شهر نامناسب است. روابط عمومی موسسه تبیان
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 230]