واضح آرشیو وب فارسی:پرتال دانشگاهی کشور:
نامه سرگشاده بسیج دانشجویی خطاب به وزیر نفت
به گزارش پیمانه بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف طی یک نامه به وزیر نفت خواستار قطع فوری صادرات نفت ایران به اروپا شد. متن این نامه به شرح زیر است:
بسمه تعالی
نامه سرگشاده بسیج دانشجویی خطاب به وزیر نفت
مقام معظم رهبریمدظله العالی:«این روسیاههای بدمحاسبهگر خیال میکنند ما امروز در شرایط شعب ابیطالبیم. اینجور نیست؛ ما امروز در شرایط شعب ابیطالب نیستیم؛ ما امروز در شرایط بدر و خیبریم»
جناب سردار قاسمی،
وزیر محترم نفت جمهوری اسلامی ایران،
مصوبه اخیر اتحادیه اروپا مبنی بر تحریم خرید نفت ایران که با فشارهای سیاسی آمریکا و لابیهای رژیم منحوس و غاصب صهیونیستی صورت گرفت، اقدام گستاخانه دیگری بود که در کارنامه ننگین غرب و مستکبرین همراهش ثبت گردید. برای همه روشن است که غرب و همراهان رذل او چون فرانسه، ایتالیا و انگلستان پس از وقوع انقلابهای مردمی در کشورهای خاورمیانه و آفریقا و پررنگتر شدن نقش نظام جمهوری اسلامی ایران بعنوان طلایهدار مبارزه با استکبار جهانی، این قطعنامه را برای تحت فشار قراردادن نظام جمهوری اسلامی و ملت شریف ایران در دور جدید مذاکرات هستهای به تصویب رساندهاند.تصمیم عجولانه و گستاخانه تحریم نفتی ایران، در زمانی که به اذعان کارشناسان اقتصادی جهان، وضعیت بسیار بد اقتصادی در اروپا حاکم بوده و بعلاوه، سرمای زمستان اوج تقاضای حاملهای انرژی را در این کشورها بوجود آورده است، خود نشان از سرگردانی و سرسپردگی اتحادیه اروپا در مقابل استکبار جهانی است.
جناب آقای قاسمی، تجربه سی و سه ساله ایستادگی نظام مقدس جمهوری اسلامی در برابر استکبار جهانی ثابت کرده است که ما همواره به برکت تحریم دشمنان رشد و ارتقا پیدا کردهایم. به فرموده مقام معظم رهبری مدظله العالی «اگر در زمينهى سلاح تحريم نميشديم، امروز اين پيشرفتهاى عجيب را نداشتيم؛ اگر در قضيهى اتمى، اينها نيروگاه بوشهر را خودشان ساخته بودند، ما در غنىسازى پيشرفت نميكرديم؛ اگر درهاى علم را به روى ما نبسته بودند، ما در سلولهاى بنيادى و هوافضا و فرستادن ماهواره به آسمان، به اينجاها نميرسيديم. پس هرچه ما را تحريم ميكنند، ما به ظرفيت داخلى خودمان متوجه ميشويم و رو مىآوريم و اين ظرفيت و استعداد روزبهروز مثل چشمهى جوشانى شكوفا ميشود.» این قطعنامه نیز فرصتی است تا با توجه به تأکیدات چندین ساله مقام معظم رهبریمدظله العالی مبنی بر کاهش اتکای اقتصاد کشور به نفت، اقتصاد نفتی خود را به اقتصادی بدون نفت تبدیل کنیم. ایشان در بیانات گهربارشان فرمودند: «آرزوى واقعی من – كه البته ممكن است به اين زودي ها قابل تحقق نباشد – اين است كه ما درِ چاههاى نفت را ببنديم و اقتصاد خود را بر اساس كالاها و محصولات غيرنفتی بنياد نهيم.»؛ لذا، گذشته از اینکه زودتر از اینها باید کاهش صادرات نفت خام در دستور کار قرار میگرفت، حال، باید به استقبال تحریم رفته و تلاش مضاعف خود را برای اصلاح بودجه کشور و نظام اقتصادی به کار بندیم.
جناب آقای قاسمی، نگرانی ملت بصیر، صبور، مبارز و شهید پرور ایران بیش از آنکه متوجه فروش نفت در بازارهای جهانی باشد، متوجه تزلزل و ضعف در تصمیمگیری مسئولان شدهاست. چرا دستگاهی که قرار بود در خط مقدم جهاد اقتصادی از عزت و شرف ملت ایران دفاع کند به دستگاهی ضعیف مبدل گشته است که بعد از تصویب قطعنامه هنوز هم مایل نیست وجود تحریم را باور کند؟ چرا در زمانی که به تصریح مقام عظمای ولایتحفظها...، در شرایط جنگ بدر و خیبر هستیم، عملکرد ضعیف دستگاه متبوع که یک نمونه آن، همین بیانیه رسمی ضعیف صادر شده در پی تصویب قطعنامه مذکور است یادآور حوادث شعب ابیطالب است؟! به هر صورت، این قطعنامه جزئی دیگر از پازل تقابل غرب علیه ایران بود که با نهایت تأسف در نتیجه استراتژی تسامح، تساهل و تماوت در پاسخ به اقدامات قبلی بوقوع پیوسته است.
جناب آقای قاسمی، بدلایل زیر اثبات میشود که قطع فوری صادرات نفت به کشورهای اروپایی نه تنها به ضرر ایران نیست بلکه به نفع ما نیز میباشد:
1- طبق قانون بودجه سال 1390، قیمت نفت 5/81 دلاری به ازای هر بشکه مبنای بودجه کشور قرار گرفته است که با توجه به قیمت فعلی نفت که بیش از 100 دلار میباشد، اگر تا 20% هم از صادرات نفت کاهش یابد هیچگونه مشکلی در روند برنامههای دولت محترم ایجاد نمیشود. بنابراین، با قطع فوری کل صادرات نفت به اروپا که در حدود 18% است هیچ گونه مشکلی پیش نمیآید. بعلاوه اینکه همین کاهش عرضه موجب افزایش قیمت نفت خواهد شد که در ادامه اشاره میشود.
2- هماکنون که در فصل زمستان، تقاضای حاملهای انرژی به اوج خود رسیده است، با قطع صادرات نفت ایران به اروپا، قیمت نفت افزایش چشمگیری خواهد داشت و این افزایش قیمت موجب جبران بخش زیادی از کاهش درآمد صادرات نفت بعلت کاهش میزان صادرات خواهد بود.
3- با توجه به شرایط بد اقتصادی کشورهای ایتالیا و یونان که از خریداران نفت ایران هستند، هم اکنون این کشورها در قبال خرید نفت ایران هزینهای پرداخت نمیکنند و فقط به میزان بدهیهای آنها افزوده میشود! لذا، در شرایط حاضر که حتی بانک ها از ارائه تسهیلات بانکی به برخی از این کشورها برای خرید نفت سر باز می زنند، هیچ توجیهی ندارد که به این کشورها صادرات نفت صورت بگیرد.
4- طبق تحلیلها و پیشبینیهای صورت گرفته تا شش ماه آینده ظرفیتهای تولیدی جدیدی از طرف لیبی و احیانا عراق به بازار نفت افزوده میشود که موجب جایگزینی نفت آنها با نفت ایران خواهد شد. در نتیجه میتوان گفت که کشورهای اروپایی واردکننده نفت ایران، در ماههای آینده نفت دیگری را جایگزین ایران خواهند کرد. روند صادرات نفت ایران به این کشورها مؤید این مطلب میباشد.
بنابراین، مطالبات اساسی بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف به شرح ذیل میباشد:
اولا، با توجه به دلایل فوق مناسب است بهجای متذکر شدن ضررهای ناشی از تحریم به کشورهای اروپایی، به وظیفه قانونی خود عمل کرده و در راستای راهبرد اصولی اعلام شده از سوی مقام معظم رهبریمدظله العالی مبنی بر اینکه پاسخ ملت ایران به هرگونه تهدیدی، پاسخی خواهد بود که از درون، دشمن را از هم خواهد پاشید و متلاشی خواهد کرد،به تحریمهای غرب پاسخ درخوری بدهید. بنابراین، ضروری است حداقل تا لغو این قطعنامه، صادرات نفت به این کشورها بطور کامل قطع گردد. قطعا این اقدام ضربه مهلکی به استکبار جهانی خواهد بود و به فضل پروردگار عزت ملی ما را به ارمغان خواهد آورد؛
ثانیا، ضروری است در صورت شروع مجدد صادرات بعد از لغو تحریم، تمام امتیازات داده شده به این کشورها کأن لم یکن تلقی گردد و سازوکارهای سختگیرانهتر صادرات نفت به این کشورها اعمال گردد. بعنوان مثال در صورت صادرات مجدد نفت به این کشورها، پیش از تحویل نفت و نه بعد از یک ماه! تمام هزینههای آن اخذ گردد.
در پایان، بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف در شرایط حاضر که شبکه خبیث صهیونیسم بین الملل تمام امکانات و تلاش خود را برای مبارزه با شجره طیبه نظام اسلامی گرد آورده است، ضمن اعلام آمادگی کامل خود برای مبارزه با جبهه کفر و نفاق در خط مقدم جهاد اقتصادی، خواستار اقدام قاطع و سریع دستگاه وزارت نفت میباشد و اکیدا متذکر میگردد که عملکرد آتی دستگاه متبوع، بیانگر ایستادگی شما بر اصول عزت، حکمت و مصلحت نظام جمهوری اسلامی ایران است.
1390/11/16
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پرتال دانشگاهی کشور]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]