واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: دبيركل مجمع خيرين سلامت: ورود خيرين مشكلات بهداشت و درمان را حل ميكند
مشهد _ دبيركل مجمع خيرين سلامت و مشاور وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: ورود خيرين در حوزه سلامت بسياري از مشكلات بهداشت و درمان را حل ميكند.
"سيدرضا نيري" روز چهارشنبه در نشست مجمع خيرين سلامت در نيشابور افزود: نظام جمهوري اسلامي بسياري از مشكلات سلامت را در كشور حل كرده ولي هنوز مشكلات فراواني در اين حوزه موجود است.
وي با اشاره به تشكلهاي خيرين سلامت در كشورهاي خارجي اظهار داشت: در ايران اسلامي كه مردم پيرو ائمه اطهار(ع) هستند بايد در اين حوزه كه متعلق به مردم است خيرين حضور بهتري داشته باشند.
او گفت: در گذشته كارهايي از سوي خيرين بهداشت و درمان صورت گرفته ولي متاسفانه بسياري از اين كارها دقيق و كارشناسانه نبوده است.
دبيركل مجمع خيرين سلامت ادامه داد: خيرين بر اساس تشخيص دانشگاهيان و مديران بهداشت و درمان نسبت به نياز جامعه ورود پيدا ميكنند.
نيري با اشاره به بعضي از مراكز بهداشتي و درماني بياستفاده در كشور افزود: با تشكيل مجمع خيرين سلامت از چنين مسئله اي جلوگيري ميشود.
وي گفت: متأسفانه بيماران نيازمند در جامعه بسيار هستند لذا بايد به هر راه ممكن به اين بيماران كمك شود.
او همچنين از صحبتهاي به عمل آمده با مجامع بينالمللي و هموطنان خارج از كشور براي كمك به مشكلات بهداشتي و درماني نيازمندان خبر داد و گفت: خيرات در حوزه سلامت يكي از بهترين و ماندگارترين كارها است.
دبيركل مجمع خيرين سلامت افزود: بايد كشور به جايي برسد كه مسوولان بهداشت و درمان به جاي اينكه به فكر رفع كمبودها و مشكلات باشند، به فكر كارهاي علمي و تحقيقاتي سلامت باشند.
وي اضافه كرد: براي مجمع خيرين سلامت در مجلس شوراي اسلامي اعتباري مصوب شد ولي به دليل مخلوط بودن اين اعتبار با بودجه وزارت بهداشت و درمان عملا هيچ مبلغي به مجمع نرسيده است.
او در ادامه همچنين گفت: هم اكنون نظام جمهوري اسلامي از همه طرف مورد هجمه و برخورد خصمانه واقع شده و دايره تحريمها در حال بيشتر شدن است.
وي بعضي از مشكلات موجود در حوزه سلامت را مربوط به سوءمديريت و بعضي ديگر را نيز تحميلي عنوان و بيان كرد: در جامعه افراد خير و بزرگوار بسياري وجود دارند كه اگر آنها خوب مديريت و هدايت شوند مي توان بسياري از مشكلات سلامت را در كشور حل كرد.
رييس دانشكده علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني نيشابور نيز در اين نشست از خيرين خواست در حوزه سلامت كه عامالمنفعه است حضور بهتري داشته باشند.
دكتر "سيدكاظم فرهمند" گفت: اكثر مردم فكر مي كنند كه ايجاد و فعاليت در فضاهاي سلامت و بهداشت فقط وظيفه دولت است.
وي با اشاره به اينكه تاكنون در جذب خيرين سلامت در جامعه ضعيف عمل شده اظهار داشت: طي چند سال اخير در حوزه جذب خيرين آمارهاي قابل تحسين و تقديري را در جامعه شاهد هستيم.
او گفت: دانشكده علوم پزشكي نيشابور هم از خيرين و هم از سرمايهگذاران حوزه سلامت استقبال و حمايت ميكند.
وي سرمايه گذاري در حوزه سلامت را داراي سود اقتصادي و اجر و ثواب اخروي زياد دانست و افزود: بايد منابع خيرين به سمت نيازهاي جامعه مديريت و سوق داده شود تا بتوان از اين منابع استفاده بهتري شود.
معاون بهداشتي دانشكده علوم پزشكي نيشابور هم گفت: تعداد بسياري بيمار نيازمند در كشور وجود دارند كه تحت پوشش كميته امداد امام خميني(ره) نيستند و كميته فقط مي تواند به صورت موردي به اين افراد كمك كند.
دكتر "محمدجعفر صادقي" خواستار ارتباط بيشتر رؤساي كميته امداد امام خميني(ره) با مديران بهداشت و درمان شد.
وي افزود: جايگاهي شبيه "سازمان توسعه، نوسازي و تجهيز مدارس" در وزارت بهداشت و درمان خالي است.
او گفت: بايد با فرهنگ سازي، خيرين را به سوي رفع كمبودهاي بهداشت و درمان مردم هدايت كرد.
وي با اشاره به اينكه طبق قانون در صورت پرداخت و ساخت 40 درصدي فضاهاي بهداشتي بايد دولت مابقي آن را تأمين كند افزود: اين تعهد از سوي وزارت بهداشت و درمان تاكنون تأمين نشده است.
همچنين معاون توسعه مديريت و منابع انساني دانشكده علوم پزشكي نيشابور گفت: در شهري كه خيرين فراوان در مدرسه سازي وجود دارند حتي 10 درصد آنها هم در حوزه سلامت ورود پيدا نكردهاند.
دكتر "اسدالله حسن زاده" افزود: در بحث فرهنگ سازي در جامعه بسيار ضعيف كار شده است لذا بايد مردم و خيرين بدانند كه اهميت مسائل بهداشتي كمتر از مسائل آموزشي نيست.
7500/659
انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 30793113
چهارشنبه|ا|12|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]