واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون وزير جهاد كشاورزي در گفتوگو با فارس:آيين نامه صنوف و مشاغل كشاورزي تدوين و تصويب شد
خبرگزاري فارس: معاون وزير جهاد كشاورزي گفت: مشاغل مختلف كشاورزي به صورت صنفي ساماندهي ميشود.
جهانگير پرهمت در گفتوگو باخبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس با بيان اينكه تعدادي ارقام جديد بذرهاي زراعي و نيز دستاوردهاي جديد عرصه بيوتكنولوژي كشاورزي در دهه فجر معرفي ميشود، گفت: دو رقم جديد محصولات زراعي و نيز برخي از دستاوردهاي بيوتكنولوژي مانند محصولات تراريخته معرفي ميشود.
معاون وزير جهاد كشاورزي افزود: اصناف كشاورزي در حال شكلگيري است كه فعاليت كشاورزان در مشاغل مختلف برشمرده و تعريف ميشود و به عنوان يك صنف درميآيد.
وي افزود: همان گونه كه اصناف در شهرها مشغول فعاليت هستند، از اين پس كشاورزان نيز در قالب اصناف مختلف شكل ميگيرند.
پرهمت افزود: آييننامه اجرايي اصناف كشاورزي توسط دولت تصويب و ابلاغ شد و هماكنون در مرحله احصاء مشاغل كشاورزي، منابع طبيعي، دامپروري و دامپزشكي قرار دارد.
وي افزود: اصناف مشاغل كشاورزي از سال 1388 تشكيل ميشود و فعاليتهاي مختلف كشاورزي، منابع طبيعي و دامپزشكي مانند ساير مشاغل سازماندهي ميشود.
رئيس سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج كشاورزي افزود: از مهمترين وظايف اصناف كشاورزي صدور پروانه براي حرفه و مشاغل مختلف، نظارت بر كار گروههاي موجود و رسيدگي به جرائم و تخلفات شغلي است.
پرهمت افزود: هماكنون بيش از 4 ميليون نفر به صورت مستقيم در مشاغل كشاورزي مشغول بوده و تعداد قابل توجهي نيز در مشاغل غيرمستقيم و مرتبط با كشاورزي فعاليت ميكنند.
معاون وزير جهاد كشاورزي افزود: مشاغل كشاورزي در بخشهاي كاشت، داشت، برداشت، دامداري، دامپروري، شيلات، آبزيان و فرآوردههاي كشاورزي برشمرده ميشود.
وي گفت: همان گونه كه مغازهداران آهنفروش داراي صنف و اتحاديه هستند، از اين پس به عنوان مثال صنف گندمكاران، دامداران، شاليكاران يا صنف زنبورداران تشكيل ميشود كه با داشتن پروانه صنفي در گرفتن تسهيلات بانكي آسانتر عمل خواهند كرد.
پرهمت در مورد كارگاه خشكسالي افزود: كارگاه بينالمللي آموزش خشكسالي از شنبه تا امروز به مدت سه روز در كرج توسط مؤسسه بيوتكنولوژي كشاورزي و با همكاري مؤسسه تحقيقات بذر و نهال برگزار شد.
معاون وزير جهاد كشاورزي افزود: در اين كارگاه كارشناسان مؤسسه ايكاردا مركز تحقيقات بينالمللي كشاورزي مناطق خشك و مؤسسه سيميت، مركزي تحقيقات بينالمللي اصلاح ذرت و گندم و نيز 70 نفر كارشناس داخلي و سه كارشناس خارجي در اين كارگاه شركت كردند.
پرهمت افزود: عمده شركتكنندگان در كارگاه تخصصي خشكسالي اعضاي هيئت علمي مؤسسات تحقيقاتي، دانشگاهها، استادان و دانشجويان و مديران اجرايي بودند كه به تبادلنظر آخرين يافتهها در زمينه خشكسالي پرداختند.
رئيس سازمان تحقيقات كشاورزي در مورد محور كارگاه تخصصي گفت: نحوه دستيابي به گياهان مقاوم به تنش خشكي و كميآبي و نيز بحثهاي ژنتيكي و تغذيه گياهي و ساختار فيزيولوژيك گياهان توسط پژوهشگران در اين كارگاه بررسي شد و برخي رؤساي دانشگاهها نيز در كارگاه حضور پيدا كردند.
پرهمت افزود: به گواهي كارشناسان بينالمللي توان كارشناسي ايران در زمينه مقابله با خشكسالي در حد بالا و قابل توجه است و راهكارهاي اصلاح نژاد، تغييرات فيزيولوژيكي و ژنتيكي گياهان و نيز گونههاي مقاوم به خشكي و كمآبي همچنين گياهان زراعي و باغي زودرس در اين كارگاه به محققان معرفي شد.
معاون وزير جهاد كشاورزي افزود: به شركتكنندگان در اين كارگاه تخصصي آموزشي گواهي شركت در كارگاه اعطا ميشود.
انتهاي پيام/
سه|ا|شنبه|ا|15|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]