تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 11 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه چيز است كه هر كس نداشته باشد نه از من است و نه از خداى عزّوجلّ. عرض شد: اى ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862948816




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بهره برداري از ۱۸۱۴ كيلومتر بزرگراه و راه در دهه فجر


واضح آرشیو وب فارسی:الف: بهره برداري از ۱۸۱۴ كيلومتر بزرگراه و راه در دهه فجر
معاون وزير راه و شهرسازي گفت: ۱۸۱۴ كيلومتر بزرگراه و راه اصلي به مناسبت دهه مبارك فجر با اعتبار ۱۱ هزار و ۷۵۰ ميليارد ريال به بهره برداري مي رسد.

روابط عمومي شركت ساخت و توسعه زيربناهاي حمل و نقل كشور، احمد صادقي با اعلام اين خبر اضافه كرد: به طور كلي امسال دو هزار و ۷۵۶ كيلومتر پروژه راه‌سازي با اعتباري معادل ۲۳ هزار و ۸۶۶ ميليارد ريال به بهره‌برداري رسيده و يا تا پايان سال به بهره برداري خواهد رسيد.

مديرعامل شركت ساخت و توسعه زيربناهاي حمل و نقل كشور خاطرنشان كرد: حمل و نقل نقش تعيين‌كننده‌اي در توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي جوامع دارد و توسعه زيرساخت‌هاي حمل و نقل كشور از وظايف اصلي وزارت راه و شهرسازي است.

وي در ادامه با بيان اين‌كه در دولت نهم و دهم تحول گسترده‌اي در بخش توسعه زيرساخت‌ها صورت گرفته است، گفت:‌ هم اكنون ۲۵ هزار كيلومتر شبكه راه‌آهن، ‌آزادراه، بزرگراه و راه اصلي در دست احداث است.

صادقي همچنين در سخناني آمار پروژه هاي بهره برداري شده در شش ماهه نخست امسال را ۹۴۲ كيلومتر راه‌آهن، بزرگراه، آزادراه و راه اصلي با اعتباري معادل ۱۲ هزار و ۱۱۶ هزار ميليارد ريال عنوان كرد.

ساخت يك هزار و ۵۵۰ كيلومتر راه آهن در دولت نهم و دهم معاون وزير راه و شهرسازي با اشاره به اينكه تا قبل از انقلاب اسلامي ۱۵۰ كيلومتر آزادراه در كشور وجود داشت، اضافه كرد: از سال ۵۷ تا قبل از دولت نهم ۸۸۳ كيلومتر آزادراه در كشور ساخته شد، اما در دولت نهم و دهم ۷۱۸ كيلومتر آزادراه احداث شد.

صادقي با بيان اينكه در طول ۶ سال اخير سالانه ۱۲۰ كيلومتر آزادراه ساخته شده است، تصريح كرد: ‌تا قبل از انقلاب ۴ هزار و ۵۶۵ كيلومتر راه‌آهن در كشور وجود داشت؛ از سال ۵۷ تا سال ۸۴ نيز ۴ هزار و ۲۰۷ كيلومتر خط آهن در كشور ساخته شد، اما در دولت نهم و دهم يك هزار و ۵۵۰ كيلومتر راه‌آهن معادل سالانه ۲۵۸ كيلومتر ساخته شد.

وي ادامه داد: از سال ۵۷ تا سال ۸۴، حدود ۱۲ هزار و ۶۸۱ كيلومتر راه اصلي در كشور احداث شد، در حاليكه اين رقم در طول دولت نهم و دهم ساخت ۸ هزار و ۱۳۱ كيلومتر راه اصلي در سراسر كشور است.

معاون وزير راه و شهرسازي خاطرنشان كرد: راه‌آهن اراك ـ ملاير به طول ۹۰ كيلومتر با اعتبار يك هزار و ۲۵۰ ميليارد ريال، راه‌آهن مراغه ـ مياندوآب به طول ۴۸ كيلومتر با اعتبار ۱۷۵۰ ميليارد ريال، راه‌آهن خرمشهر ـ‌ شلمچه به طول ۱۷ كيلومتر با اعتبار ۴۱۱ ميليارد ريال و ايستگاه راه‌آهن شيراز با اعتبار ۳۱۲ ميليارد ريال از پروژه‌هايي است كه امسال به بهره‌برداري رسيده است.

مديرعامل شركت ساخت و توسعه زيربناهاي حمل و نقل كشور ادامه داد: همچنين آزادراه زنجان ـ تبريز به طول ۱۸۸ كيلومتر با اعتبار ۳ هزار و ۲۰۰ ميليارد ريال، بزرگراه تهران ـ رودهن ـ فيروزكوه به طول ۸۵ كيلومتر با اعتبار ۲۳۸ ميليارد ريال و راه اصلي همدان ـ بيجار به طول ۹۵ كيلومتر و اعتبار ۲۰۰ ميليارد ريال برخي ديگر از پروژه‌هايي است كه در سال جاري به بهره‌برداري رسيد.

راه هايي كه تا پايان سال به بهره برداري مي رسند.

معاون وزير راه و شهرسازي همچنين اظهار داشت: بزرگراه مشهد تربت حيدريه به طول ۷۶ كيلومتر و اعتبار ۵۸۵ ميليارد ريال، برخي قطعات بزرگراه شيروان ـ بجنورد و فاروج ـ شيروان از پروژه‌هايي است كه تا پايان سال به بهره‌برداري مي‌رسد.

صادقي با اشاره به اينكه در استان خراسان رضوي، ۲۶۱ كيلومتر بزرگراه با اعتبار يك هزار و ۴۳۶ ميليارد ريال تا پايان سال به بهره‌برداري مي‌رسد، گفت: در استان كردستان‌ ۳۱ كيلومتر بزرگراه با اعتبار ۱۵۳ ميليارد ريال، در استان مركزي كمربندي شمالي اراك با اعتبار ۱۸۷ ميليارد ريال و در استان گيلان بزرگراه آستارا ـ تالش و تالش ـ فومن با اعتبار ۵۶۳ ميليارد ريال تا پايان سال به بهره‌برداري مي‌رسد.

معاون وزير راه و شهرسازي تصريح كرد: تعداد زيادي راه اصلي نيز تا پايان سال آماده بهره‌برداري خواهد بود كه ۵۰۸ كيلومتر راه اصلي در استان سيستان و بلوچستان با اعتبار ۲ هزار و ۵۳۹ ميليارد ريال تا پايان سال از آن جمله است.

مديرعامل شركت ساخت و توسعه زيربناهاي حمل و نقل كشور همچنين راه اصلي هفت گل ـ باغملك به طول ۴۳ كيلومتر و اعتبار ۱۹۳ ميليارد ريال در استان خوزستان را از ديگر پروژه هاي آماده بهره برداري عنوان كرد.

چهارشنبه|ا|12|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن