واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: هيات رييسه اختيار ملزم كردن كفاشيان و تاج به ثبت نام را ندارد آيتاللهي در گفتوگو با ايسنا: مصوبه نبود، پيشنهاد كرديم!
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
عضو هيات رييسه فدراسيون هرگونه مصوبه هيات رييسه درباره كانديداتوري علي كفاشيان و مهدي تاج در انتخابات رياست فدراسيون را تكذيب كرد!
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از جلسه هيات رييسه فدراسيون فوتبال كه دوشنبه برگزار شد، مصوبه اين جلسه در قالب 4 بند روي سايت رسمي فدراسيون فوتبال قرار گرفت كه در بند چهارم آمده بود: " هيات رئيسه به اتفاق آرا تصويب كردند به منظور ادامه فعاليتهاي كنوني فدراسيون فوتبال براساس برنامه هاي مصوب شده از جمله حضور هر چه قدرتمندتر در رويدادهاي بين المللي كه در سال آتي، پيش رو است و همچنين چشم انداز افق 1404، علي كفاشيان و مهدي تاج در انتخابات فدراسيون ثبت نام كرده و در صورت عدم تمايل علي كفاشيان جهت حضور در اين دوره از انتخابات، مهدي تاج در اين انتخابات حضوري فعال داشته باشد. "
اما اين مصوبه در حالي مطرح شد كه به لحاظ قانوني طبق اساسنامه قديم و جديد فدراسيون هيات رييسه نميتواند رييس، نايبرييس يا هر شخصي ديگري را ملزم به ثبتنام در انتخابات فدراسيون كند!
مشخص نبود بنا بر كدام ماده قانوني و اصلا چرا چنين مسالهاي در جلسه هيات رييسه فدراسيون به راي گذاشته شده و سپس در قالب مصوبه درآمده است؟! شايد هم اصلا مصوبهاي تحت اين عنوان وجود ندارد چرا كه سيدمحمدهادي آيتاللهي در واكنش به اين ابهام به خبرنگار ايسنا گفت: ما اين مساله را در قالب مصوبه تعيين نكرديم!
او ادامه داد: هيات رييسه طبق قانون اختيار چنين كاري را ندارد، اعضاي هيات رييسه تنها پيشنهاد كردند كه به جهت تداوم برنامههاي كاري فدراسيون، بهتر است دو نفر از اعضاي هيات رييسه در انتخابات رياست فدراسيون شركت كنند كه بعد از آن پيشنهاد شد علي كفاشيان و مهدي تاج اين دو گزينه باشند. انتخاب اول ما كفاشيان و انتخاب دوم تاج بود. سپس اعضا تاكيد كردند كه اگر كفاشيان تصميم گرفت در انتخابات شركت نكند، پس حتما تاج شركت كند.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا اتخاذ چنين رويكردي به منزله تاييد عملكرد فدراسيون طي چهار سال اخير و دادن نمره قبولي به آن است، تصريح كرد: نمره قبولي را كه مردم بايد بدهند اما من از 20، نمره 15 را به عملكرد فدراسيون ميدهم. اين فدراسيون از زماني كه كارش را آغاز كرد، حدودا دو سال اول را درگير يكسري مشكلات كاري به جاي مانده از دورههاي اخير بود كه لازم ميديديم به تمامي آنها رسيدگي شود. پس از آن معتقدم در بحث برنامهريزي براي توسعه زيرساختهاي سختافزاري فدراسيون نظير احداث كمپ تيمهاي ملي و ساير امكانات و فضاهاي مختلف عملكرد موفقي داشتيم. همچنين در موضوع تيمهاي پايه و توسعه آنها خوب بوديم. هيات رييسه معتقد بود از آنجايي كه مجموع برنامههاي فدراسيون در راستاي سند چشمانداز 20 ساله كشور است، اگر ادامه برنامههاي فدراسيون از اينجا به بعد بخواهد عملياتي شود، بهتر است رييس فدراسيون از ميان آدمهايي انتخاب شود كه تاكنون در فدراسيون مسووليت داشتند و كارهاي قبلي را انجام ميدادند.
عضو هيات رييسه فدراسيون در واكنش به اينكه آيا ناكاميهاي فدراسيون طي چهار سال گذشته را به حساب نميآوريد و سهم آنها را از 20، فقط 5 نمره ميدانيد، گفت: به هر حال ضعفها و ناكاميهايي هم وجود داشته است. كسي منكر نكات منفي در كارنامه اين فدراسيون نيست اما هر كجا كه كار انجام شود، نكات منفي هم هست. ديكته نانوشته، بيغلط است. فدراسيون در سال 1388 سال بدي را گذراند و آن شرايط نامساعد تا نيمه سال 89 هم ادامه داشت اما بعد از آن با برنامهريزيهاي مختلف، توانست روند صعودي خوبي داشته باشد. فكر ميكنم آنهايي كه از نزديك در متن كار بودند، ميتوانند شهادت دهند كه اقدامات زيرساختي خوبي در فدراسيون انجام شده كه نمود بيشتر آن در يكي دو سال آينده خواهد بود. فدراسيون در بخش بانوان، فوتبال پايه، مسايل آموزشي و همانطور كه پيش از اين گفتم ساختو سازهاي كمپ و انصافا توجه به تيم ملي بزرگسالان عملكرد رضايتبخشي به ويژه در سال جاري داشته است. خب از نظر هيات رييسه اين كارها بايد ادامه پيدا كند و پيشنهادهاي مطرح شده براي حضور فعال افراد در انتخابات فدراسيون هم بر همين مبنا بود.
آيتاللهي درباره برگزاري انتخابات فدراسيون طبق اساسنامه جديدي كه به تاييد فيفا هم رسيده، گفت: طبق اساسنامه جديد فدراسيون، تعيين نايب رييس حالتي تلفيقي از انتخابي و انتصابي بودن دارد. طبق اساسنامه جديد، كانديداي رياست فدراسيون بايد سه نفر را براي نواب اول تا سوم رييس پيشنهاد دهد و آنها پس از آنكه فرمهاي مربوطه را پر كردند و مورد تاييد اوليه حداقل پنج نفر از اعضاي مجمع هم قرار گرفتند، ميتوانند در انتخابات شركت كنند. پس از آن مجمع هم ميتواند به نواب پيشنهادي رييس منتخب راي تاييديه بدهد و هم ميتواند راي ندهد. اگر بعضي از نواب رييس منتخب راي نياورد، رييس موظف ميشود يكماه بعد گزينه بعدياش را به مجمع معرفي كند.
وي در پاسخ به اين سوال كه اگر مجمع به گزينه دوم رييس هم براي هر كدام از پستهاي نايبرييسي راي نداد، تكليف چه ميشود و آيا دوباره بايد يكماه پس از آن گزينه ديگري را معرفي كند، اظهار كرد: قاعدتا به اين شكل خواهد بود، اما با توجه به اينكه معمولا در چنين مجامعي كانديداها براي انتخاب نوابشان با اعضا لابي ميكنند، فكر ميكنم گزينه دوم رييس سرانجام راي كفايت را از مجمع بگيرد.
رييس هيات فوتبال شيراز كه پيش از اين انتقادهاي متعدد نسبت به برگزاري فينال جام حذفي در ورزشگاه حافظيه شيراز را پاسخگو بود، با تاكيد دوباره مبني بر اينكه شيراز هيچ وقت دنبال گرفتن ميزباني اين مسابقه نبود، در اين رابطه به ايسنا گفت: متاسفانه بعضي از انتقادها و مسايل حاشيهاي از سوي بخشهايي است كه ميخواهند ضعفهايشان را زير پوشش انتقاد از ورزشگاه حافظيه، بپوشانند. ما هيچگاه درخواست گرفتن اين ميزباني را نكرديم و انتخاب شيراز تنها از توافق ميان دو باشگاه شاهين و استقلال با سازمان ليگ، بيرون آمد.
وي با انتقاد از رويكرد برنامه تلويزيوني 90 به انتخاب ورزشگاه حافظيه براي فينال جام حذفي، خاطرنشان كرد: برگزاري فينال جام حذفي هيچ منفعتي براي فوتبال شيراز ندارد كه عادل فردوسيپور از لابي كردن شيرازيها براي گرفتن اين ميزباني صحبت ميكند! جز دردسر هيچ فايدهاي ديگري براي ما ندارد چرا كه الان مجبور شديم براي حفظ و ترميم چمن استاديوم حافظيه تا فينال جام حذفي، تقريبا ديگر مسابقهاي در آن برگزار نكنيم. ما ميتوانستيم بگوييم فينال را برگزار نميكنيم اما فقط بخاطر احساس وظيفه قبول كرديم و الان هم فشار آن را تحمل ميكنيم.
آيتاللهي در توضيح بيشتر وضعيت چمن استاديوم حافظيه، افزود: استاديوم حافظيه هيچ مشكل خاصي براي برگزاري مسابقهاي در اين سطح ندارد و تنها چمن آن نياز به ترميم دارد. تمام ورزشگاههاي ايران غير از استاديوم آزادي مشكل چمن دارند. پيش از اين هفتهاي چهار مسابقه در استاديوم حافظيه برگزار ميشد كه از اين هفته رقابتهاي تيمهاي مختلف را در زمين ديگري برگزار ميكنيم. فقط فكر ميكنم 14 و 26 بهمن دو مسابقه از تيم فجر در اين استاديوم انجام ميشود اما بازيهاي ساير تيمها به زمينهاي ديگري در شيراز منتقل شد.
وي در پاسخ به اين سوال كه برگزاري فينال جام حذفي در 25 اسفندماه، و فرصت دو ماه و چند روزهاي كه تا آن زمان باقي مانده بنابر درخواست شما از سازمان ليگ بوده، به ايسنا گفت: واقعا چنين چيزي نبوده است. اين تاريخ را سازمان ليگ تعيين كرده كه ظاهرا بخاطر همخواني با تقويم مسابقات تيم استقلال است. برنامه بازيهاي استقلال در بهمنماه كه بايد بازي پليآف در ليگ قهرمانان آسيا را هم برگزار كند، ظاهرا فشرده بود. اگر اين تيم از پليآف صعود كند، مدت كوتاهي بعد از آن بايد به مصاف نماينده عربستان در اين رقابتها برود. مدتي هم كه بخاطر تيم ملي ليگ تعطيل است و استقلال دوباره يكم فروردين بازي خواهد داشت. بنابراين سازمان ليگ به اين نتيجه رسيده كه مناسبترين زمان براي برگزاري فينال جام حذفي 25 اسفند است.
انتهاي پيام
چهارشنبه|ا|12|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 205]