واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: انتقاد سايت توكلي از احمدي نژاد: قهر دوم هم تمام شد اما ...!
سايت الف نوشت:اين باز نيز مثل بار قبل رئيس جمهور محمود احمدي نژاد بعد از چندين روز بي خبري و رها كردن كشور در التهاب و نابساماني، در حالي كه لبخند به لب داشت مقابل دوربين هاي خبرنگاران بهت زده حاضر شد و با يك امضا مشكلات يك ماهه اقتصادي را تا حدي بهبود بخشيد.
واقعيت اين است كه اگر مقام "رياست جمهوري" چندان مهم نبود و مثل و مانند داشت مي شد مثل يك مدير ارشد ديگر در نبود وي، به قائم مقام يا جانشين رياست جمهوري، ملت را حواله داد و مشكلي هم پيش نمي آمد اما...چقدر خوب بود احمدي نژاد بعد از هفت سال تكيه زدن بر كرسي رياست از همتاي ونزوئلايي خود در صحنه بودن دائمي را مي آموخت. چاوز سرطان گرفت! يعني بدترين بيماري كه براي يك مدير قابل تصور است حيات وي را نشانه گرفت. شرايط ونزوئلا بسيار شبيه ايران است، يعني آمريكا بزرگ ترين دشمن اين كشور است و هميشه مترصد فرصت است تا با ايجاد جنگ رواني، اقتصادي يا سياسي به ونزوئلا و دولت آن صدمه بزند. اگر چاوز به عنوان قدرت اول ونزوئلا و نماد مقاومت اين كشور، صحنه را خالي مي گذاشت و به بهانه درمان راهي خارج از كشور مي شد و يا فقط يك ماه مثلا سكوت مي كرد به راحتي ملتي اسير شايعه مرگ رئيس جمهورشان مي شدند و فرصت براي هر اقدام خارجي فراهم مي شد.
مشكل بزرگ ما اين است كه اعتماد مردمي به رفتارهاي احمدي نژاد، كم شده است و اين موضوع كاملا طبيعي است چرا كه حاكمان مديريت امور ملت را بر عهده دارند و اگر به هر بهانه اي، يا بروز هر اختلاف و مشكلي در پشت پرده، اسير هواي نفس خويش شوند و به طور مثال مسئله مهمي مثل معيشت ۷۴ ميليون نفر انسان را به آينده اي نامعلوم موكول كنند، تكليف چيست؟
چطور در برابر چنين سهل انگاري و بي حميتي بزرگي سكوت كنيم؟ رئيس جمهوري كه با شعار مبارزه با فساد بر مسند قدرت نشست چطور قريب به يك ماه در برابر فساد اقتصادي گسترده اطرافيان منحرفش كه دست در دست دشمنان سابق وي گذاشته اند و هماهنگ با دشمنان خارجي كه دندان تيز كرده اند براي دريدن ملتي، سكوت مي كند؟
آيا مجلس تصميم ندارد به اين موضوعات عجيب ولي واقعي كه در عرصه سياست و اقتصاد كشور ما رخ مي دهد، رسيدگي كند؟
اگر فردا روزي خدايي ناكرده مجددا شخص احمدي نژاد از موضوعي دلخور شد يا به طور مثال دست در دست غير خودي ها قرار داد، تكليف چيست؟
قدرت را منحصر به نظارت ناظر مي كنند تا رياست پشت نفس رئيس را قلقلك ندهد. اگر ناظر به وظيفه خود عمل نكند، حداقل شريك جرم متخلف به شمار مي رود. مجلس محترم از وقت باقي مانده استفاده كند و امور مردم را رها نكند! اين موضوع حتما براي انتخابات آتي نيز موثر و مفيد خواهد بود.
قهر دوم هم تمام شد اما...آزموده را آزمودن؟!
يکشنبه|ا|9|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]