واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: هيچ نگراني براي افزايش قيمت مسكن وجود ندارد
وزير راه و شهرسازي با اشاره به اينكه افزايش قيمت ارز تاثيري بر قيمت ساخت و ساز مسكن ندارد، گفت: واجدين شرايط در شهر جديد پرند براي واحد يك خوابه با 4 ميليون و 600 هزار تومان، دو خوابه با 11 ميليون تومان و 3 خوابه با 16 ميليون تومان خانه دار ميشوند.
به گزارش مهر، علي نيكزاد درباره افزايش قيمت مصالح ساختماني و احتمال افزايش قيمت ساخت مسكن در كشور گفت: قيمت مصالح ساختماني بالا نرفته است و اگر هم بالا رفته باشد در بخش تيرآهن است اما 2 ميليون و 700 هزار واحد مسكن مهر از مرحله تير آهن و سيمان گذشته است و الان در مرحله نازك كاري است. وي در پاسخ به پرسش ديگر درباره زمان پايان ساخت مسكن مهر 99 ساله در كشور بيان كرد: ما تا سال آينده واحدها را ميسازيم و سعي خواهيم كرد كه برنامه مان را در دولت دهم به جمع بندي برسانيم.
وي درباره احتمال ورود نقدينگي سرگردان از بازار سكه و ارز به بازار مسكن، افزود: اصلا تاكنون نقدينگي به بازار مسكن نيامده و به مردم هم اعلام ميكنم كه به هر ميزاني كه مردم كشور و شهر تهران مسكن نياز داشته باشند در پرند، هشتگرد، پرديس، حلقه دره شهرك ابريشم و سايتهاي مسكن مهر در اختيارشان قرار ميدهيم.
درباره توافق با كشور عراق درخصوص موضوعات حمل و نقل، اظهار داشت: توافق كرديم كه آسمان ايران و كشور عراق را به سوي يكديگر باز كنيم و مشكلي كه با خروج نيروهاي آمريكايي براي تقرب پرواز در فرودگاه آبادان بود، حل شود و پروازها را ميان دو كشور افزايش يابد.
وي افزود: حجم مبادلات تجاري ايران و عراق هفت ميليارد دلار است كه اين رقم بايد افزايش يابد و مشتركات دو كشور امكان توسعه روابط در بخشهاي مختلف را فراهم ساخته است.
به گزارش ايرنا، علي نيكزاد وزير راه و شهرسازي همچنين در نشستي با هيات عراقي به رياستهادي فرحان العامري وزير حمل ونقل اين كشور اظهار داشت: حضور سالانه يك ميليون نفر زائر ايراني در عراق و بالغ بر 500 هزار نفر اتباع اين كشور در ايران براي زيارت بارگاه ثامن الائمه (عليه السلام) زمينه ساز ارتقاي همكاريهاي دو طرف در ابعاد مختلف به ويژه بخش حمل ونقل است.
وي خواستار گسترش پرواز هواپيماها بين شهرهاي دو كشور شد و افزود: علاوه براين تردد زميني با بهره گيري از وسايل عمومي براي مسافر و بار در دستور كار قرار دارد. وزير راه وشهرسازي، بهرهگيري از حمل ونقل ريلي به منظور توسعه همكاريها با همتاي عراقي خود را مورد تاكيد قرار داد و گفت: ورود قطارهاي ايراني به عراق و خروج از مرزهاي اين كشور به سوي مقاصد ديگر و ارائه همكاري متقابل در اين ارتباط،در برنامه مذاكرات دو طرف قرار دارد.
نيكزاد از همكاري مشترك در بخش دريايي خبر داد و گفت: كار مشترك از سوي سازمان بنادر و دريانوردي با طرف عراقي دنبال ميشود و خواهرخواندگي بين بندر خرمشهر و ام اقصر صورت ميگيرد.
وزير راه و شهرسازي همچنين در حاشيه نشست خود با هيأت عراقي گفت: از طريق راهآهن غرب كشور تا سال آينده راهآهن تا مرز خسروي امتداد مييابد و سپس ريل به خانقين عراق متصل خواهد شد.
به گزارش ايرنا، علي نيكزاد گفت: قرار است ايران خط آهن را به شلمچه برساند و براي اتصال به بندر بصره 31 كيلومتر باقي است كه در توافق با عراق اين راه به سرعت تمام ميشود تا به كشور عراق، سپس به سوريه و به ساير نقاط جهان تردد كنيم.
وي در ارتباط با توافق با عراق در بخش حمل ونقل زميني افزود: دراين بخش هم مقرر شد كالا و سواريهاي كرايهاي و اتوبوس به طور متقابل ميان ايران و عراق رفت وآمد كنند و اين رفت و آمدها به تساوي صورت گيرد.
چهارشنبه|ا|5|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]