محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827529201
استاندار خوزستان تشريح كرد؛ مصوبات جديد دولت براي بهسازي آبادان و خرمشهر
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: استاندار خوزستان تشريح كرد؛ مصوبات جديد دولت براي بهسازي آبادان و خرمشهر
خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
سرويس: استانها
استاندار خوزستان به تشريح مصوبات اخير دولت در زمينه بهسازي شهرهاي آبادان و خرمشهر و همچنين پروژههاي آماده افتتاح در خوزستان پرداخت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خوزستان - سيد "جعفر حجازي" در نشستي خبري كه شامگاه سه شنبه، 27 دي در استانداري خوزستان برگزار شد، اظهار كرد: با توجه به صدور مجوز تردد خودروهاي پلاك اروند از سوي هيات دولت، سوالات زيادي در زمينه نحوه اجرايي شدن اين مصوبه مطرح است؛ در جلسه هيات دولت كه اوايل دي ماه برگزار شد، موضوع افزايش شعاع تردد خودروهاي پلاك اروند به دولت پيشنهاد شد.
وي افزود: با توجه به اين كه بسياري از ساكنان شهرهاي آبادان و خرمشهر براي انجام اموري مانند كارهاي اداري به مركز استان تردد دارند، لازم بود كه شعاع تردد خودروهاي پلاك اروند افزايش يابد؛ همچنين تصويب اين طرح در بازگشت مهاجران اين دو شهر و رونق آبادان و خرمشهر تاثير بسياري خواهد داشت. خوشبختانه اين طرح با موافقت رئيس جمهور به تصويب رسيد.
حجازي درباره جزييات اين مصوبه، تصريح كرد: بر اساس اين مصوبه، ساكنان شهرهاي آبادان و خرمشهر و اشخاص حقوقي ميتوانند با خودروهاي پلاك اروند كه مورد تاييد منطقه آزاد است تا مركز استان تردد داشته باشند. روز گذشته، آيين نامه اجرايي اين طرح در هيات مديره منطقه آزاد اروند به تصويب رسيده و بر اساس آن نحوه اجراي طرح و مسيرهاي تردد تا مركز استان تعريف شده است. اين مصوبه هفته آينده ابلاغ مي شود و پس از آن سازمان منطقه آزاد اروند، طرح را اجرايي خواهد كرد.
استاندار خوزستان خاطرنشان كرد: همچنين پيش از اجراي طرح، هماهنگي لازم ميان منطقه آزاد اروند و ناجا ايجاد خواهد شد تا از تخلف رانندگان خودروهاي پلاك اروند در خارج از محدوده شهرهاي آبادان و خرمشهر پيش گيري شود.
وي با اشاره به مصوبه هيات دولت در زمينه بازسازي ساختمانهاي مخروبه شهرهاي آبادان و خرمشهر، ادامه داد: حدود 130 هكتار اراضي و ساختمانهاي مخروبه در اين دو شهر باقي مانده و صاحبان اين ساختمانها به دلايل مختلفي ملك خود را رها كردهاند. تملك اين اراضي به لحاظ قانوني تاكنون امكان پذير نبوده است؛ با پيگيريهايي كه در دو سال گذشته انجام شد، اين موضوع در قانون برنامه پنجم گنجانده شد و ساماندهي و احياء اراضي و ساختمانهاي مخروبه باقي مانده از جنگ تحميلي به تصويب رسيد.
حجازي گفت: در جلسه هيات دولت، اختيار اجراي اين مصوبه از سوي رئيس جمهور به وزير راه و شهرسازي و پس از آن به استان تفويض شد. به اين ترتيب اعتبار خوبي از سوي دولت به استان اختصاص يافته تا همه اراضي و ساختمانهاي مخروبه آبادان و خرمشهر، تملك و احياء شوند و چهره اين دو شهر تغيير كند.
استاندار خوزستان با اشاره به مصوبهاي براي تسريع در پاكسازي اراضي آلوده به مين اطراف خرمشهر، افزود: براي اجراي اين طرح، بيش از 21 ميليارد تومان از سوي دولت به وزارت دفاع اختصاص يافته و بر اساس اين مصوبه، پاكسازي اراضي غرب خرمشهر، به ويژه شلمچه تا پايان سال جاري تكميل خواهد شد.
حجازي با اشاره به تصويب لايروبي رودخانههاي آبادان و خرمشهر و خارج كردن مغروقه ها، خاطرنشان كرد: دولت اين موضوع را به وزارت راه و شهرسازي ابلاغ كرد تا با همكاري وزارت نيرو، شناورهاي غرق شده محدوده كارون و بخشي از اروند حداكثر تا اوايل سال آينده خارج شود تا مسير تردد شناورهاي باري و صيادي باز گردد.
استاندار خوزستان ادامه داد: لايروبي رودخانه هاي كارون و بهمنشير از ديگر مواردي بود كه به تصويب رسيد. همچنين اين اختيار به خوزستان داده شده كه با شركتهايي كه علاقهمند هستند به جاي دستمزد، لاي حاصل از رودخانه را ببرند، قرارداد منعقد كند.
وي عنوان كرد: تسريع در تامين اعتبار براي ايجاد شبكههاي آبياري و زهكشي از ديگر مواردي بود كه به تصويب رسيد؛ از محل اعتبارات ويژه آبهاي مرزي كه امسال در اختيار وزارت نيرو قرار گرفته، اعتباري براي سازمان آب و برق خوزستان اختصاص مييابد تا پيش از پايان كار دولت دهم، اين پروژه به بهره برداري برسد. اجراي اين طرح به توسعه كشاورزي و نخيلات در آبادان و خرمشهر كمك مي كند.
حجازي گفت: موارد ديگري مانند واردات ميني بوس براي مونتاژ در آبادان و خرمشهر هم در جلسه هيات دولت مطرح شد كه اين موارد براي بررسي بيشتر به كميسيون اقتصادي دولت محول شد.
استاندار خوزستان با اشاره به وقوع سيل در بهبهان در ماه گذشته، افزود: بر اثر اين سيل 500 واحد مسكوني روستايي، برخي اراضي كشاورزي و تعداد زيادي خودرو آسيب ديدند؛ در جلسه دولت مصوب شد كه اعتبار لازم براي جبران اين خسارتها تامين شود. اميدواريم اين مصوبه و اعتبار آن در روزهاي آينده ابلاغ شود.
وي تصريح كرد: موضوع تامين اعتبار مضاعف براي بهسازي زيرساختهاي روستايي در روستاها و مناطق حاشيهاي شهر اهواز از مواردي بود كه در سفر سوم هيات دولت به تصويب رسيد. اعتباري در حدود 25 ميليارد تومان براي اجراي اين طرح تصويب شده كه اميدواريم تا هفته آينده ابلاغ شود. اين اعتبار براي بهسازي روستاهاي داراي بيش از 200 خانوار استفاده خواهد شد.
حجازي با اشاره به برگزاري كارگروه توسعه صادرات غيرنفتي كشور، خاطرنشان كرد: 15 پيشنهاد از سوي استان خوزستان در اين كارگروه مطرح شد كه از اين تعداد، 12 مورد به تصويب رسيد. اين مصوبات هنوز ابلاغ نشده و مفاد آن پس از ابلاغ اطلاع رساني خواهد شد. استان خوزستان 20 درصد كل صادرات غيرنفتي كشور را در اختيار دارد و اين مصوبات به توسعه صادرات استان كمك خواهند كرد.
استاندار خوزستان با اشاره به حضورش در شوراي عالي اشتغال، اظهار كرد: در اين جلسه عملكرد بانكها بررسي شد و همه بانكها متعهد شدند كه مانده تسهيلات مربوط به اشتغال را پرداخت كنند؛ اين موضوع به بانكهاي استان هم ابلاغ شده و اكنون در حال معرفي متقاضيان دريافت تسهيلات به بانك ها هستيم.
وي با اشاره به ديگر مصوبه هيات دولت براي استان خوزستان مبني بر استخدام فارغ التحصيلان بيكار در پستهاي خالي، عنوان كرد: براي اجراي اين مصوبه هياتي از سوي معاونت نيروي انساني رياست جمهوري به استان سفر كرد و پس از بررسي همه جوانب، اجراي مصوبه نهايي شد. بر اين اساس به ازاي هر تخت بيمارستاني كه امسال و سال آينده به بهره برداري ميرسد دو نفر نيروي انساني، به غير از نيازهاي بهداشت و درمان، استخدام مي شود.
حجازي گفت: برآورد ميشود كه تا پايان سال 91، 1100 تخت بيمارستاني در استان به بهره برداري برسد و به اين ترتيب 2200 نيرو در اين بخش استخدام خواهند شد.
استاندار خوزستان با اشاره به جذب رشتههاي علوم پايه در آموزش و پرورش، افزود: بر اين اساس حدود 1500 نفر در رشته هاي علوم پايه و با اولويت شهرهاي جديد و مناطق محروم از سوي آموزش و پرورش جذب ميشوند. اين افراد تا پيش از آغاز سال تحصيلي آينده استخدام ميشوند.
وي تصريح كرد: در مجموعه ستاد استان، ادارهها و ارگانها در شهرستانها، استخدام بيش از 7500 نفر تصويب شد. براي استخدام حداقل 5000 نفر از اين تعداد در سال جاري آگهي مي شود و مابقي هم در ابتداي سال آينده جذب خواهند شد. همچنين تعدادي از اين استخدامها تبديل وضعيت خواهد بود؛ اين افراد نيازي به شركت در آزمون ندارند.
حجازي با اشاره به پروژههاي آماده بهره برداري در استان، خاطرنشان كرد: تا پايان سال جاري، علاوه بر سفر چهارم هيات دولت، رئيس جمهور و معاون اول، هركدام يك بار به استان سفر ميكنند و در اين سفرها چندين پروژه با اعتباري حدود 3000 ميليارد تومان افتتاح ميشود. پتروشيمي اروند با اعتبار حدود 1700 ميليارد تومان و اشتغال زايي براي 1540 نفر از جمله پروژههايي است كه به بهره برداري مي رسد. حدود 22 هزار واحد مسكن مهر، با محوطه سازي و 6000 واحد، بدون محوطه سازي اكنون آماده بهره برداري است. كارخانه MDF شئيبه با 111 ميليارد تومان، كارخانه شكر دهخدا با 416 ميليارد تومان و مجموعه ورزشي 50 هزار نفري اهواز با اعتبار 69 ميليارد تومان از ديگر پروژههاي آماده بهره برداري است.
استاندار خوزستان ادامه داد: تصفيه شكر فارابي، پل هشتم اهواز، پيست دوچرخه سواري شرق اهواز، كارخانه خميرمايع رازي و تعدادي از صنايع پايين دستي پتروشيمي هم در سفر دولت به استان افتتاح مي شوند. همچنين در سفر هيات دولت به استان 300 طرح به ارزش 300 ميليارد تومان در شهرستانها توسط وزرا افتتاح ميشود.
وي افزود: در زمان انتخابات مجلس هشتم، 25،4 درصد از كانديداهاي خوزستان رد صلاحيت شدند، اين در حالي است كه اكنون صلاحيت 17 درصد افراد مورد تاييد قرار نگرفته است؛ در نهايت 306 كانديدا از استان خوزستان براي ورود به مجلس به رقابت مي پردازند.
حجازي گفت: بر اساس برنامه زمان بندي انتخابات تا تاريخ اول بهمن ماه به شكايات داروطلبان رسيدگي ميشود و پس از آن شوراي نگهبان به صلاحيت كانديداها رسيدگي خواهد كرد؛ اسامي نهايي كانديداها هم، سوم اسفندماه منتشر مي شود. در حال حاضر مقدمات برگزاري انتخابات فراهم شده و اميدواريم با برنامه ريزي انجام شده زمينه براي حضور حداكثري مردم فراهم شود.
استاندار خوزستان درباره اعتبارات خشكسالي استان، افزود: 33 ميليارد و 800 ميليون تومان اعتبار به استان داده شده و اين اعتبار ميان شهرستانها توزيع شده است. 17 ميليارد تومان نيز هم بابت سيل و خشكسالي اخير داده شده و در مجموع 50 ميليارد تومان اعتبار در اين بخش اختصاص يافته است.
وي درباره افزايش صادرات استان به روسيه در دو سال اخير، تصريح كرد: اخيرا به دليل مشكلات آب و هوايي، كشور روسيه با كمبود تره بار مواجه شده و به همين دليل در دو سال گذشته صادرات تره بار و همچنين گل به اين كشور افزايش يافته است. طرف روسي براي انتقال هوايي گل و گياه اظهار تمايل كرده و در اين زمينه جلسات متعددي برگزار شده است. بحث تبادل صنايع نفت و گاز و قطعه سازي با كشور روسيه هم در دستور كار است.
حجازي خاطرنشان كرد: سفر به كشورهاي هلند و آلمان هم تاثير مثبتي در افزايش مراودات تجاري داشته و تاكنون چند هيات تجاري از اين كشورها به استان سفر كردهاند. البته فشارهاي ناشي از تحريم، برخي از اين سرمايه گذاران را اذيت مي كند، با اين وجود براي مشاركت با استان اظهار تمايل كردهاند. قرارداد شركت خودروسازي با طرف چيني منعقد شده و هماهنگي هاي خوبي هم با هياتهاي تجاري كشور سوريه انجام شده است.
استاندار خوزستان با اشاره به افزايش صادرات استان به كشور عراق، ادامه داد: ارتباط تجاري استان خوزستان با كشور عراق مستمر است و در سال گذشته در زمينه صادرات غيرنفتي به اين كشور به مرز يك ميليارد دلار رسيديم؛ در سال جاري هم 30 درصد افزايش صادرات داريم.
وي درباره مصوبات سفرهاي رياست جمهوري به خوزستان اظهار كرد: از مجموع مصوبات سفر نخست هيات دولت به استان بيش از 80 درصد مصوبات يا اجرايي شدهاند و يا اين كه هم اكنون در حال اجرا هستند. حدود 17 درصد مصوبات باقي مانده هم آنهايي هستند كه بايد از طريق وزارتخانه مربوطه تعيين تكليف شوند. در جلسه دو هفته گذشته هيات دولت، اين مصوبات به دقت بررسي شد و برخي از مصوبات باقي مانده براي بررسي به وزارتخانه ها ارجاع شد و برخي مصوبات هم قرار شد كه در لايحه بودجه 91 قرار گيرند.
حجازي گفت: از مجموع مصوبات سفر دوم هم بيش از 60 درصد اجرايي شده و بقيه مصوبات هم در لايحه بودجه سال 91 قرار گرفتهاند. بيش از 35 درصد مصوبات سفر سوم هم اجرايي شده و حدود 25 درصد مصوبات هم در حال اجرا هستند؛ بقيه مصوبات هم در لايحه بودجه سال آينده قرار مي گيرند.
استاندار خوزستان درباره پرونده اخير اختلاس بانكي، افزود: منشاء اين اختلاس، خوزستان نبوده و هيچ پولي هم از استان خارج نشده است، بنابراين تاثير اين موضوع بر بانك هاي استان تقريبا صفر بوده است. منشاء اين سوء استفاده مالي در تهران و كيش بوده است. حدود 170 نفر در اين ارتباط احضار شدهاند كه از اين تعداد تنها پنج نفر خوزستاني بوده اند. كشف اين سوء استفاده هم در خوزستان انجام شد، ولي در ابتداي مشخص شدن اين موضوع هركدام از مسئولان مصاحبههايي انجام دادند و به دليل اين كه كشف جرم در استان بود اين اختلاس به نام خوزستان نامگذاري شد، در حالي كه منشاء آن خارج از استان بود.
وي با بيان اين كه خوزستان در كنار تهران و فارس بيشترين بدهكاري را به بانكهاي كشور دارد، تصريح كرد: به دليل وجود صنايع بزرگ در استان، اين صنايع وام هايي را از بانك ها دريافت مي كنند و در بازپرداخت اقساط آن كم كاري ميكنند؛ اين شرايط باعث مي شود كه قدرت وام دهي بانكها كاهش يابد. شوراي اشتغال به تازگي مصوبهاي داشته كه اين مشكل را حل مي كند و با تضمين دولت، بانكها موظف به ارايه تسهيلات هستند.
حجازي درباره ازدحام زائران عتبات عاليات در مرز شلمچه در روزهاي گذشته، خاطرنشان كرد: تردد انفرادي از مرز ممنوع است، ولي به دليل علاقه مندي زائران براي حضور در عتبات در دو مناسبت روز عرفه و اربعين با هجمهاي از زائران مواجه مي شويم كه قابل پيش بيني نيست. در چنين شرايطي، اگر قرار بود قانون اجرا شود بايد مانع تردد زائران مي شديم، با اين وجود مجوز شوراي امنيت كشور براي تردد تعدادي زائر دريافت شد.
استاندار خوزستان گفت: براي پيش گيري از بروز مشكل براي زائران در مرز، بخش خصوصي را وارد كار كرده ايم و به اين ترتيب ساخت زائرسرا در خرمشهر توسط اين سرمايه گذاران انجام خواهد شد.
وي افزود: ساحل شهر اهواز بهترين شرايط را براي ايجاد فضاي سبز دارد و مي توان با كمترين قيمت فضاي سبز ايجاد كرد. اين سياست در دستور كار قرار گرفته كه حاشيه رودخانه آزاد شود و به عنوان مثال توافقات لازم با گمرك انجام شده و به زودي به خارج از شهر منتقل مي شود. همچنين با انتقال بيمارستان رازي به كيان شهر، محل فعلي به فضاي سبز تبديل مي شود.
انتهاي پيام
چهارشنبه|ا|28|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 427]
-
گوناگون
پربازدیدترینها