واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فدايي در نشست خبري- 1 حجم عمليات عليه دولت نهم پس از انقلاب بيسابقه بوده است
خبرگزاري فارس: دبير كل جمعيت ايثارگران تاكيد كرد: حجم عمليات رواني عليه دولت و شخص رئيس جمهور در طول عمر جمهوري اسلامي بيسابقه است.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، حسين فدايي دبير كل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي صبح امروز در نشستي خبري با خبرنگاران به تشريح آخرين مواضع اين جمعيت و همچنين استراتژيهاي آن در انتخابات رياست جمهوري دهم پرداخت.
وي با تبريك سي امين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي گفت: اين سه دهه با بصيرت و مواضع حكيمانه رهبري چه در زمان امام و چه پس از ايشان، مقاومت ملت ايران و حضور آنها در صحنه و همچنين تلاش و كوشش مسئولين با تكيه بر اصول و مواضع اسلام و انقلاب موجب افتخار ملت ما شد.
دبير كل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي به گفتمانهاي سه دهه انقلاب اسلامي اشاره كرد و افزود: در بستر گفتمان اصلي انقلاب شاهد ظهور و بروز گفتمانهاي متفاوت توسط جريانات و مديران اجرايي كشور در مقاطع مختلف بودهايم.
فدايي گفتمان دفاع مقدس در دهه اول انقلاب، گفتمان سازندگي، گفتمان توسعه سياسي و گفتمان عدالت و خدمت را در اين سي سال گفتمان هاي موجود در انقلاب اسلامي عنوان كرد.
وي با بيان اينكه بايد نقاط قوت و ضعف دستاوردهاي اين گفتمانها تشريح شود، تصريح كرد: اما آنچه مهم است برايند سير پيشرفت و آباداني كشور است و نيازمنديم در دهه چهارم انقلاب از تجارب سه دهه گذشته استفاده كرده و به دنبال پيشرفت، عدالت و شكل گير تمدن بزرگ اسلامي باشيم.
دبير كل جمعيت ايثارگران با تاكيد بر اينكه در حوزه آمار و اطلاعات مبنايي، براي اداره كشور نيازمند سامان دادن به سيستم هايي هستيم كه ما را بي نياز در مديريت اجرايي كشور از آمار و اطلاعات غلط و ناهمگن كند، تاكيد كرد: آمايش سرزميني يكي از ضروريات برنامه ريزي است كه متاسفانه در گذشته كمتر به آن توجه شده است.
وي طراحي مهندسي فرهنگي علمي، نظام آموزشي و آموزش عالي را از ضروريتهاي دانست كه بايد در كشور به آن پرداخت.
فدايي با اشاره به اينكه در حوزه اقتصاد با سئوالات جدي مواجه هستيم كه نيازمند است اهداف و راهبردهاي اساسي اين حوزه طراحي شود، خاطر نشان كرد: با اين اقدام مناسب در راستاي منزلت اين ملت بزرگ گام برداشتهايم.
وي ادامه داد: در حوزه اجتماعي طرح سامان دادن به نظام اجتماعي را بايد در دستور كار قرار داد و در نهايت طرح سامان دادن به جامعه اسلامي و رابطه منطقي بين سند چشم انداز و سياست هاي كلي و همچنين برنامه هاي 5 ساله و نيز سندهاي جاري كشور همانند برنامه و بودجه مشخص شود.
دبير كل جمعيت ايثارگران در ادامه با اشاره به اينكه در اتخاذ رويكردها همواره گفتهايم كه خط قرمز اين جمعيت در انتخابات آتي جريان دوم خرداد است، افزود: براي آنكه نسبت به جريانات سياسي بتوانيم ارزيابي درست داشته باشيم ناگزيريم سطوح فكري اين جريانات را دسته بندي كرده و رابطه اش را با هم مشخص كنيم.
وي در تشريح سطوح فكري جريان دوم خرداد اظهار داشت: در حوزههاي مباني انديشه و شناخت، عقايد و اعتقادات نظري يا همان اصول پايهاي حكومت ديني، رويكردي همانند مباحثي چون توسعه سياسي، اقتصادي، تنش زدايي، عدالت خواهي و غيره، حوزه عملكردي و نيز حوزه رفتاري مديران و مسئولان اين سطوح بنديها را انجام دادند.
فدايي ادامه داد: در دو حوزه اول بر اين باوريم كه تفاوت زيادي ميان جريانات سياسي مرتبط به انقلاب، نظام و رهبري نيست، اما در حوزه رويكردي بحث هايي جدي را با جريان دوم خرداد داريم.
وي اضافه كرد: زماني كه اعتقاد داريم دين پاسخگوي نيازهاي اجتماعي است و در حكومت ديني محور تنظيم مناسبات اجتماعي در درون حكومت ولي فقيه است و همچنين عدالت محوري عقلانيت، مردم سالاري ديني، استكبار ستيزي، استقلال خواهي جزء مولفههاي نظام است، متاسفانه با رفتارها و گفتار هايي در اين جريان مواجه بوديم كه اين مواضع را همواره به چالش كشاندند از اين رو در اين مقولات نقدهاي اساسي و جدي به جريان دوم خرداد به عنوان جريان سياسي داريم.
دبير كل جمعيت ايثارگران تصريح كرد: در حوزه رويكردي هم يك مفهوم كلي را تحت عنوان هضم شدن در هنجارهاي بين المللي، توسعه سياسي و اقتصادي صورت گرفت كه در اين مقوله ما حرف هاي اساسي نسبت به اين جريان داريم.
وي با بيان اينكه انقلاب اسلامي به عنوان انقلابي تمام عيار، داراي يك هويت مهم بر آمده از اسلام است، تاكيد كرد: اسلام براي افراد و روش حكومت ايده دارد كه هضم شدن در هنجار هاي جهاني يعني ناديده گرفتن اين مقولات از اين رو هضم شدن در هنجار هاي بين المللي با گفتمان انقلاب اسلامي سازگاري ندارد از همين رو است كه ما اين مسير را مسير زاويه دار با گفتمان انقلاب اسلامي مي دانيم.
فدايي با تاكيد بر اينكه مصاديق عملي اين مسائل در مدعيان جريان دوم خرداد بسيار زياد است، خاطر نشان كرد: زماني اصل وحي، حادثه كربلا، روش و سيره حضرت امام و اصولي كه در قانون اساسي بود توسط برخي از جريانات اصلاح طلب به چالش كشيده شد.
وي استعفاهاي دسته جمعي، تحصن، خروج از حاكميت و تبليغات گسترده نسبت به حاكميت دو گانه در كشور و در نهايت ايجاد بحران هاي متعدد در كشور را از جمله اقدامات صورت گرفته در جريان دوم خرداد خواند.
دبير كل جمعيت ايثارگران تاكيد كرد: به جاي اينكه اصلاحات در حوزه نيازهاي واقعي كشور مصرف شود، صرف اينگونه بحرانها شد كه متاسفانه بسياري از عقب افتادگي كشور ناشي از نوع نگاه و مديريت اينچنيني بود از اين رو چنين انديشههاي طبعا با اصل گفتمان انقلاب اسلامي و حضرت امام زاويه دارد و براي ما پذيرفتني نيست.
فدايي تاكيد كرد: آنچه در مورد جريان دوم خرداد گفته شد بدان معنا نيست كه همه عناصري كه در موضع نقد هستند و يا با ما اختلاف نظر دارند در بگيرنده اين مسائل هستند؛ چرا كه عناصري در اين جريان هستند كه همواره تاكيد بر اصول انقلاب دارند براي ما نيز قابل احترام هستند.
وي اظهار داشت: آن كساني كه در اين جريان در مقابل رفتارهاي ناصحيح افراد و جريانات اصلاحات موضع شفاف نگرفتن هم مورد نقد جدي ما هستند.
دبير كل جمعيت ايثارگران با تاكيد بر اينكه همواره تلاش كرديم تا موضع گيريهايمان را بر اساس تكليف مداري باشد، خاطر نشان كرد: معناي تكليف مداري آن است كه ماهيت اقدامات ما ماهيت و فرآيند عقلاني را طي كند.
فدايي با اشاره به حجم عمليات رواني صورت گرفته دشمن عليه كشورمان تصريح كرد: نزديك به 3 هزار شبكه تلويزيوني و 50 شبكه ضد انقلاب به صورت مستمر ارزشهاي جمهوري اسلامي و دولت را زير سئوال برده و بر اساس گزارش منتشر شده در رسانهها از سال 78 تا 87 ،179 ميليارد دلار توسط آمريكا براي براندازي جمهوري اسلامي هزينه شد كه 374 ميليون دلار آن مستقيم به شبكه هاي فارسي زبان ضد انقلاب اختصاص يافته است.
وي تاكيد كرد: اين حجم عمليات رواني عليه دولت و شخص رئيس جمهور در طول عمر جمهوري اسلامي بيسابقه است و سرمايه گذاري سنگيني شده تا با برنامه دولت و گفتمان انقلاب اسلامي را با چالش مواجه كند.
انتهاي پيام/
شنبه|ا|26|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]