واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: توحيدي در نشست خبري هيات مديره عامل خانه سينما گفت: ما درباره خانه سينما تابع قانون هستيم
توحدي تاكيد كرد: مطيع قانون هستيم و به قانون تمكين ميكنيم اما دربرابر بيقانوني ميايستيم. بهدنبال تعيين مناسبات حرفهاي هستيم. خانهسينمانه نه محلي براي تمايلات سياسي است و نه كار ديگري است.
ايلنا: فرهاد توحيدي؛ صبح امروز(14 دي) باتوجه به شرايط به وجود آمده درحواشي خانهسينما و براي انحلال آن گفت: نياز امروز جامعه سينمايي با درنظر گرفتن درپيش بودن جشنواره فيلم فجر آرامش و اميدآفريني است. امروز پيش از هر زمان ديگري جامعه سينمايي به آرامش نياز دارد و در همين راستا نيز ما با دبير جشنواره فيلم فجر ديدار كرديم و ايشان نيز بعداز اين ديدار با اميدواري خانه سينما را ترك كردند.
توحيدي با اشاره به القائات گروهي كه معتقدند خانه سينما را پنج نفر ميگردانند، گفت: اصل خانه سينما يك نظام از پايين به بالا است يعني اعضاي صنوف در مجمع عمومي شوراي مركزي را انتخاب ميكند و نمايندگان صنوف نيز با آن در مجمع عمومي بالاتر هيات مديران انتخاب ميكنند. در اين نظام؛ افراد دائما درحال راي گيري و ديدهباني هستند و اعضاي صنوف ما را انتخاب و مورد انتقاد قرار ميدهند.
رييس هيات مديره خانه سينما با اشاره به اساسنامه اين خانه گفت: در آخرين مجمع عمومي؛ گزارش مالي و گزارش عملكرد ارايه شد و مورد تاييد اعضاي مجمع قرار گرفت و ثابت شد كه هيات مديره خانه سينما نه پروژههاي ميلياردي دارد و نه اينكه داراي رانت خاصي است و بودن در هيات مديره خانه سينما جز گرفتاري و رنج سود ديگري ندارد.
وي با اشاره به اختلافات به وجود آمده، گفت: ما هميشه براي حل اختلافات آماده گفتگو بودهايم حتي چند شب پيش يكي از اعضاي شوراي عالي سينما با هيات مديره مذاكره كرد و قرار شد كه ما با آنها گفتگو كنيم و بعد هيات مديره استعفا دهد و بعداز آن مجمع عمومي برگزار و هيات مديره جديد انتخاب شود.
وي ادامه داد: قرار شد صبح روز بعد تفاهمنامهاي آماده شود و در آن دو شرط گنجانده شود اول اينكه هيات مديره آماده استعفاست؛ مشروط بر آنكه معوقات خانه سينما پرداخت شود. دومين شرط آن بود كه شكايت از خانه سينما پس گرفته شود.
توحيدي افزود: ما از ابتدا اعتقاد به حل مشكل در قوه قضاييه داشتيم زيرا معتقديم با ارائه دادخواست ادعاهاي فلهاي از بين ميرود و در دادگاه وضعيت مشخص ميشود.
وي ادامه داد: امروز دعوا بر سر اساسنامه است. اساسنامه؛ حاصل نظر هيات مديرههاي قبلي است و ما معتقديم اينكه موسسه در يكي از شركتها ثبت شده و در روزنامه رسمي نيز اعلام شده است را نميتوان با يك نامه منحل كرد لذا اگر به دادگاه برويم يكبار براي هميشه تمام سوءتفاهمها حل ميشود.
وي با اشاره به ايراداتي كه ارشاد بر اساسنامه گرفته است، گفت: دو اصل قيد موافقت شوراي فرهنگ عمومي با تغييرات اساسنامه و همچنين حضور ناظر مالي ارشاد از اساسنامه حذف شدند زيرا در دورههاي قبل هيات مديره خانه سينما از منابع ديگر پول تهيه ميكرد و به حساب ارشاد ميريخت اما در زمان برداشت بايد ازارشاد اجازه ميگرفت و به او التماس ميكرد. حال اين سوال مطرح است اگر اساسنامه خانه سينما مستقل غيردولتي و غيرانتفاعي است نبايد اين گونه باشد.
وي با اشاره به مشكلاتي كه سالهاي قبل بر سر خانه سينما بود، گفت: حصر اقتصادي، ارسال نامههاي مختلف با تهديد در سال گذشته افزايش يافت اما ما همچنان معتقديم كه بالاترين ركن خانه سينما اساسنامه است و اين اساسنامه در مجمع عمومي كه بالاترين مرجع خانه سينماست تصويب شده اما بايد بگويم كه ما تابع قانون و مقيد به قانون و حكم مراجع قضايي هستيم و حتي اگر اين حكم عليه ما باشد آن را قبول ميكنيم.
وي ادامه داد: ارشاد از اداره ثبت شركتها خواسته است كه اساسنامه سال 87 باطل شود و به اساسنامه سال 83 مراجعه شود درحاليكه در اساسنامه سال 83 كه قانوني است و ارشاد تعيين كرده قيد شوراي فرهنگي حذف شده است و من تعجب ميكنم كه اين اساسنامه در يك دوره مجاز شناخته نمي شود.
وي تاكيد كرد: من معتقدم با بخشنامه نميتوان اصناف را زير يك پرچم جمع كرد زيرا جريان صنفي مديريت بر دلها و قلبي است شايد آنها بتوانند ساختمان خانه سينما رابگيرد اما نميتوانند اصناف را مال خود كنند زيرا در دورههاي گذشته اين وزن كشي مشخص شده و صنوف نظرات خود را اعلام كردند.
وي ادامه داد: ما دو دستي به هيات مديره نچسبيدهايم و مطيع قانون هستيم و به قانون تمكين ميكنيم اما دربرابر بيقانوني نيز ميايستيم و به دنبال تعيين مناسبات حرفهاي هستيم. اينكه خانه سينمانه محلي براي تمايلات سياسي است و نه كار ديگر؛ دغدغه ما نيست. ما فقط به كار صنفي فكر ميكنم.
وي ادامه داد: اينكه كميتهاي تشكيل شود و خانه سينما را تحويل بگيرد؛ قبول نداريم و فقط به نظر مجمع عمومي توجه ميكنيم هرچند اگر امروز نيز خانه سينما را تصاحب كنند ما هم سنگربندي نميكنيم و فقط تابع قانون هستيم.
در اين نشست علاوه بر خبرنگاران؛ هنرمنداني همچون مريلا زارعي؛ محمد سرير؛ امير اثباتي؛ مهدي خادم؛ ابراهيم مختاري و محسن خانجهاني حضور داشتند.
پايان پيام
چهارشنبه|ا|14|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]