محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829373316
حمايت رسمي و غيررسمي هاشمي از خاتمي قطعي است
واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: حمايت رسمي و غيررسمي هاشمي از خاتمي قطعي است
عضو شوراي مركزي جبهه مشاركت:
حدود يك ماه پس از انتشار خبري مبني بر متقاعد كردن خاتمي توسط هاشمي رفسنجاني براي كانديداتوري در انتخابات و در حالي كه اين خبر از سوي دفتر هاشمي رد شده بود، اين بار يكي از اعضاء ارشد حزب مشاركت تأكيد كرد كه خاتمي اگر بيايد، قطعاً مورد حمايت هاشمي است، چه رسمي و چه غير رسمي.
علي شكوري راد كه از متوليان اصلي مدارس مفيد تهران است و سال 76 نيز تلاش ويژه اي براي به خط كردن مدارس تهران در حمايت از خاتمي انجام داده بود، در حالي كه برخلاف نظر هاشمي كه معتقد است، اين اصلاح طلب ها هستند كه با تغيير خط مشي خود نسبت به تخريب هاي گذشته عليه وي فاصله گرفته و به او پناه آورده اند، مي گويد اين هاشمي است كه تغيير كرده.
وي در پاسخ به اين پرسش كه "فكر ميكنيد آقاي هاشمي رفسنجاني با آقاي خاتمي هست يا نه؟ بعضي ميگويند كار گزاراني ها دو طرفه بازي ميكنند؛ از يك طرف تعدادي از آنها اعلام ميكنند، با آقاي خاتمي هستند و از سوي ديگر، طيف ديگري از كارگزاراني ها از آقاي كروبي حمايت ميكنند"، گفت: فكر ميكنم كه چارچوب هاي كلي مورد قبول آقايان هاشمي و خاتمي در زمينه توسعه كشور خيلي به هم نزديك است و مبرم ترين مسئله اي هم كه الان با آن مواجه هستيم، وجود يك چالش جدي در مسير توسعه كشور است. بنابراين، اينكه آقايان هاشمي و خاتمي به موضع مشتركي در زمينه توسعه كشور دست پيدا كنند، به راحتي قابل پذيرش است. اين دو شخصيت، كمترين مشكل را با همديگر دارند و اگر آقاي خاتمي بيايد، قطعاً مورد حمايت آقاي هاشمي خواهد بود چه رسماً و چه غير رسمي.
علي شكوري راد عضو شوراي مركزي جبهه مشاركت، نماينده مجلس ششم و عضو سابق شوراي مركزي دفتر تحكيم وحدت در گفتگو با فارس، در پاسخ به اين سؤال كه "در دورههاي گذشته هميشه دوم خردادي ها سراغ ميرحسين موسوي ميرفتند، بعد او نميآمد و اصلاح طلب ها به ناچار سراغ كانديداي ديگري ميرفتند. اما در اين دوره، از قول آقاي مير حسين موسوي تلويحاً اعلام كرده كه ميآيد؛ با وجود اين، گروه هاي اصلاح طلب رغبت چنداني به آمدن ايشان نشان نميدهند و كماكان اعلام ميكنند، كانديداي آنها آقاي خاتمي است. برخي معتقدند آمدن آقاي مير حسين موسوي به منزله اين است كه ايشان آقاي خاتمي را گزينه كاملي براي كانديداتوري نمي داند، تحليل شما چيست؟"، گفت: اطلاعات من منحصر به اخبار منتشر شده در رسانه ها نيست بلكه اطلاعات من از منابع نزديكتر و مطمئن تر است. آنچه شما گفتيد اصل و واقعيت ماجرا نيست. اصل قضيه اين است كه هم آقاي خاتمي تمايل دارد، آقاي موسوي بيايد تا او نيايد و هم آقاي موسوي تمايل دارد، آقاي خاتمي بيايد تا تكليف از او رفع شود. اما در اينكه هر دو براي حضور در عرصه انتخابات احساس مسئوليت ميكنند، شكي نيست. اگر تا به امروز هم آقاي موسوي و هم آقاي خاتمي كانديداتوري خودشان را رد نكرده اند، به اين دليل است كه رد كردن را شانه از زير بار مسئوليت خالي كردن ميدانند.
شكوري راد با بيان اين كه "بر اساس دريافت هاي خودم، تحليلم اين است كه آقاي خاتمي در نهايت خواهد آمد"، اظهار داشت: آمدن آقاي خاتمي به منزله نيامدن آقاي مير حسين موسوي است. آقاي خاتمي براي آمدن آماده تر از آقاي موسوي است اما اين ميتواند تغيير كند.
وي تصريح كرد: من مطمئنم كه آقاي خاتمي و آقاي موسوي همزمان با هم كانديدا نميشوند.
عضو شوراي مركزي حزب مشاركت در پاسخ به موضعگيريهاي برخي گروههاي اصلاحطلب عليه سيد محمد خاتمي گفت: هر كسي كه راجع به اصلاحات صحبت ميكند و راه حلي براي پيشبرد اصلاحات ارائه ميدهد، بايد ابتدا تعريف خودش را از اصلاحات ارائه كند. بنابراين اصلاحات مورد نظر آقايان عبدي و قوچاني با اصلاحات مورد نظر آقاي خاتمي لزوماً يكي نيست. از نظر من، اصلاحات همان چيزي است كه خاتمي ميگويد. يعني تنها آقاي خاتمي هست كه رسماً اصلاحات را نمايندگي ميكند. البته افراد ديگري هم هستند كه از اصلاحات سخن ميگويند اما سخنان آنها غير رسمي است وآنچه ميگويند صرفاً نظر آنها به شمار ميآيد.
شكوري راد افزود: مشكل اين دوره اصلاحات اين است كه هر كسي از ظن خودش يار اصلاحات شده است. به غير از خاتمي، هر كسي از اصلاحات سخن ميگويد، غير رسمي بوده و از زاويه ذهن خودش درباره اصلاحات حرف ميزند. اين افراد هيچ وقت مثل آقاي خاتمي و به نام اصلاحات، 22 ميليون رأي نياورده اند تا ما نظر آنها را نسبت به نظر خاتمي ارجح بدانيم. دوستاني مثل آقاي عباس عبدي و محمد قوچاني نميتوانند، براي پيشبرد اصلاحات دستورالعمل صادر كنند، زيرا حرف آنها حرف رسمي اصلاحات نيست. بنابراين، نميتوانند بگويند چه كسي رهبر اصلاحات باشد يا نباشد. بر خلاف نظر اين دوستان، معتقدم كسي ميتواند دولت اصلاحات را تشكيل بدهد كه با رأي مردم و تحت عنوان رئيس جمهور اصلاح طلب انتخاب شده باشد.
وي تصريح كرد: از نظر من، اصلاحات يعني آقاي خاتمي. چرا كه آنچه ديگران بنام اصلاحات ميگويند چه بسا از درونش انقلاب در ميآيد، مماشات در ميآيد و مسائل ديگري غير از اصلاحات فهميده ميشود.
وي در پاسخ به اينكه "از حرف ها و مواضع كدام طيف از اصلاح طلب ها، انقلاب در مي آيد؟ از مواضع كدام گروه، مماشات در ميآيد"، گفت: در دوره اصلاحات بعضي از روزنامه هاي اصلاح طلب مطالبي را منتشر ميكردند كه اينها خواستههايي را خارج از چارچوب قانون اساسي مطرح ميكرد. اين خواستهها با اصلاحات ناسازگار بود. اما اين روزنامهها تحت عنوان اصلاحات اين خواستهها و مطالب را منتشر ميكردند.
شكوري راد در ادامه با اشاره به اينكه "حزب مشاركت و سازمان مجاهدين انقلاب اشتراك مواضع زيادي دارند"، افزود: پيشينه همكاري سازمان مجاهدين و حزب مشاركت با همديگر بسيار زياد است، چه در دوران مجلس ششم چه بعد از آن. سازمان مجاهدين و حزب مشاركت به لحاظ تشكيلاتي مكمل همديگر و نه رقيب يكديگرند. نيروهايي كه حزب مشاركت را تأسيس كردند و عضو سازمان مجاهدين هم نبودند، سابقه زيادي در فعاليت هاي سياسي و جريانات انقلاب اسلامي داشتند. به علت ماهيت جبههاي بودن حزب مشاركت، تعدادي از اعضاي سازمان مجاهدين از جمله آقاي تاج زاده در تركيب هيأت موسس حزب مشاركت حضور داشتند. به عبارت ديگر، آقاي تاج زاده، هم عضو شوراي مركزي سازمان مجاهدين و هم عضو هيأت موسس حزب مشاركت است. از نظر طيف بندي نيروهاي سازمان مجاهدين، آقاي تاج زاده، مشاركتي ترين عضو سازمان مجاهدين است. البته نيروهاي ديگري هم هستند كه همزمان عضو حزب مشاركت و سازمان محاهدين هستند.
وي وجود اختلاف نظر بين سازمان مجاهدين و حزب مشاركت را طبيعي خواند و گفت: يك نمونه خيلي مشخص از اختلاف نظر بين جبهه مشاركت و سازمان مجاهدين بعد از انتخابات سال 84 مشاهده مي شود. آن زمان بعد از تشكيل جبهه دموكراسي خواهي، حزب مشاركت به اين جبهه پيوست اما سازمان مجاهدين نپيوست و اين به دليل مشي سياسي اين دو بود كه پيوندها را به كدام سمت هدايت كنند. سازمان مجاهدين بيشتر تمايل دارد كه با نيروهاي خط امامي پيوند برقرار كند اما مشاركت اين قيد را نداشته است، يعني حزب مشاركت علاوه بر ايجاد پيوند با نيروهاي خط امام، ارتباطاتش را مقيد به قيد خاصي نكرده و حتي با نيروهاي ملي- مذهبي، نهضت آزادي و بعضاً ملي هم همكاري هايي را در برخي زمينه ها داشته است. بنابراين سطح ارتباطات جبهه مشاركت وسيع تر از سازمان مجاهدين است و همين، تأثيراتي در برخي موضع گيريهاي اين دو تشكل بر جا ميگذارد.
عضو سابق شوراي مركزي دفتر تحكيم وحدت با بيان اينكه "آنچه كه امروز به عنوان دفتر تحكيم وحدت وجود دارد، هويت شفافي ندارد و اين هويت غيرشفاف باعث شده كه كارآيي و توانمنديهاي تحكيم وحدت به شدت كاهش پيدا كند"، اظهار داشت: امروز اثر بخشي تحكيم وحدت در دانشگاه ها به حداقل طول حياتش رسيده است. انتقاد من به تحكيم وحدت ناشي از همين گسست تاريخي و انديشه اي بين پيشينه تحكيم وحدت با دفتر تحكيم وحدتي است كه امروز وجود دارد.
شكوري راد در پاسخ اين پرسش كه "ايامي نه چندان دور، اصلاح طلبها و رسانههاي اصلاحات تند ترين حملات، انتقادها و تخريبها را عليه آقاي هاشمي رفسنجاني سازماندهي ميكردند. فكر ميكنيد الآن چه اتفاقي افتاده كه اصلاح طلبها موضعي كاملاً بر عكس اتخاذ كرده اند و پشت سر آقاي هاشمي قرار گرفته اند؟ اصلاح طلب ها تغيير كرده اند يا آقاي هاشمي تغيير كرده؟ البته با توجه به اين صحبت آقاي هاشمي كه گفته است، اصلاح طلبها به آنچه من ميگفتم، رسيده اند، فكر ميكنم آقاي هاشمي بدون تغيير ارزيابي شود"، گفت: من فكر ميكنم كه تحول در هر دو طرف حاصل شده، آقاي هاشمي آن موقع به توسعه سياسي بسيار بي توجه بود و از اين بابت ما هزينه هاي زيادي داديم و نهايتاً دولت آقاي خاتمي وقتي با شعار توسعه سياسي آمد، با استقبال مردم مواجه شد. اگر شعارهاي زمان آقاي هاشمي مورد انتقاد طيف چپ قرار ميگرفت، به اين خاطر بود كه آنها ميگفتند اين شعارها به موقع و به درستي ارائه نشده است. آقاي هاشمي خواهان توسعه همراه با سرعت زياد بود. اما جناح چپ آن روزها خواستار توسعه با عنايت به عدالت اجتماعي و سرعت كمتر بودند تا مردم فشار كمتري را متحمل شوند. بنابراين، به نظر من انتقادهاي جناح چپ به آقاي هاشمي كاملاً وارد و به جا بود ولي اين انتقادها زماني كه رنگ و بوي نفي كامل آقاي هاشمي و تخريب ايشان را به خود ميگرفت، غيرقابل قبول بود. آن دسته از جناح چپيها كه به طور كامل آقاي هاشمي را نفي كردند، كاملاً اشتباه كردند.
وي ادامه داد: آقاي هاشمي، سرعت توسعه را درست تنظيم نكرده بود، به همين خاطر در دوره دوم دولت خودش مجبور شد، در سياستهاي تعديل خودش تعديل ايجاد كند و به يك عقلانيت جديدي رسيد كه همين عقلانيت، به همراه برخي مواضع مردم گرايانه ديگر، بعدها بستر را براي قضاوت عادلانه چپي ها در مورد آقاي هاشمي فراهم كرد. آقاي هاشمي اين نكته را فهميد كه بدون توسعه سياسي نمي شود، توسعي اقتصادي را عملي كرد. بنابراين، اين رويكرد مثبتي نسبت به توسعه سياسي از خودش بروز داد و اينجا بود كه چپيها و آقاي هاشمي به هم رسيدند. به همين دليل زماني كه خاتمي بر سر كار آمد، از بسياري از سياستها و نيروهاي دوران آقاي هاشمي استفاده كرد.
وي در پاسخ به اين سؤال كه "آقاي شكوري راد! از منظر افكار عمومي، غايت و نهايت اعتقاد به اصلاحات و جريان اصلاح طلبي رسيدن به نقطهاي است كه اكبر گنجي به آن رسيده، افكار عمومي، حرف ها و رفتارهاي اخير آقاي گنجي را اوج و غايت اصلاح طلبي ميدانند. نظر شما درباره حرفهاي اخير اكبر گنجي درخصوص همجنسبازي، عبور از دين و امام زمان چيست؟" كه شكوري راد در پاسخ گفت: آقاي گنجي كاراكترش از همان ابتدا يك كاراكتر انقلابي و خواهان تغييرات اساسي بود. در حقيقت او يك انقلابي بود كه فقط لباس اصلاح طلبي پوشيده بود. سكوت و غفلت اصلاح طلبان از او، درد سرهاي زيادي را براي جبهه اصلاحات رقم زد. من اساساً نه گذشته آقاي گنجي و نه حال او را اصلاح طلب نميدانم.
وي تصريح كرد: اكبر گنجي از آن دسته به اصطلاح اصلاح طلبهايي بود كه در لباس اصلاح طلبي به دنبال انقلاب و تغييرات بنيادين در نظام سياسي، اجتماعي و ديني كشور بود. اگر چه آقاي گنجي از الفاظ و واژههاي اصلاح طلبانه استفاده ميكرد اما در بطن خودش انقلاب را پرورش مي داد. اكبر گنجي را به هيج وجه يك اصلاح طلب نميدانم.
نظرات كاربران:
ما غلط كرديم! اصلا اكبر گنجي اصلاح طلب نبود اصلا تو كنگره ها مشاركت شركت نمي كرد اصلا تو نشست هاي انجمن اسلامي نبود اصلا آدم نبود اه ولمون كنيد ديگه بابا
م م
(اولآ به خاطر انعكاس نظركاربران از شما متشكرم گرچه با ديدگاههاي سياسي شما موافق نيستم ولي همين خط ومشي شما تعداد كاربرانتان را افزايش ميدهد . دومآ خواهش ميكنم ازانعكاس نظراتي كه در آن به ديگركاربران اهانت ميشود جدأ خودداري نماييد.)اما ميرحسين موسوي وخاتمي دو روي يك سكه هستند اونهايي كه ميخواهندمطرح شدن يكي از اين بزرگواران را نفي ديگري بنامند در اشتباه هستند . اما سوال اينجاست جطور همين آقاي هاشمي كه رييس جمهور بودند مخالفان فعلي وي ، دولت ايشان را دولت كريمه ومخالفت با دولتش را مخالفت با اصل اسلام ميدانستند حالا شديدأ به ايشان و همفكرانشان برميتابند؟ شايد تفكر جناح مخالف هاشمي و موسوي وخاتمي نظرشان اينگونه است : يابا ماو در كنار ما، ويا درمقابل ما و دشمن ما . حالا انتخاب با شماست.
jouzi
اگر آقاي هاشمي ( وبرخي ديگر از آقايان باسابقه) تغيير نكرده بودند كه اينگونه با برخي افراد معلوم الحال پيوند دوستي نمي ريختند تا جاييكه براي حكومت 2روزه دنيا خود را وامدار حمايت آنان كنند به جاي اينكه متكي بر آراي مردمي باشند كه اگر آنان نخواهند هيچ اراده اي نمي تواند آنها را دوباره به حكومت برساند از طرفي بايد به حال اين دست افراد تاسف خورد كه هنوز ملت ايان را نشناخته اند ملتي كه به شعور بالا در انتخابهاي خود زبانزد هستند ( حتي به زعم برخي انتخابهاي نادرستي كه داشته) و نمي دانند كه لابي هاي سياسي و حمايتها پدرانه همچون برخي كشورها به ظاهر متمدن غربي در تعيين سرنوشت اين مملكت جايي ندارد و ملت بر اساس اصول خود و در برابر مسووليتي كه دارد و با حمايت رهبري حركت اصلاحي خود را ادامه ميدهد همانطور كه سه سال پيش اراده مردم بر اراده سياسي تمام جيان برانداز غالب آمد
فريدالدين
اين حمايت مصداق بارز اين مثل است كه مي كويند كوري عصا كش كور دكر شود.
هدايت اشتري
آقاي هاشمي، سرعت توسعه را درست تنظيم نكرده بود. اين فرمايش اين حاج آقا است اس كسي ديگر نقل نكردم. اين توسعه كه سرعتش درست تنظيم نشده بود شامل توسعه سياسي وتوسعه اقتصادي بود. يادم مياد زمان نوجواني در شهر نفت خيز محروممان راننده اي بود بنام ممد ميخي. علت اشتهار ايسان به ميخي اين بود كه براي همل مسافر با وانت شورولت خود بيس از اندازه ظرفيت مسافر با بزوگوسفند از روستاه هاي اطراف حمل ميكرد. يكبار جيپ ژاندارمري اورا تعقيب ميكرد و ممد براي توقف ان يك كيسه ميخ درجادي ريخت وبا پنچرشدن جيپ توانست نجات پيدا كند. اما دست برقضا يك روز يك الاغ بخت برگشته را در جاده زير گرفت. صاحبان الاغ كه اهالي روستاي محل حادثه بودند با چوب وچماق به خدمت ممد ميخي رسيدند. بيچاره ممد با تن خون الود به جهانگير مكانيك فحش ميداد كه اي بي پدر چرا به كاربوراتور بنزين دست زدي كه كنترل سرعت از دستم در بره. من فكر ميكردم دارم ۶۰ كيلومتر ميرم اما حالا فهميدم با سرعت ۱۰۰ كيلومتر اين الاغ چموش را زير گرفتم. البته داستان زدوخورد ممد ميخي و جهانگير مكانيك بماند چون ربطي به فرمايشات جناب شكوري راد ندارد. عزت زياد
احسان
سلام نمي دانم علت آوردن نام دبيرستان مفيد در اين خبر چيست؟ مفيد يكي از پر بار ترين مدارس كشور است كه همه كشور از ثمرات آن بهره مند است. در ميان دست اندر كاران و فارغ التحصيلان مفيد هم افرادي با گرايشات گوناگون سياسي و فكري البته با اشتراك در حيطه مذهبي ديده مي شوند. لطفا سياسي بازي را كنار بگذاريد و با اين كارها ، كيفيت سايت رجانيوز را پايين نياوريد... در ضمن متولي مدرسه مفيد، حاج آقا محمد شكوري پدر علي شكوري هستند نه خود علي شكوري... يا حق
ناصر
نظر ايشان در خصوص هاشمي با واقعيات تاريخي نمي خواند مثل اينكه شديدترين حملات به هاشمي در دوران رياست جمهوري خاتمي انجام شد به ويژه در زمان انتخابات مجلس ششم پس چگونه است كه ايشان مي گويد همگرايي هاشمي با چپ ها در خصوص لزوم توسعه سياسي باعث شد تا از نيروهاي دولت وي در دولت خاتمي استفاده شود مثل اينكه آقاين دچار آلزايمر شده اند
مجيد
ر سال 76 به رياست رساند در سال 88 هم اين قصد را دارد و حتما پاسخي براي پيشگاه خدادارد. ولي معلوم نيست اين پاسخ ها چقدر مقبول درگاه الهي باشد
شنبه 30 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]
-
گوناگون
پربازدیدترینها