واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: استاندار قزوين: رمز جاودانگي هنر، پيوند با مفاهيم ديني است رييس انجمن خوشنويسان ايران: متوليان امر بايد با عشق و علاقه اين هنر را به نسل جوان منتقل كنند
خبرگزاري دانشجويان ايران - قزوين
سرويس: شهرستانها
استاندار قزوين گفت: پيوند با مفاهيم ديني و ايثارگري باعث جاودانگي هنر ميشود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) مهندس سيد علي اكبر طاهايي در مراسم رونمايي كتاب "سلسله موي دوست" اثر استاد ابوالحسن محصص مستشاري، خوشنويس برجسته قزويني افزود: اگر هنر خود را منظر حق قرار دهيم، جاودانه ميشود و شاعران بزرگي مانند سعدي و حافظ نيز آثارشان به اين دليل ماندگار شد كه براي خدا بود و از خودپرستي به خداپرستي رسيدند.
استاندار قزوين هنر بزرگ امام خميني (ره) را فارغ از خود شدن عنوان كرد و گفت: هنر خداجويان سرزمين ما به خصوص خوشنويسان اين بود كه كلام وحي را جاودانه كردند.
وي تصريح كرد: خوشنويسي با مفاهيم ديني و ايثارگري پيوند خورده و همين امر باعث جاودانگي هنر ميشود.
مهندس طاهايي گفت: بايد از آثار بزرگان و گذشتگان حمايت كنيم و با برگزاري اين چنين برنامهها و همايشهايي نسل جوان را بيش از پيش با اين هنر آشنا كنيم.
رئيس انجمن خوشنويسان ايران نيز در اين مراسم اظهار كرد: در دوره حركت از سنت به سوي مدرنيته هستيم و در اين دوران ممكن است بسياري چيزها جابهجا شده و درهم ريختگي ذهني به وجود آيد.
استاد غلامحسين اميرخاني افزود: در چنين دورهاي براي رسيدن به موفقيت و رفتن از يك منزلگاه به منزلگاهي ديگر، مردان مرد بايد سنگ زيرين آسياب باشند، يعني كساني كه متولي ميشوند بايد با عشق و علاقه اين هنر تاريخي را به نسل جوان منتقل كنند.
وي تأكيد كرد: اين افراد بايد پلي باشند ميان اين دو دوره، تا نسل جوان از آن عبور كنند و با وجود چنين نقشي، مقام استاد محصص بسيار ارزشمند است.
رئيس انجمن خوشنويسان ايران با اشاره به لزوم پرهيز از خرافه اعلام كرد: ما بايد مراقب مسائل خرافي باشيم تا افكار تابناك، دقيق و درخشان جوانان ما دچار آن نشود، ولي متأسفانه شاهد هستيم تلويزيون ما در اين مساله عملكرد مناسبي ندارد.
اين هنرمند پيشكسوت خوشنويسي اظهار كرد : قبل از انقلاب و در يك دوره خاصي خوشنويسي فراموش شده بود و نياز بود تا اين هنر احيا شود.
وي افزود: من سالها در انجمن خوشنويسي ايران تعليم ديدم و با توجه به اينكه انجمن خوشنويسان قزوين در قبل از انقلاب حمايت نميشد، احياي اين هنر را از مدارس شروع كرده و موفقيتهايي را در اين زمينه كسب كردم و توانستم شاگردان بسياري را در اين هنر پرورش دهم كه اين شاگردان مستعد در جشنوارههاي مختلفي افتخار آفريدند.
محصص مستشاري گفت: من بيشترين نيروي خود را صرف بازسازي تشكيلات و راهاندازي چرخ راكد تعليم خوشنويسي كردم، چرا كه از نظر من با ارزشترين كار، تعليم و تربيت شاگردان است و با اين اقدام هنر تداوم مييابد.
وي يادآور شد: آثار هنري، سرمايه و هويت ملي هستند و زماني كه با عشق در اين مسير گام برداريم، تمام موانع از بين ميرود.
در اين جلسه از كتاب سلسله موي دوست استاد ابوالحسن محصص مستشاري رونمايي شد، اين كتاب داراي 178 اثر خوشنويسي از وي است كه شامل سطرنويسي، سياه مشق، سرمشق، مرصعنويسي، شكسته نستعليق و چليپا با موضوعات مذهبي، انقلابي و اشعار حافظ، سعدي، خيام، صائب تبريزي و غيره است.
انتهاي پيام
دوشنبه 25 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 658]