واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: قاچاقچيان پول در دنياي سايبر
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: نگاهي به وبلاگها
هكرها در قرن بيست و يكم نشان دادهاند كه طمع بسيار زيادي به پول دارند. اگر هكرهاي دو دهه گذشته قبل از هزاره، براي عشق به اين كار، تفريح شبانه يا كنجكاوي علمياقدام به نفوذ در سيستم شبكههاي كامپيوتري ميكردند، اما امروزه هك كردن سيستمهاي مردم عادي و به دست آوردن اطلاعات مالي و تراكنشهاي بانكيشان و همچنين شماره كارتهاي اعتباري برايشان مهمتر شده است.
به گزارش سرويس نگاهي به وبلاگهاي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نويسنده وبلاگ "يه وجب خاكِ اينترنت" به نشاني http://cyberpejman.com در ادامه نوشته است: مشكلي كه هكرها پيش رو دارند آنست كه قوانين سخت تبادل پول در آمريكا و كشورهاي اتحاديه اروپا باعث ميشود كه دست و پاي هكرها براي انتقال پول دزدي هم بسته بشه، اما از آنجا كه هر مشكلي را راه حلي است، هكرها از افرادي به نام money mule كه من به صورت "دلالان پول" و يا "قاچاقچيان پول" در دنياي ايننترنت نام ميبرم، استفاده ميكنند.
حال حكايت اين دلالها چيست؟ شما يك روز ايميل خودتون رو باز ميكنيد و ميبينيد كه ايميلي از طرف يك شركت رسميمالي از انگليس آمده است. شركت به شما پيشنهاد كار داده است. تنها چيزي كه از شما ميخواهد اين است كه شماره حساب بانكي خود را در اختيار آنها قرار دهيد. حال، اين شركت هر ماهه، مبلغي پول به حساب شما واريز ميكنه مثلا فرض كنيد ١٠ هزار يورو و كاري كه شما بايد انجام بدهيد اينه كه سهم خود را از اين پول كه مثلا ٢٠ درصد است برداريد و بقيه پول رو از حساب خارج كرده و از طريق صرافي به آدرس و يا نام شخص كه در اختيار شما قرار ميگيرد به كشور مقصد بفرستيد. تا اينجا ممكن است بگوييد كه اينكه عاليه. چون من هيچ كاري نميكنم فقط پول رو از تو حسابم هر ماه درميارم و پورسانتم ميگيرم كه خيلي هم زياده و بعدش هم يه صرافي و خلاص. اما يه جاي كار گير داره.
گير كار اينه كه اون شركت رسميمالي در انگليس ساختگيه و در واقع يك هكر و يا گروه هكرها الكي همچين چيزي درست كردند كه اصلا وجود خارجي نداره و فقط ميخواهند به خودشون رسميت بدهند. در ثاني اون پولي كه هر ماه به حساب شما واريز ميشه در واقع پول حسابهاي بانكي مردم عادي بيچاره است كه از طريق هك شدن كامپيوتر و يا به دست آوردن رمزهاي عبور بانكيشان، به حساب شما ريخته ميشود و تمام اين كارها براي فرار هكر از گير افتادن در چنگ قوانين سخت غرب براي انتقال پول و همچنين عدم مظنون شدن از طرف پليس است. چرا كه هكرها با انتقال پول به ميزان كم به نقاط مختلف دنيا و كار كردن با دلالان پول كه اصولا مردميناآگاه و از همه جا بي خبر هستند به هدفشون ميرسند.
اخير تكاپوهايي در انگليس در اين باره صورت گرفته و گويا قانون خود دلالان پول رو هم دادگاهي خواهد كرد. بنابراين اگر روزي هكري گير افتاد و شما قاچاقچي پولش بوديد، كارتان به دادگاه خواهد كشيد. پس مواظب باشيد و يادتون باشه هيچ كسي پول مفت در جيب شما نميگذاره!
جمعه 15 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 216]