تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 8 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862285359




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

فرمانده سپاه سلمان: خبرنگاران سربازان خط مقدم مقابله با تهاجم فرهنگي هستند


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: فرمانده سپاه سلمان: خبرنگاران سربازان خط مقدم مقابله با تهاجم فرهنگي هستند
فرمانده سپاه سلمان سيستان و بلوچستان گفت: خبرنگاران جزو سربازان خط مقدم مقابله با تهاجم فرهنگي هستند.


سردار سرتيپ "رجب محمد زاده" روز دوشنبه در پنجمين همايش خبرنگاران افتخاري بسيج سيستان و بلوچستان بيان كرد: خبرنگاران در همه عرصه ها و جبهه ها پيشتاز و خطر پذيرند.
وي خطاب به خبرنگاران بسيجي اظهار داشت: هر چقدر نسبت به اين رسالت خطير شناخت زيادتري پيدا كنيد و بنيه اعتقادي و معنوي خود را بالا بريد، موفقيت بهتر و بيشتري بدست مي آوريد.
او ادامه داد: خبرنگاران بايد واقعيتها و زيبايي ها را منعكس كنند.
به گزارش ايرنا، مسوول نهاد نمايندگي ولي فقيه در سپاه سلمان سيستان و بلوچستان نيز گفت: اثراتي كه حرفه خبرنگاري دارد بسيار مهم و ماندگار است.
حجت الاسلام "اسماعيل شريعت نژاد" بيان كرد: در كار خبرنگاري دو موضوع مهم "صداقت و امانت داري" بايد مورد توجه قرار گيرد.
وي افزود: پيامبران خبررسانان الهي بودند و اين افتخار بزرگي براي جامعه خبرنگاري است كه پيامبران (ص ) نيز به اين شغل مقدس اشتغال داشتند.
مسوول روابط عمومي سپاه سلمان سيستان و بلوچستان نيز در اين همايش گزارشي از شكل گيري باشگاه خبرنگاران بسيج ارايه كرد.
سرهنگ پاسدار "برات دهقان" گفت: اين باشگاه از سه سال پيش فعاليت خود را در استان شروع و تاكنون بيش از 200 خبرنگار را جذب كرده است.
وي افزود: در اين مدت با برگزاري دوره هاي تخصصي خبر و روزنامه نگاري 235 خبرنگار بسيجي آموزشهاي لازم را فرا گرفته اند.
سرهنگ "غلامرضا خمر" معاون هماهنگ كننده سپاه سلمان نيز گزارشي از برنامه هاي پيش بيني شده براي هفته بسيج در استان را ارايه كرد.
به گزارش ايرنا، در ادامه اين نشست يكي از كارشناسان خبر خبرگزاري جمهوري اسلامي مركز سيستان و بلوچستان نيز با تبريك سالروز ميلاد مسعود امام رضا (ع) گفت: استكبار جهاني با استفاده از قدرت رسانه اي در تلاش براي هدايت افكار عمومي بويژه در كشورهاي جهان سوم است.
"حيدر سراياني" بيان كرد: اكنون دشمنان با ورود به جنگ نرم كه ابزار اصلي آن نيز همان قدرت رسانه اي استكبار است، در تلاشند ارزشها، اعتقادات باورها و حقوق مسلم و قانوني ملت قهرمان ايران را زير سووال برده و به چالش كشانند.
وي ادامه داد: استكبار جهاني كه در طول هشت سال دفاع مقدس از جنگ رو در رو با ملت ايران عاجز ماند، اكنون با هجمه و ناتو فرهنگي قصد ضربه زدن به نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران را دارد.
سراياني گفت: در اين شرايط حساس رسانه هاي ارتباط جمعي بويژه خبرنگاران بسيجي بايد بدقت تحركات دشمنان را زير نظر داشته باشند و با بسيج امكانات سخت افزاري و نرم افزاري و تزريق روحيه نشاط در مردم، دسيسه هاي دشمنان را در نطفه خفه كنند.
او افزود: خبرنگاران سيستان و بلوچستان به عنوان سربازان خط مقدم مقابله با تهاجم فرهنگي وظيفه دارند مردم را از توطئه هاي دشمنان بويژه نيرنگ ايجاد اختلاف ميان اقوام و مذاهب آگاه سازند.
خبرنگار خبرگزاري جمهوري اسلامي اضافه كرد: اكنون كه دولت عدالت محور نهم زمينه هاي توسعه و پيشرفت استان را با اجرا طرحهاي متعدد فراهم كرده است ، رسانه هاي ارتباط جمعي نيز بايد دوشادوش دولتمردان در زمينه اطلاع رساني شفاف حركت كنند.
ك/2 653/659 شماره 666 ساعت 15:23 تمام
 دوشنبه 20 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن