تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845373280




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

جابه جايي در كاخ سفيد آن باز در لباس كبوتر آمد


واضح آرشیو وب فارسی:کيهان: جابه جايي در كاخ سفيد آن باز در لباس كبوتر آمد
«باراك اوباما» نامزد دمكرات انتخابات رياست جمهوري آمريكا، توانست با كسب اكثريت آرا به عنوان اولين رئيس جمهور سياهپوست اين كشور انتخاب شود.
به گزارش خبرگزاري ها، آخرين آمار انتشار يافته از سوي منابع رسمي نشان مي دهد كه اوباما نامزد دموكرات ها با پيروزي قاطع و با كسب 338كارت الكترال، در مقابل 163 كارت الكترال جان مك كين، رقيب جمهوريخواه خود پيروز شده است.
سيستم انتخاباتي آمريكا، شيوه انتخابات غيرمستقيم است كه مردم به جاي انتخاب نامزدهاي معرفي شده، به نمايندگاني راي مي دهند كه حمايت خود را در هر يك از ايالت ها از نامزدهاي دموكرات و جمهوريخواه اعلام كرده اند. حدود 66 درصد واجدين شرايط در انتخابات اخير شركت كردند.
يك نامزد براي كسب رياست جمهوري دستكم به 270 راي نيازمند است.
همزمان با برگزاري انتخابات رياست جمهوري، انتخابات مجالس سنا و نمايندگان كنگره نيز برگزار شد. در انتخابات مجلس سنا دموكرات ها با كسب56 كرسي از مجموع 100 كرسي جمهوريخواهان را پشت سر گذاشتند. در انتخابات مجلس نمايندگان نيز 251 كرسي از مجموع 435 كرسي ازآن دموكرات ها شد و بدين ترتيب كنگره آمريكا كاملاً در سيطره حزب دموكرات قرار گرفت.اين در حالي است كه در دوره گذشته دموكرات ها در مجلس سنا تنها دو كرسي بيشتر از جمهوريخواهان داشتند (51 در مقابل 49) هماهنگي كامل كنگره و رئيس جمهور زمينه را براي عملي كردن اهداف حزب دموكرات به خوبي فراهم خواهد كرد.
روزنامه انگليسي اينديپندنت در شماره روز گذشته خود با اشاره به پيروزي قاطع دموكرات ها نوشت: «در حالي كه نامزدهاي دموكرات چهار كرسي جديد سنا را از آن خود كردند، حزب جمهوريخواه در مجلس سنا و نمايندگان كنگره آمريكا با شكست كاملي رو به رو شد و بدين ترتيب راي دهندگان، حزب جرج بوش را تنبيه كردند.»
پيروزي اوباما درانتخابات رياست جمهوري آمريكا در سطح بين المللي با واكنش هايي همراه بود. اتحاديه اروپا، صدراعظم آلمان، رئيس جمهور فرانسه و ديگر دوستان آمريكا بلافاصله پيروزي اوباما را به او تبريك گفته و خواهان همكاري بيشتر و موثرتر با وي شدند. روسيه اما در اولين واكنش نسبت به مشخص شدن رئيس جمهور آينده آمريكا، از او خواست كنترل تسليحات هسته اي را شدت بخشد. سرگئي لاورف وزيرخارجه روسيه اعلام كرد، مسكو از رئيس جمهور جديد آمريكا انتظار دارد تا به دقت اوضاع پيرامون مسئله كنترل تسليحات هسته ا ي را زير نظر بگيرد. عمرموسي دبيركل اتحاديه عرب نيز رئيس جمهور جديد آمريكا را به تغيير سياست هاي كاخ سفيد در خاورميانه فراخواند.
اوباما كبوتر صلح نيست
خبرنگار سابق مجله آمريكايي تايم و كارشناس برجسته مسائل آمريكا در واكنش به انتخاب اوباما گفت: «باراك اوباما كبوتر صلحي كه همه انتظار و تصور آن را دارند، نخواهد بود.» «جوردن بن فانتي» كه حدود 30 سال با نشريه تايم همكاري كرده، در گفت وگو با خبرگزاري جمهوري اسلامي در برلين افزود: «تمجيد اوباما از اقدامات آمريكا در افغانستان و همچنين جرج بوش(پدر) در عراق نشان دهنده آن است كه وي خيلي هم صلح طلب نبوده و برخي مناقشات نظامي توسط آمريكا را تاييد مي كند.» اين كارشناس مسائل آمريكا كه اخيراً از سمت خود در تايم بازنشسته شده است، همچنين اظهار داشت: «چنانچه برخي از سخنان اوباما را در بعد سياست خارجي كنار هم قرار دهيم به اين نتيجه مي رسيم كه وي ديدگاه جنگ طلبانه اي هم دارد.» وي با اشاره به شرايط داخلي آمريكا و تصميم گيرندگان اصلي آن گفت: «اوباما براي گفت وگو با ايران به نيروي فراوان و فرصت زيادي نياز دارد تا وضعيت و شرايط را براي مذاكره آماده كند». اين خبرنگار گفت: «سياست آمريكا در قبال ايران را بايد در چارچوب سياست هاي كلي كاخ سفيد در برابر دنيا ديد.»
باراك اوباما در اولين سخنراني خود بعد از پيروزي بدون اينكه به مصاديق خاصي اشاره و منظور خود را با صراحت بيان كند، اظهار داشت: «به كساني كه مي خواهند جهان را ويران كنند، شكست سختي مي دهيم.» وي با اشاره به نبود اختلاف فاحش ميان جمهوريخواهان و دموكرات ها يادآور شد: «به رغم آنكه افكار و آراي حزبي ما مختلف است، اما من امروز به هر كسي كه در هر كجاي دنيا ما را مشاهده مي كند و به حرف هاي ما گوش مي دهد، مي گويم كه راه ما يكي است و هدف ما يكي است.»
اين سخنان اوباما در حالي مطرح مي شود كه در جريان دو سال تبليغات انتخاباتي، مردم آمريكا آنچه كه از زبان وي شنيده اند، فقط «تغيير» بوده و جمله اي به اين صراحت در همراهي و همكاري با جمهوريخواهان از زبان وي جاري نشد.
بنگاه هاي تبليغاتي آمريكا نيز گويا خود را براي پيروزي اوباما آماده كرده بودند تا اين اتفاق را «پايان دوره نژادپرستي در آمريكا» قلمداد كنند. نيويورك تايمز در همين راستا پيروزي اوباما را اينگونه توصيف كرد: «جواني به مقام رياست جمهوري آمريكا رسيده كه اگر تاريخ به 143 سال قبل بازمي گشت، او مطمئناً برده اي بيش نبود و امروز پيروزي او به مفهوم فرو ريختن همه موانع نژادپرستانه موجود در عرصه سياست آمريكاست.» شايد سخن نويسنده نيويورك تايمز درست باشد؛ در عرصه سياست آمريكا بايد سياهاني حضور داشته باشند كه بنگاه هاي تبليغاتي با توسل به آنها و بزرگنمايي آنها، ستمي را كه جامعه آمريكا نسبت به سياهان و سرخ پوستان روا مي دارد، كوچك ديده شوند. هر روز از گوشه و كنار آمريكا خبر مي رسد كه سياهان جنبش هاي مختلفي براي رسيدن به حقوق برابر با سفيدان تشكيل داده اند و يا در واكنش به ضرب و شتم فرزندان خود توسط سفيدپوست ها در مدارس، به خيابان ها ريخته اند. نيويورك تايمز گويا خبر ندارد كه منطقه سياهپوست نشين واشنگتن اجازه ندارد نماينده اي به كنگره آمريكا بفرستد. آيا به راستي «همه موانع نژادپرستي» در آمريكا برچيده شده است؟
 پنجشنبه 16 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: کيهان]
[مشاهده در: www.kayhannews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1394]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن