محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827876963
ميز خبر
واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: ميز خبر
دعوت از آيت الله هاشمي رفسنجاني براي سفر به عراق
گروه سياسي: جلال طالباني ، رييس جمهور عراق به طور رسمي از رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام براي سفر به آن كشور و زيارت عتبات عاليات دعوت كرد. به گزارش روابط عمومي مجمع تشخيص مصلحت نظام ، رييس جمهور عراق درديدار رييس دفتر آيت الله اكبر هاشمي رفسنجاني در مركز تحقيقات استراتژيك كه در بغداد انجام شد، گفت: مردم عراق آماده پذيرايي از رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام مي باشند. وي افزود كه هنگام انجام اين سفر، شخصا هاشمي را در زيارت عتبات عاليات همراهي خواهم كرد . طالباني در بخشي از دعوتنامه خويش نيز خطاب به رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام آورده است : "با توجه به اهميت روابط دو كشور دوست و برادر مسلمان جمهوري اسلامي ايران و عراق ، مشتاقانه از حضرت عالي دعوت مي كنيم كه در اولين فرصت به اين كشور سفر نماييد ."
مخالفت ايران با گسترش ناتو به سوي شرق
گروه سياسي: معاون آموزش و پژوهش وزارت امور خارجه ديروز مخالفت جمهوري اسلامي ايران را با برنامه سازمان پيمان آتلانتيك شمالي (ناتو) براي گسترش اين تشكيلات نظامي به سوي شرق اعلام كرد. منوچهر محمدي ديرو زدر آستانه برگزاري شانزدهمين همايش بين المللي آسياي مركزي و قفقاز به خبرنگاران گفت: ما با گسترش ناتو به سوي شرق موافق نيستيم و معتقديم دولت هاي منطقه بايد از سياست هاي رقابتي و مخاصمات باقي مانده از دوران جنگ سرد به دور باشند. اين همايش بين المللي با موضوع "رقابت و رويارويي در قفقاز: ريشه ها، ابعاد و پيامدها" روزهاي سه شنبه و چهارشنبه (هفتم و هشتم آبان ماه) با سخنان منوچهر متكي وزير امور خارجه آغاز و با شركت 32 سخنران خارجي و هشت سخنران داخلي در دفتر مطالعات سياسي و بين المللي برگزار مي شود. محمدي با بيان اين نكته كه بحران در منطقه قفقاز به علت بحران جهاني بازارهاي مالي در درجه دوم اهميت قرار گرفته است، تاكيد كرد: بحران گرجستان فروكش نكرده و آتش زير خاكستر است كه هر لحظه مي تواند مشتعل شود. معاون وزير خارجه ايران شكل گيري بحران در منطقه قفقاز را همزمان با برنامه ريزي هاي مربوط به برگزاري همايش شانزدهم آسياي مركزي و قفقاز توصيف و اضافه كرد: اين بحران همچنان به عنوان يك مساله داغ سياسي و نظامي مطرح است. وي در تشريح اهداف تهران براي در پيش گرفتن ديپلماسي قفقازي به منظور كاهش تنش در منطقه خاطر نشان كرد: جمهوري اسلامي ايران داعيه و چشمداشتي به كشورهاي منطقه ندارد و از اين رو ميانجي گري آن ميان آذربايجان و ارمنستان يا در تحولات داخلي تاجيكستان با موفقيت همراه بوده است. محمدي كه به سوال خبرنگاري در خصوص وزن اتحاديه اروپا در ديپلماسي قفقازي ايران پاسخ مي گفت، اظهار داشت: جمهوري اسلامي ايران به دنبال تحميل نظرات بر طرفين دعوا نيست بلكه به عنوان يك مصلح و خيرخواه به دنبال ايجاد محيطي به دور از تنش مي باشد و هر برنامه اي را كه بتواند به غائله خاتمه دهد و طرفين آمادگي پذيرش آن را داشته باشند ، به اجرا مي گذارد. معاون آموزش و پژوهش وزارت امور خارجه علاوه بر سياست قفقازي، ديگر فعاليت هاي دستگاه ديپلماسي ايران را در قبال بحران گرجستان، ميزباني همايش رقابت و رويارويي در قفقاز، برگزاري ميزگرد سفيران و ديپلمات هاي منطقه و تشكيل جلسات كارشناسي در اين خصوص معرفي كرد. وي از اختصاص يكي از هفت نشست تخصصي همايش به موضوع "جمهوري اسلامي ايران و قفقاز: چالش ها و فرصت ها" خبر داد و افزود: در اين جلسه موضوعات ديگر نشست ها در ارتباط با ايران جمع بندي خواهد شد.
مشاور اوباما: ايران يكي از اولويت هاي ماست
گروه سياسي: مشاور كانديداي دموكرات انتخابات رياست جمهوري آمريكا با بيان اين كه رويكرد فعلي عدم گفت وگو با ايران تاثيرگذار نبوده است تاكيد كرد كه ايران يكي از اولويت هاي سياست خارجي باراك اوباما محسوب مي شود. به گزارش ايسنا، دنيس راس، مشاور باراك اوباما در امور خاورميانه در گفت وگو با روزنامه هاآرتص با اشاره به اين كه رويكرد اوباما در قبال ايران ماهيت رابطه وي با رژيم صهيونيستي و ديدگاهش درباره روند صلح جز» بيشترين سوالاتي است كه مردم در مبارزات انتخاباتي از اين كانديدا مي پرسند گفت: اوباما مساله ايران را يك اولويت مي داند; چرا كه رويكرد دولت جورج بوش، رييس جمهور آمريكا نسبت به ايران شكست خورده است. من در گفت وگو با مردم به اين نكته اشاره مي كنم كه اوباما قصد دارد از تمايل ما به گفت وگو با ايران به عنوان ابزاري براي اين موضوع استفاده كند كه ديگران فشار بيشتري به ايران اعمال كنند تا از موفقيت آميز بودن مذاكرات مطمئن شوند. اما دليل ديگر اين است كه مذاكرات اين سيگنال را براي كساني كه نگرانند اعمال فشار بيشتر به اين مفهوم باشد كه ما به طرف جاده درگيري پيش مي رويم، مي فرستد. ما قصد داريم به اين طريق بگوييم: ببينيد ، ما در تلاشيم ببينم راهي براي اجتناب از آن (درگيري) وجود دارد يا خير. راس در ادامه با تكرار اتهامات غرب مبني بر نظامي بودن برنامه هسته اي ايران گفت: جلوگيري از دستيابي ايران به تسليحات هسته اي نيز يكي از اولويت هاي اصلي براي او (اوباما) است، نه فقط به خاطر اين كه اين امر تهديدي براي اسراييل است; بلكه به اين خاطر كه اين امر براي آمريكا نيز تهديدآميز است. مشاور اوباما كه همين سمت را در زمان رياست جمهوري بيل كلينتون (رييس جمهور سابق آمريكا) عهده دار بود در ادامه ادعاهاي خود گفت: ما مي دانيم كه آمريكا با خودداري از گفت وگو با تهران موجب بهبودي اوضاع نشد. امروزه ايران يك قدرت هسته اي است; اين كشور هنوز سلاح هسته اي ندارد، اما در سال 2001 هنوز قادر به توليد اورانيوم يا گاز اورانيوم نبود و حتي يك سانتريفيوژ هم نداشت، اما امروزه در حال ذخيره اورانيوم است; بنابراين رويكرد فعلي عدم گفت وگو با ايران تاثير گذار نبوده است. تضميني وجود ندارد كه گفت وگو با آنها موفقيت آميز باشد، اما اگر گفت وگو نكنيم شكست مي خوريم. راس در ادامه با اشاره به گفت وگوي اوباما با محمود احمدي نژاد رييس جمهور ايران گفت: وقتي سناتور اوباما مي گويد كه آماده است با وي ملاقات كند منظورش اين است كه مقدمات چنين ملاقاتي ابتدا بايد فراهم شود; منظورش اين است كه بايد آن را با متحدانش هماهنگ كند. دوم اين كه بايد ديد آيا دستور كاري براي يك ديدار در سطح پايين تر مي تواند فراهم شود يا خير. اگر مشخص شود كه مي توان چنين دستور كاري را آماده كرد آن وقت نشستي در سطح بالاتر يعني سطح رياست جمهوري صورت نمي گيرد، چرا كه به هيچ جا نخواهد رسيد; اما اگر مي توان چيزي را تهيه كرد كه بتوان از نتيجه دادن آن مطمئن بود انجام ندادن آن احمقانه است.
وزير راه: خدا به داد من برسد
گروه سياسي: وزير راه گفت: خدا به داد من برسد.حميد بهبهاني ديروز در حاشيه ديدار خود با خلبانان هما در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگاري درباره بدهي وزارت راه به پيمانكاران گفت: به مرور با پرداخت اعتبارات بدهي ها را به پيمانكاران پرداخت خواهيم كرد. با اين حال خدا بايد به داد من برسد كه با 2000 ميليارد تومان بدهي بايد كار كنم.وي با بيان اين كه قصد نداريم از حساب ذخيره ارزي استفاده كنيم، تصريح كرد: بودجه وزارت راه كم نيست ولي تخصيص اعتبارات به موقع نيست چنان كه تا ديروز 40 درصد بودجه 87 و تا امروز صبح 29 درصد ديگر به حساب وزارت راه ريخته شده است.وي در جمع خبرنگارن از تعيين تكليف آزادراه تهران- شمال تا دو هفته آينده خبر داد و درباره كاهش اعتبارات فرودگاه امام گفت: كاهش اعتبارات در زمان رحمتي انجام شده و من پس از بررسي دوباره مي توانم درباره افزايش اعتبارات تصميم بگيرم.بهبهاني همچنين درباره خصوصي سازي هما گفت: يكي از برنامه هاي اصلي وزارت راه واگذاري هماست. البته ابتدا بايد اين شركت را از زيان ده بودن خارج كرد.وي افزود: اطلاعات لازم درباره واگذاري هما به سازمان خصوصي سازي ارائه شده و اگر هم در ارائه اطلاعات كوتاهي از هما ديده مي شود، من حاضرم همه اطلاعات را در اختيارشان بگذارم.
وزير انرژي تركيه به تهران مي آيد
گروه سياسي: وزير انرژي تركيه ماه نوامبر براي نهايي كردن قرارداد گازي با مقامات ايران، به تهران سفر مي كند.به گزارش"ايلنا" به نقل از روزنامه تركي "ديلي يني شفق"، تهران و آنكارا مذاكرات خود را درباره سرمايه گذاري و توليد گاز به پايان رسانده اند. اين روزنامه همچنين از توافق دو طرف براي نهايي كردن قرارداد خبر داد. ايران و تركيه سال گذشته نيز قراردادي در زمينه توليد و صادرات گاز امضا كرده بودند. بر مبناي اين توافق نامه گاز ايران از طريق تركيه به اروپا صادر مي شود. همچنين آنكارا تصميم دارد سرمايه گذاري به ارزش سه و نيم ميليارد دلار در زمينه توليد و استخراج گاز در ميدان گازي پارس جنوبي ايران انجام دهد. علاوه بر اين انتظار مي رود بخشي از گاز تركمنستان از طريق ايران و تركيه به اروپا صادر شود.
برگزاري مسابقه پرتاب موشك هاي زمين به زمين در ارتش
گروه سياسي: مسابقه پرتاب موشك هاي زمين به زمين كه براي نخستين بار و طي اقدامي نوآورانه از اواخر خردادماه سال جاري در بين يگان هاي موشكي نيروي زميني و هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران برگزار شده بود، با موفقيت به اتمام رسيد. به گزارش روابط عمومي ارتش جمهوري اسلامي، امير سرتيپ سيدعبدالرحيم موسوي جانشين فرمانده كل ارتش در اين رابطه اظهار داشت: مرحله نهايي اين مسابقات در روزهاي يك و دوم آبان ماه جاري در مناطق عمومي استان هاي اصفهان و سمنان با موفقيت اجرا شد. وي افزود: در اختتاميه اين رزمايش موشكي كه تيم هاي موشكي شهيد سرلشگر آبشناسان و شهيد سرلشگر نامجو از نيروهاي زميني ارتش و تيم هاي موشكي شهيد بابايي و شهيد ياسيني از نيروي هوايي ارتش با يكديگر به رقابت پرداخته، 243 عامل در حوزه تكنيكي و ده ها عامل از جمله سرعت در جابجايي و اشغال مواضع و اجراي شليك در حوزه تاكتيكي مورد ارزيابي قرار گرفت. امير موسوي همچنين تصريح كرد: احاطه هدف، فريب سامانه رهگيري موشك و اقدامات ضدموشكي از ديگر عواملي بودند كه در اين رزمايش موشكي مورد سنجش و ارزيابي قرار گرفت. سرتيپ موسوي در پايان از برگزاري مسابقات موشكي ساحل به دريا، سطح به سطح زير سطح به سطح، زير سطح به زير سطح و همچنين هوا به سطح در عرصه آب هاي جنوب كشور و در آينده نزديك خبر داد.
واشنگتن تايمز:
ديپلماسي زور در مقابل ايران كارساز نيست
گروه سياسي: واشنگتن تايمز در گزارش تحليلي به روابط آمريكا و ايران پرداخته و با تاكيد بر لزوم اتخاذ يك ديپلماسي جديد توسط واشنگتن كه بر مبناي اعتمادسازي و احترام به ايران قرار داشته باشد نوشت كه "ديپلماسي زور" هرگز در برابر تهران كارساز نخواهد بود و بايد" ديپلماسي متقاعد كننده" را براي حل مشكلات و مسايل حل نشده اتخاذ كرد. به گزارش ايسنا، روزنامه واشنگتن تايمز در اين گزارش تحليلي آورده است: رييس جمهور بعدي آمريكا فرصتي عالي براي بهبود اوضاع با ايران و تحقق چيزي را دارد كه پنج رييس جمهور قبلي آمريكا نتوانستند به آن دست يابند; يعني عادي سازي روابط با تهران. گزارشات حاكي از تمايل دولت جورج بوش، رييس جمهور آمريكا براي ايجاد يك دفتر ديپلماتيك در ايران گامي بسيار كوچك در اين مسير است و اگر اين ايده به مرحله اجرا گذاشته شود فضايي مثبت براي جانشين بوش ايجاد مي كند تا گام هاي لازم بعدي را كه بايد از بين گزينه هاي سياسي در قبال ايران انتخاب شود، در نظر بگيرد. در ادامه اين گزارش تحليلي آمده است: ايران، كشوري با جمعيت 70 ميليون نفري كه بين دو مركز انرژي خليج فارس و درياي خزر قرار دارد، توجه و علاقه خاصي به ثبات منطقه اي دارد; چيزي كه براي پيشرفت اقتصادي در ايران و همسايگانش يك شرط لازم و ضروري محسوب مي شود. منطقه پرآشوبي كه ايران در آن قرار دارد پر از تروريسم، كشورهاي ناآرام، قاچاق مواد مخدر و تنش هاي داخلي و بين كشوري است. اما پس از حملات يازده سپتامبر يك محدوده بي سابقه از منافع مشترك و يكسان بين ايران و آمريكا به وجود آمد كه تعامل آن ها با يكديگر در زمينه افغانستان، عراق و نيز مسايلي هم چون امنيت انرژي، مواد مخدر و تهديدات طالبان و تروريسم كه پاكستان را تهديد مي كند، امكان پذير كرد.
ولايتي:كانديدا نمي شوم
گروه سياسي: علي اكبر ولايتي، مشاور بين الملل مقام معظم رهبري اعلام كرد كه در انتخابات آتي رياست جمهوري كانديدا نخواهد شد. ولايتي كه در حاشيه نشست ماهانه جامعه اسلامي مهندسين در جمع خبرنگاران سخن مي گفت در پاسخ به سوالي در مورد احتمال كانديداتوري اش در انتخابات دهم رياست جمهوري گفت: قطعا قصد كانديداتوري براي انتخابات آتي را ندارم.وي در پاسخ به سوالي در مورد ارزيابي خود از وضعيت اصولگرايان در انتخابات آينده تصريح كرد: بدون ترديد جريان اصولگرا اگر با هم متحد شوند،پيروز خواهند شد. ولايتي در مورد ارزيابي رهبر معظم انقلاب از عملكرد دولت نهم گفت: عملكرد رئيس جمهور تاكنون منطبق با قانون اساسي بوده ،ولي اين كه نظر مقام معظم رهبري در مورد جزييات سياست خارجي دولت چه بوده است بنده تاكنون از ايشان سوال نكرده ام.
احمدي نژاد: از توسعه روابط با استراليا استقبال مي كنيم
گروه سياسي: محمود احمدي نژاد ديروز استوارنامه سفيران جديد كشورهاي استراليا، پاكستان واروگوئه را دريافت كرد.رئيس جمهور ديروز به هنگام دريافت استوارنامه "اينس براون"، سفير جديد استراليا در تهران،گفت: جمهوري اسلامي ايران علاقه مند است روابط خود را با استراليا در زمينه هاي مشترك و مورد علاقه دو طرف توسعه دهد. به گزارش پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري، احمدي نژاد با بيان اينكه ادبيات زورگويي، يك جانبه گري و سلطه گري حاكم بر جهان رو به اضمحلال است، اظهار داشت: ما بايد خودمان را براي دوران جديد در دنيا آماده كنيم و جمهوري اسلامي ايران مايل است روابط خود را با كشورهاي دوست و مستقل بيش از گذشته ارتقا دهد. رييس جمهور با بيان اينكه روابط دو كشور به ضرر هيچكس نيست و كسي نمي تواند خدشه اي به اين روابط وارد كند، يادآور شد: اين به نفع دو ملت است كه روابط فرهنگي ، سياسي و اقتصادي دو كشور روز به روز افزايش يابد. احمدي نژاد با بيان اينكه جمهوري اسلامي ايران قادر است در مقابل دشمني هاي آمريكا بايستد و از خود دفاع كند، افزود: آمريكا جنايت مي كند و ما با جنايت مخالف هستيم، اما اين عوامل تاثيري در روابط ما با استراليا ندارد. رييس جمهور ديپلماسي خوب دولت استراليا نسبت به جمهوري اسلامي ايران را نشانه اراده مسئولان عالي رتبه اين كشور براي توسعه روابط دوجانبه دانست و گفت: جمهوري اسلامي ايران نيز از توسعه روابط با استراليا در عرصه هاي مختلف استقبال مي كند. "اينس براون" سفير جديد استراليا در ايران نيز در اين ديدار روابط ايران و استراليا را ديرينه و برجسته دانست و گفت: در مدت ماموريت خود در تهران تلاش خواهد كرد كه روابط دوجانبه در تمام زمينه ها ارتقا يابد. احمدي نژاد همچنين به هنگام دريافت استوارنامه "محمد بخشي عباسي"، سفير جديد پاكستان در تهران ، با بيان اينكه ملت هاي ايران و پاكستان در غم و شادي هم شريك هستند، تاكيد كرد: جمهوري اسلامي ايران علاقه مند است در موضوعات مختلف همكاري هاي خود را با اسلام آباد توسعه دهد. رييس جمهور با اشاره به اينكه امنيت و يكپارچگي پاكستان به نفع همه است، افزود: امروز ايران بيش از گذشته احساس مسئوليت مي كند كه در كنار برادران خود در پاكستان باشد. احمدي نژاد همچنين با ابراز خرسندي از توسعه مناسبات دو جانبه، آمادگي كشورمان براي ارتقاي بيش از پيش همكاري ها در زمينه هاي مختلف به ويژه در عرصه هاي نفت، گاز و برق اعلام كرد. " سفير جديد پاكستان نيز در اين ديدار، با ابلاغ بهترين سلام هاي گرم رييس جمهور ، دولت و ملت پاكستان براي دولت و ملت ايران، روابط دو كشور را دوستانه، برادرانه و مودت آميز دانست. وي گفت: اراده سياسي مسئولان عالي رتبه ايران و پاكستان بر توسعه هر چه بيشتر روابط و مناسبات دو جانبه استوار است. احمدي نژاد همچنين به هنگام دريافت استوارنامه "فرناندو آلبرتوآرويو"، سفير جديد اروگوئه در تهران، با بيان اينكه دو كشور مستقل ايران و اروگوئه روي پاي خود ايستاده اند، گفت: كشورهاي دوست و مستقل در دنيا از برادري، دوستي و صلح و عدالت دفاع مي كنند. رييس جمهور با اشاره به اينكه ايران هيچ محدوديتي براي توسعه روابط با اروگوئه ندارد، ابراز اميدواري كرد ماموريت سفير جديد اروگوئه در تهران به تقويت و استحكام هر چه بيشتر روابط دوجانبه منجر شود. سفير جديد اروگوئه در تهران نيز در اين ديدار با ابلاغ بهترين سلام هاي گرم رييس جمهور، دولت و ملت كشور متبوعش براي دولت و ملت ايران، روابط دو كشور را خوب و مناسب توصيف كرد.
كروبي:رابطه با آمريكا با حفظ منافع قابل حل است
گروه سياسي: دبير كل حزب اعتماد ملي با اشاره به ديدار سه تن از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي با نمايندگان كنگره آمريكا در حاشيه اجلاس پاييزه بانك جهاني و صندوق بين المللي پول در واشنگتن اعلام كرد: برقراري رابطه با آمريكا در حد معقول و مطلوب با حفظ اصول و منافع ملي قابل بررسي و حل است. مهدي كروبي در ديدار با جمعي از جوانان، دانشجويان و هنرمندان استان خوزستان تصريح كرد : اين ارتباط بايد در چارچوب و سياستگذاري نظام و در راستاي منافع ملي در نظرگرفته شود، لذا هر فرد يا گروهي كه بخواهد پيشگام باشد بايد اين امر را با در نظر گرفتن حفظ اصول و منافع ملي كشور انجام دهد . وي گفت : متاسفانه پس از اين ديدار برخي رسانه ها واكنش منفي نشان دادند حال آنكه اين مسئله در حد معقول و مطلوب با حفظ حيثيت و منافع ملي و در جهت ارزشهاي انقلاب اسلامي قابل حل است. كروبي درپاسخ به يكي از جوانان حاضر در اين جلسه كه پرسيد براي پيشگيري از اعمال نظرها و تخريبهاي احتمالي چه تدبيري اتخاذ كرده ايد، گفت: فقط حضور قوي و قدرتمند مردم تعيين كننده سرنوشت است. شما در ايراني زندگي مي كنيد كه نزديك به يكصد سال انتخابات داشته و هر كجا حضور مردم پر رنگ بوده اثري از اعمال سليقه شخصي وجود نداشته است، بنابراين اينكه برخي بگويند انتخابات تحريم شود اصلا درست نبوده و به هيچ وجه به صلاح نيست. مردم هر چه بيشتر حضور داشته باشند و براي انتخابات كانديداي خود تلاش كنند امكان ندارد اتفاقي بيفتد. وي تاكيد كرد : بدون شك اگر ملت ايران اراده كنند با حضور قوي و انتخاب فرد مورد علاقه خود از اين سرخوردگي بيرون مي آيند. اينكه مردم انگيزه سياسي نداشته باشند مشكلي را حل نمي كند. مردم بايد دوباره با قدرت در صحنه حاضر شوند. وي با اشاره به اعلام كانديداتوري خود گفت : دشواريهاي بسياري وجود دارد كه با پشتوانه مردم به راحتي قابل حل است. بنده با بررسي و مشورتهاي زياد اعلام آمادگي نمودم نيك مي دانم كه مشكلات فرا رو بسيار زياد خواهد بود ، اوضاع كشور به لحاظ داخلي و خارجي ، اقتصادي و مسايل ديگر گرفتاري هاي زيادي براي مردم بوجود آورده است ، بنابراين من قبول اين كار را ، فداكاري و جهاد مي دانم . اين مهم است كه با حضور و اراده مردم و تدبير مسئولاني كه مي آيند مي توان بر مشكلات غلبه كرد .كروبي در پاسخ به سئوال يكي از هنرمندان حاضر در جمع كه گفت رسانه ملي براي نسل امروز و آگاهي رساني كافي نيست و چرا نبايد يك رسانه مستقل از دولت داشته باشيم ، گفت : به هر حال هر چه مي گذرد وضعيت رسانه ملي بهتر مي شود ، برنامه سازان تلاش مي كنند وضعيت بهتري پديد آيد. شما وقتي با دهه 70 يا دهه 60 مقايسه مي كنيد به خوبي مي توانيد اين تفاوت را احساس كنيد، ما نسبت به عملكرد رسانه ملي هم اعتراض و هم تقدير داشته ايم ضمن اينكه در قانون اساسي نيز داشتن تلويزيون براي بخش خصوصي رد شده است. وي ادامه داد : من پس از انتخابات نهم رياست جمهوري سه وعده دادم ، روزنامه، حزب و تلويزيون كه دو مورد اول به لطف خدا و ياري همكاران آغاز به خدمت كرد و در مورد تلويزيون هم مراحل ابتدايي كار را انجام داديم كه متاسفانه محقق نشد، مسئولان نظام هم مي دانند كه ما مخالف انقلاب نيستم اما مي خواستيم در داخل كشور برنامه سازي كنم كه به نظر مي آيد بايد تلاش كنيم صدا و سيما بهتر شود .
يکشنبه 5 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[مشاهده در: www.afarineshdaily.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]
-
گوناگون
پربازدیدترینها