تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من مأمورم كه صدقه (و زكات) را از ثروتمندانتان بگيرم و به فقرايتان بدهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846727607




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

قدم‌زني در ابرها


واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: قدم‌زني در ابرها
هنر- كيكاووس زياري:
«دويدن در ميان ابرها»، فيلمي در باره نوجوانان و براي آنهاست.

امين‌ فرج‌پور براي دومين فيلم بلند سينمايي خود به سراغ مسائل و مشكلات نوجوانان رفته است. قصه دويدن در ميان ابرها در باره نوجواني هفده ساله به نام ميلاد است كه دچار مشكلات خاصي مي‌شود. اين مشكلات را خودش به وجود آورده و حالا به تنهايي قادر به حل آنها نيست. ميلاد كه مشغول تحصيل است، به خاطر همين مشكلات و ناهنجاري‌ها، خانه، مدرسه و هم‌كلاسي‌هايش را به درد سر مي‌اندازد.

نقش ميلاد را امير سفيري بازي مي‌كند و بقيه بازيگران فيلم، كه از بين چهره‌هاي ناشناخته انتخاب شده‌اند، عبارتند از: كيوان ساكت‌‌اف، نسيم ادبي، علي صلاحي، مهرداد خليقي، مصطفي پناهنده، حامد برخورداري و محمدباقر صفانور. فرج‌‌پور، دويدن در ميان ابرها را براساس فيلم‌نامه‌اي از خودش كارگرداني كرده و محمد عاشقي مدير فيلم‌برداري و تدوين‌گر آن است.

فرج‌پور فعاليت حرفه‌اي خود را با نويسندگي براي مطبوعات در حوزه سينما شروع كرد. او كه نويسنده سه كتاب سينمايي هم هست، سه فيلم كوتاه نيز در كارنامه‌اش دارد. اولين ساخته سينمايي‌اش به نام «دارالمجانين» هنوز به نمايش عمومي در نيامده است. دويدن در ميان ابرها به نوعي ادامه يكي از فيلم‌هاي كوتاه او به نام «سرنوشت» است.
او مي‌گويد قصه اين فيلم را در دومين كار بلند سينمايي‌اش گسترش داده است. فيلم كه حال و هوايي واقع‌گرا (رئاليستي) دارد، مي‌خواهد ناهنجاري‌هاي رفتاري نوجوانان را در محيط خانواده و اجتماع بررسي كند. فرج‌پور از آنجا كه مي‌خواست لحن مستندگونه فيلمش حفظ شود، از نابازيگرها استفاده كرد. او كه در دو فيلم «حكم» و «سربازهاي جمعه» مسعود كيميايي دستيار وي بود، در اولين روز فيلم‌برداري دويدن در ميان ابرها از او دعوت كرد تا سر صحنه فيلم‌برداري حاضر شود. اولين صحنه فيلم را كيميايي كارگرداني كرد.

امير سفيري در صحنه اي از فيلم «دويدن در ميان ابرها»

صحنه اي از فيلم / عكس ها از كيوان نظيفي

فرج‌پور با اعلام اين كه فيلمش در مرحله تدوين قرار دارد، به دوچرخه مي‌گويد: «خودم هم خيلي موافق نام فعلي فيلم نيستم. حال و هواي فيلم واقع‌گرايانه است و اين اسم كمي شاعرانه است . از سوي ديگر شبيه نام يكي از فيلم‌هاي جديد سينماي ايران هم هست. اين اسم، موقتي است و تا چند هفته ديگر تغيير مي‌كند. بعضي جاها گفته شده كه فيلم لحني مستند‌گونه دارد، در حالي كه دويدن در ميان ابرها فيلمي قصه‌گوست و يك داستان مشخص دارد و اين‌طور نيست كه كاملاً مستند‌گونه باشد.

نمي‌توانم بگويم از زماني كه نقد فيلم‌هاي سينمايي را مي‌نوشتم، طرفدار فيلم‌هايي بودم كه مضمون‌هاي كاملاً اجتماعي و تند دارند، اما در باره خودم ترجيح مي‌دهم وقتي فيلمي مي‌سازم، چنين لحني داشته باشد. با توجه به شرايط اجتماعي كه در آن به سر مي‌بريم، جاي فيلم‌هايي كه مسائل و مشكلات اجتماعي را بررسي مي‌كنند، كمي خالي مي‌بينم. احساس مي‌كنم اگر فيلم‌ها يك مقداري نگاه اجتماعي داشته باشند خوب است.»

اين فيلم‌ساز جوان در باره انتخاب مضمون نوجوانانه فيلمش مي‌گويد: «اين يك انتخاب آگاهانه نبود. وقتي به دور و بر خودم نگاه مي‌كنم، مي‌بينم سن ناهنجاري‌ها در نوجوانان پايين آمده و تا دوازده، سيزده سالگي كاهش يافته است. مشكلات و معضلات در بين نوجوانان وجود دارد و خيلي از اين ناهنجاري‌ها كاملاً در دسترس است. به همين دليل بازدارندگي اخلاقي نوجوانان بايد خيلي قوي باشد تا بتوانند سلامت فكري و بدني خود را حفظ كنند، وگرنه وسوسه راه ناصواب و نادرست هميشه هست. در فيلم به دنبال درس دادن و شعار نيستم، هدفم بيان يك مشكل اجتماعي بوده است.»
 سه شنبه 30 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 311]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن