واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس سازمان صداوسيما: ـ حضور خوب مردم در انتخابات نشان از حفظ ارتباط شان با ما دارد ـ براي دريافت توصيههاي عالمانه دست نياز به سمت ائمه جمعه دراز ميكنيم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
رييس سازمان صداوسيما گفت: وقتي مردم با برنامههاي صداوسيما در انتخابات خبرگان مشاركت خوبي دارند، اين نشان ميدهد مردم ارتباط شان را با ما حفظ كردهاند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) عزتالله ضرغامي طي سخناني در بيستمين گردهمايي ائمه جمعه سراسر كشور در مصلاي تهران با بيان اينكه " ائمه جمعه در كشور كار سنگيني بر عهده دارند" اظهار كرد: از يك سو در دل مردم بدون واسطه حضور دارند و تلاش ميكنند حرف و درد دل مردم و مطالبات آنها نسبت به نظام و انقلاب و روحانيت را تبيين، توجيه و اقناع كنند. از طرف ديگر مسووليت اجرايي مشخص و اعتبار و امكانات ويژهاي در اختيار ندارند تا هر جا لازم است حداقل گرهگشايي كنند و خود اقداماتي انجام دهند.
وي با بيان اينكه " وظيفه ائمه جمعه مثل پلي است بين مردم و مسوولين نظام" افزود: صداوسيما نيز چنين حالتي را دارد، البته ما بودجه داريم اما در مورد آن بايد گفت كه امروز كه سيامين سال انقلاب را جشن ميگيريم و صداوسيما نيز براي آن برنامههاي مفصلي تدارك ديده است، هنوز بيش از دو هزار نقطه كور در كشور وجود دارد كه متاسفانه بسياري از آنها در نقاط حساس و مرزي كشور است. ما در آنجا بعضا مشكلاتي داريم و حتما حداقل بايد يك شبكه در آنجا وجود داشته باشد ولي با اين همه، مردم، نه صدا و نه سيماي جمهوري اسلامي را در آنجا نميتوانند، ببينند.
وي با بيان اينكه " براي تكميل و رفع اين مشكل بايد 320 ميليارد تومان اعتبار وجود داشته باشد تا همه نقاط كشور را بهرهمند كنيم" گفت: اگر ماهواره در كشور ما آزاد بود، اعتباري نميخواست اما به حق ماهواره آزاد نيست، بايد در نقاط پيچيده جغرافيايي گاه در يك روستا با دو آنتن كار كنيم. بودجهاي خواستيم؛ متاسفانه سال اول دولت به ميزاني بودجه را گذاشتند كه 50 سال طول خواهد كشيد تا بتوانيم اين نقاط را پوشش دهيم. در هر صورت اميدواريم به اين اولويتها توجه شود.
رييس سازمان صداوسيما خطاب به ائمه جمعه گفت: شما با همه مردم سروكار داريد. صداوسيما نسبت به آحاد مردم مسلمان و غير مسلمان با تفكرات مختلف مسووليت دارد نه به معني ناديده گرفتن اصول براي فراهم شدن رضايت جمعي، بلكه ما فرض را در كارمان بر اين گذاشتيم كه همه مردم كه در اين نظام زندگي ميكنند، بايد بتوانند از برنامههاي صداوسيما استفاده كنند.
وي با تاكيد بر اينكه " امروز در اين حوزه با رقباي جدي در صحنه روبهرو هستيم" خاطرنشان كرد: كار ما به عنوان صداوسيما مشكل و پيچيده است، اما محال نيست. در سفر تركيه كه اخيرا داشتيم به دنبال اين بودم كه بدانم اين كشور كه تا چند سال قبل چيزي براي عرضه نداشت چه پيشرفتي كرده و دشمنان ما و غربيها آنجا چه خوابهايي ديدهاند. به هر حال به واسطه زبان ميتوانند در كشور ما تاثيرگذار باشند. آنها به واسطه يك ماهواره مستقل در كنار جمهوري اسلامي در روي مدار بيش از 150 كانال تلويزيوني 24 ساعته با تنوع بالا دارند برنامههاي متنوعي توليد ميكنند و اكثر اين شبكهها داراي برنامههاي مبتذل زيادي هستند. آن هم شبكهاي كه مربوط به كشور اسلامي تركيه است و در ايران هم پوشش دارد.
وي ادامه داد: در كف نظرسنجياي كه انجام دادهايم بيش از 30 درصد مردم ما به گيرندههاي ماهوارهاي دسترسي دارند، اما رييسجمهور با استدلالهايي معتقد است كه اين ميزان بيشتر است.
ضرغامي افزود: بينندههاي ماهوارهاي در شهرها بيشتر و در روستاها كمتر هستند ولي در تحقيقي كه داشتيم در روستاي مهاباد از 60 خانوار، 58 خانوار ماهواره داشتند.
وي به عنوان مثال ادامه داد: يك شاهزاده عربي در مسير اجراي برنامههاي تلويزيوني انجام اموراتي كه در هر خانه انجام ميشود، براي رفع امورات جاري افراد مثل آرايش مو و صورت، سرمايهگذاري كرده است و كارهاي زيادي انجام ميدهند و آموزش ميدهند اين كار بينندههاي زيادي دارد. اخيرا شبكههاي فيلم و سينمايي راهاندازي شدهاند؛ سال گذشته MBC در بين ماهوارهها بيشترين بيننده را داشت و بخش فارسي آن نيز دو ماه است كه راهاندازي شده و يقينا مخاطب بيشتري دارد.
وي در ادامه با ارائه گزارشي از برنامههاي مذهبي صداوسيما گفت: در پربينندهترين ساعات تلويزيون بحثهاي كوتاه از مرجعيت در خانههاي مردم راه پيدا كرده و ارتباط صميمي و عاطفي و حسي خوبي با مراجع برقرار شد.
وي در ادامه با تاكيد بر اهميت برنامههاي نمايشي و سريالهاي صداوسيما گفت: ما دو ـ سه سال است كه در حوزه مسيحيت كاملا انقباضي وارد شديم و در مواردي كه تبليغ مسيحيت است به طور كامل حذف انجام ميشود. سازمان صداوسيما از چهار سال قبل با سريال او يك فرشته بود، پخش برنامههاي خاص را آغاز كرد و به سراغ مفاهيم ديني در حوزه ماورايي رفت. استقبال خوبي بود كه در سالهاي بعد با سريالهاي كمكم كن و اغما، وجوه مختلف شيطان را نشان داد. امسال توانستيم رقم را به حوزه برزخ ببريم. از سريال روز حسرت وارد اين كار شديم. بي اشكال نيست اما گامهاي خوبي برداشته شد.
وي تاكيد كرد: حوزه علميه همكاري بسيار خوبي با ما داشت و از نظرات آيتالله جوادي آملي بسيار استفاده شد. در اين سريالها جايگاه روحانيت به عنوان جايگاه اخلاقي، رفتاري و اعتقادي و فقهي به خوبي نشان داده شد. ما در اين رابطه دست نياز به سمت شما ائمه جمعه دراز ميكنيم و از توصيههاي عالمانه شما كه ميتواند براي ما راهگشا باشد، استفاده خواهيم كرد.
انتهاي پيام
سه شنبه 23 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]