واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: چه خوب بود اگر امکان داشت تمامي زوجها در دوران نامزدي ، مي توانستند يکديگر را خوب بشناسند و ازاين فرصت در جهت شناخت هرچه بهتر طرف مقابل کوشش کنند. واقعاً چه تعداد روابط ناسالم پايان پذيرفته بود تنها اگر طرفين معناي «بيست و چهار ساعت با هم بودن زير يک سقف» را درک کرده بودند و با مسائل و موضوعاتي روبرو بودند که به طور معمول از رويارويي با آن اجتناب مي کنند. مسائل و موضوعاتي که به واسطه ي ديدارهاي محدود آخر هفته و يا حداکثر چند بار در طول هفته اصولاً امکان پذير نبود و فرصتي نيز رخ نمي داد تا بروز کرده و يا به عبارت ديگر «رو شوند». اين مقاله به شما کمک مي کند تا هر دو عواقب مثبت و منفي نامزدي طولاني با شخص مورد علاقه تان را درک کنيد.
جنبه هاي مثبت نامزدي طولاني
در نامزدي هاي طولاني شما قسمتهائي از شخصيت همسرتان را خواهيد شناخت که به طور معمول امکان ندارد بر آنها آگاهي يابيد، مگر آنکه با هم زندگي کنيد. براي شناخت شخصي که به طور متناوب و نه پيوسته او را مي بيند، هيچ راهي بهتر از اينکه عملاً با او زندگي کنيد، وجود ندارد.
در ديدارهاي کوتاه افراد اغلب بهترين رفتارشان را نشان مي دهند، اما واقعيت در زمان طولاني تر آن هم هنگامي که با هم زير يک سقف زندگي کنيد، آشکار مي شود.
هنگامي که با کسي زندگي مي کنيد، عادتها، نگرش ها و رفتارهائي را از او مي بينيد که هرگز از او سراغ نداشتيد. چرا که او را در محل زندگي دائم و يا به عبارتي «منطقه ي امن» او که همانا خانه اش باشد، مي بينيد.
او را هنگامي که خسته، مريض، عصباني و مأيوس است، مي بينيد. زندگي مشترک قدرت و خويشتن داري مي طلبد و ايجاب مي کند که طرفين، سازش و انعطاف پذيري هائي از خود نشان دهند. تنها با زندگي مشترک است که طيف کامل تري از عکس العمل هاي احساسي و روحي شريک زندگيتان بر شما فاش مي شود.
ويژگي هائي که باعث مي شوند، عاشق کسي شويد و يا از ديدن او لذت ببريد، ممکن است کافي نباشد تا هماهنگي هميشگي شما را بعد از شروع زندگي مشترک تضمين کند. ممکن است، دريابيد که سبک زندگي شما و همسرتان با يکديگر هماهنگي و همخواني ندارند و اين چيزي است که هرگز نمي توانستيد بفهميد مگر آنکه همخانه بوديد.
در اين دامنه زماني در مي يابيد که قالبيت و توانائي همسرتان در خلق ارتباط حقيقي و کانوني گرم، به چه ميزان است.
همانگونه که قبلاً نيز گفتم، زندگي مشترک، قدرت و خويشتن داري مي طلبد و ايجاب مي کند که طرفين سازشکار و انعطاف پذير باشند. به اين دليل که عادات و خواسته هاي دو انسان متفاوت و منحصر به فرد، حال با يکديگر ادغام مي شوند. تنها وقتي که مجبوريد با هم راجع به امور اقتصادي، غذا، مسئوليت هاي خانه، تملکات و... تصميم بگيريد، مي توانيد از اينکه آيا همسرتان همراه خوبي است، مطمئن شويد.
از ازدواج به دلائل نادرست و زندگي مشترک زود هنگام و نسنجيده برحذر باشيد. گرچه زندگي مشترک مي تواند تجربه ي شيريني از يک رابطه باشد، اما چنانچه زود هنگام، نپخته و نسنجيده بدان وارد شويد، اشتباهي بزرگ خواهد بود.
دلايل نادرست مثل:
به اين دليل که مي خواستند زودتر «مستقل» شوند. به اين دليل که يکي از طرفين مي ترسيده است که ديگري را از دست بدهد و ...
زندگي مشترک پيش از رسيدن دو طرف به پختگي لازم و تعهد مي تواند عملاً موجب تسريع فروپاشي رابطه گردد و چنانچه آمادگي تحمل فشارهاي زندگي مشترک را نداريد، ممکن است رابطه تان زير بار تنشي که زندگي مشترک زود هنگام با خود به همراه خواهد آورد، از هم بپاشد.
جنبه هاي منفي نامزدي طولاني
ممکن است رابطه تان را که هنوز به ازدواج نيانجاميده است، با توقعات زياد و نابجا از همسرتان که براي شما همه کار انجام دهد، تخريب کنيد.
ممکن است انگيزه و تمايلتان را نسبت به تعهد مادام العمر از دست بدهيد.
اگر شخصي در ارتباط با شما از مزاياي زندگي خانوادگي بهره مند باشد، انگيزه اي نخواهد داشت تا از شما بخواهد با او زندگي مشترکي را آغاز کنيد.»
بعضي از اشخاص که نسبت به تعهد هراس دارند ممکن است خود را پشت نامزدي پنهان کنند تا صميميتي را که محتاجانه به دنبالش هستند؛ تجربه کنند و در عين حال از تعهد نهائي و خاتمه دوران نامزدي و مسئوليت هاي آن راحت باشند.
چنانچه به زندگي مشترک با کسي مي انديشيد، و ساختار رسمي و سنتي ازدواج را ترجيح مي دهيد، قبل از شروع زندگي مشترک مي بايستي که در باره ي تمامي موضوعات فوق با همسرتان مذاکره و گفتگو کنيد تا از سوء تفاهم هاي احتمالي جلوگيري کنيد. ممکن است بخواهيد تا براي خود يک مهلت زماني در نظر بگيريد. به عنوان مثال، نه ماه الي يکسال؛ تا اينکه در خلال اين مدت بتوانيد رابطه تان را مجدداً ارزيابي کنيد و بفهميد که آيا آمادگي ازدواج را داريد يا نه.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فان پاتوق]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]