تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 2 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855731623




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مدير دفتر فن‌آوري‌هاي نوين مركز پژوهش‌هاي مجلس تاكيد كرد: قوانين مرتبط با فن‌آوري ديجيتال در انتظار بازنگري و اجراي دقيق است


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مدير دفتر فن‌آوري‌هاي نوين مركز پژوهش‌هاي مجلس تاكيد كرد: قوانين مرتبط با فن‌آوري ديجيتال در انتظار بازنگري و اجراي دقيق است


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: جامعه اطلاعاتي -فناوري اطلاعات

قوانين و مقررات مرتبط با فن‌آوري ديجيتال در حوزه‌هاي كسب و كار، تجارت و اطلاع‌رساني در انتظار بازنگري و اجراي دقيق است و كاهش واقعي تعرفه‌هاي خدمات ديتا، توسعه واقعي شبكه‌ي اينترنت پرسرعت، ايجاد بستر لازم براي دريافت خدمات دولتي از طريق اينترنت براي استقرار دولت الكترونيكي ضروري به نظر مي‌رسد.

رضا باقري اصل - مدير دفتر فن‌آوري‌هاي نوين مركز پژوهش‌هاي مجلس - در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين مطلب و با تاكيد بر اين كه توسعه زيرساخت ICT در استان‌هاي محروم كشور به لحاظ كمي و كيفي و بر اساس اصل عدالت محوري به عنايت بيشتر نياز دارد، در ارزيابي فن‌آوري اطلاعات و ارتباطات ايران به كمك شاخص‌هاي بين‌المللي و زيرساخت گفت: كشورهاي مختلف جهان در حوزه فن‌آوري اطلاعات و ارتباطات پيشرفت‌هاي متفاوتي داشته‌اند.

او گفت: براي ارزيابي ميزان پيشرفت كشورها شاخص‌هاي مختلفي طراحي شده است كه در آن‌ها تلاش شده تا زيرساخت ICT و آثار آن بر عموم مردم، كسب و كار، تجارت و دولت مورد ارزيابي قرار گيرد اما هر يك وجوه خاصي از اين تأثيرات را برجسته مي‌كند.

او با بيان اين كه تعداد مشتركان تلفن ثابت ايران در سال 2002 با ضريب نفوذ 19،72بالغ بر 12،887،500 و در سال 2007 با ضريب نفوذ 33،47 بالغ بر 23،835،000 است اظهار كرد: بر اساس سند چشم‌انداز 20 ساله كشور قرار است تا سال 1404 هجري شمسي در منطقه آسياي جنوب غربي در علم و فن‌آوري اول باشيم متاسفانه بر اساس آمارها و شاخص‌ها، روند اجراي برنامه توسعه كه امسال چهارمين سال اجراي آن است برچنين امري دلالت ندارد؛ چرا كه ديگر كشورها نيز رشد قابل توجهي داشته‌اند.

وي افزود: بنابر شاخص‌هايي كه مورد بررسي دفتر مطالعات ارتباطات و فن‌آوري‌هاي نوين قرار گرفت سه شاخص مهم آمادگي الكترونيكي، فرصت ديجيتال و آمادگي دولت الكترونيكي نشان دادند كه كشورمان در هر يك از شاخص‌هاي فوق به ترتيب 1، 19 و 10 پله سقوط كرده است.

او گفت: اين در حالي است كه امتياز ايران نسبت به شاخص‌هاي فوق در چند سال گذشته رو به افزايش بوده است. اين بدان علت است كه رشد زيرساخت فن‌آوري اطلاعات و ارتباطات ايران در مقايسه با كشورهاي ديگر دنيا به مراتب كمتر است.

مدير دفتر فن‌آوري‌هاي نوين مركز پژوهش‌هاي مجلس تصريح كرد: فضاي رقابتي در منطقه هدف چشم‌انداز بيش از تصور و حركت‌هاي ما است هر چند در سال‌هاي اخير شاخص‌هاي توسعه ICT رشد محسوسي داشته است؛ ليكن اين رشد در بيش‌تر كشورهاي منطقه و جهان محسوس‌تر است.

او تصريح كرد: به نظر مي‌رسد براي حركت در مسير چشم‌انداز و اول شدن در شاخص‌هاي علم و فن‌آوري كه بي‌ترديد آرزوي تمام ايرانيان است و تلاش‌هاي مجدانه مسوولان اين حوزه در جهت ارتقاء وضعيت فعلي نيز نشان دهنده درك صحيح ايشان از فاصله ما با كشورهاي پيشرو و در حال توسعه است لازم است تا برنامه‌اي مدون براي رشد و توسعه ICT داشته باشيم.

وي تاكيد كرد: بايد برنامه‌اي راهبردي با نگاه دقيق به فضاي رقابتي منطقه داشته باشيم. متخصصان ايراني در دولت و بخش خصوصي در سال‌هاي جنگ و تحريم نشان داده‌اند كه توانايي توفيق در اين امر را دارند. حال نياز به اراده جمعي، برنامه‌ريزي راهبردي دقيق، سرمايه‌گذاري، ايجاد فرصت‌هايي براي آزادسازي و خصوصي‌سازي اين حوزه، هدايت و كمك بخش غيردولتي و فراهم كردن زيرساخت‌هاي لازم در حد استانداردهاي جهاني داريم.

باقري در پايان خاطر نشان كرد: البته ناگفته نماند برخي شاخص‌هاي بين‌المللي نيز مطابق با واقعيت‌هاي كشورمان نيست. اگرچه در خصوص ديگر كشورها نيز اين امر متحمل است لذا لازم است تا مسوولان مربوطه با تهيه و انتشار آمارهاي دقيق به خصوص تعداد كاربران اينترنت (كه روش محاسبه آن محل ترديد است) هم باعث اصلاح شاخص‌ها شده و هم چشم‌انداز واقع بينانه‌تري را جلوي خود قرار دهيم.

انتهاي پيام
 دوشنبه 1 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن