واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: نشست مطبوعاتي رئيسجمهور/9/احمدينژاد:اگر به شوراي امنيت برويم جلوي همهزورگويان ميايستيم
تهران- خبرگزاري كار ايران
رئيسجمهور در خصوص گزارش اخير رسانههاي غربي مبني بر انتشار عكسهايي از تسليحات هستهاي ايران، اظهار داشت: اين موضوعات براي كشور ايران جديد نيست و عادي شده است، ما چيز مخفي نداريم كه از آن عكس مخفي گرفته شود.
به گزارش خبرنگار "ايلنا"احمدينژاد در مورد نقش ايران در مناقشه گرجستان و روسيه گفت: ايران كشور بزرگ، تاريخي و تاثيرگذار است و نقش مهمي را در منطقه ايفا ميكند و از لنگرگاههاي اصلي امنيت منطقه است، بنابراين طبيعي است كه ايران فعال و داراي جايگاهي برجسته است كه روز به روز برجستهتر ميشود.
وي در خصوص تمايل ايجاد پايگاه نظامي روسيه در ايران، با بيان اينكه اين اخبار را از كجا شنيدهايد، اظهار داشت: آيا اين خبرها از مريخ ميآيند؟ من تا به حال اين خبرها را نشنيدهام و براي اولين بار است كه مي شنوم.
وي در مورد بحث مواد مخدر با اعلام اينكه در حال حاضر آمار دقيقي از معتادين در كشور وجود ندارد گفت:شديدترين مبارزه با قاچاق و اعتياد در ايران جريان دارد به گونهاي كه هرسال در سازمان ملل در اين امر اول شدهايم و ماموران مبارزه با مواد مخدر نيزمورد تشويق سازمان ملل قرارگرفته و الگو شدهاند.
رئيس جمهور با بيان اينكه در كشور 250هزار معتاد خطرناك وجود دارد ، اظهار داشت: اكثريت اين معتادان تحت پوشش درماني بوده و داروي جايگزين شناخته شدهاي به آنها داده ميشود. تعداد معتادان و افراد مشكوك به اعتياد زير 600هزار نفر است كه 250هزار نفر از آنها معتاد خطرناك بوده و تزريقيها حدود 5 هزار نفر هستند.
رئيس جمهور در ادامه خاطرنشان كرد: ما نامزد شديم براي اينكه يك بار ديگر رفتار كشورهايي كه مدعي اين هستند كه شوراي امنيت، شوراي امنيت جامعهي جهاني است در بوته آزمايش بگذاريم و ببينيم آيا اصلا ظرفيت پذيرش مخالف را دارند يا خير.
وي گفت: با دولت ژاپن دوست هستيم، ولي اين دولت بيش از9 دوره عضو شوراي امنيت سازمان ملل بوده است و اگر نوبتي هم باشد، نوبت ايران است كه عضو اين شورا باشد.اگر آن دولتها ميخواهند نشان بدهند كه دموكراتيك هستند و شوراي امنيت باز است و حرف مخالف را در آن ميشنوند، به اين خواسته توجه كنند.
احمدي نژاد گفت: صبر ميكنيم رفتار كشورهاي مدعي را ببينيم، با ژاپن احساس رقابت نميكنيم، البته انتظار داشتيم ژاپن به تصميم ايران احترام بگذارد، اعلام ميكنيم اگر به شوراي امنيت برويم، از حقوق قانوني ملت ژاپن به طور كامل حمايت خواهيم كرد و اجازه نميدهيم كسي عليه حقوق قانوني ملت ژاپن و ساير ملت ها چيزي به تصويب برساند، اگر به شوراي امنيت برويم جلوي همهزورگويان ميايستيم، اگر دولت ژاپن هم چنين تعهدي ميدهد اعلام كند، ما مشكلي نداريم، با هم دوستيم و همكاريهايمان هم رو به گسترش است، فكر ميكنيم دوستي ما ادامه خواهد داشت.
وي در ادامه در خصوص طرح ادغام سازمان ميراث فرهنگي با وزارت ارشاد است و اينكه رئيسجمهوري هيچ واكنشي دربارهپاسخگو بودن نهادهاي تحت نظارت خود ندارد، تصريح كرد: سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري با منطقي درست تشكيل و كار درستي در راستاي برپايي آن انجام شد. تجربه اين سالها نشان ميدهد كه موفق بوده است.
رئيس جمهور در ادامه گفت: از 700 هزار در سال 83 به دو ميليون و400 هزار گردشگر در سال 86 رسيديم. توسعه فضاهاي سياحتي به سرعت درحال انجام است و صيانت از ميراث فرهنگي با سرعت بهتري انجام ميشود، تعداد آثار فرهنگي كه ثبت جهاني شده روزافزون است و نگهداري از آنها به صورت جدي انجام ميشود.
احمدي نژاد افزود: به نظر نمايندگان محترم، احترام ميگذارم، اما ادغام سازمان ميراث فرهنگي را كاري درست و به نفع كشور نميدانم، بلكه آن را خلاف قانون اساسي نيز ميدانم چراكه بر اساس قانون امور اداري و استخدامي به عهده رئيسجمهور است و چنانچه سازماني تاسيس يا ادغام شود بايد به پيشنهاد دولت باشد.
احمدي نژاد در ادامه با بيان اين مطلب كه اگر بنا باشد مجلس وارد شده و سازمانها را ادغام كند مسلم است كه كار كارشناسي صورت نگرفته است، تصريح كرد: دولت با هزاران ساعت كار كارشناسي پيشنهادي در اين موضوعات ميدهد و از طرفي شوراي عالي اداري داريم كه در اين زمينه اظهار نظر ميكند و علاوه بر اينها اصل 126 هم مستقيما آن را به عهده رئيسجمهور گذاشته است بنابر اين اگر بنا باشد پيشنهادي داده شود بايد از سوي رئيسجمهور باشد، البته قبول دارم كه برخي دوستان از برخي مسايل ديگر نگران بودند، كه ميتوان آن را برطرف كرد و دليل ندارد كه سازمانها را اينطور به هم بريزيم و جابهجا كنيم چراكه دهها ميليارد تومان به بيتالمال ضرر ميزند.
ادامه دارد...
كد خبر: 446697
جمعه 29 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]