تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 11 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از حرام دورى كند، خداوند به جاى آن عبادتى كه او را شاد كند نصيبش مى‏گردا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1847287987




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بچه‌ها از چه سني بايد تنها بخوابند؟


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: يكي از مسائل مهمي كه ذهن بيشتر والدين جوان را مشغول مي‌كند، اين است كه بايد فرزندشان را در اتاق خودشان بخوابانند يا اينكه او را از همان ابتدا به خوابيدن در اتاقش عادت دهند. نگراني از اينكه مبادا براي كودك مشكلي پيش آيد و مادر متوجه نشود، باعث مي‌شود بسياري از مادران كودكشان را در تخت خودشان بخوابانند...


با بزرگ شدن كودك و عادت كردن به اين شيوه، خواباندن او به تنهايي در اتاق خودش مساله‌اي بغرنج مي‌شود. براي راهنمايي والدين، با دكتر كتايون خوشابي، روان‌پزشك كودك، گفت‌وگو كرده‌ايم.





سلامت: خانم دكتر! آيا خواباندن كودك در اتاق والدين كار صحيحي است؟


به طور كلي در يك سال اول بهتر است شيرخواران در معرض ديد والدين باشند. به همين دليل توصيه مي‌كنيم حتي اگر اتاق جدايي براي فرزند در نظر گرفته مي‌شود، در معرض ديد والدين باشد. از آنجا كه اين امكان معمولا وجود ندارد، بهتر است در يك سال اول شيرخوار در اتاق والدين‌ اما در تخت جدا خوابانده شود.


سلامت: چرا تا اين حد به در معرض ديد بودن شيرخوار در سال اول تاكيد داريد؟


به دليل اينكه احتمال نشانگان مرگ ناگهاني شيرخواران كه علت دقيق آن كاملا مشخص نشده است، وجود دارد. حضور كودك در كنار والدين، به مادر و پدر امكان مي‌دهد كه تنفس و وضعيت خوابيدنش را هنگام خواب بررسي كنند.


سلامت: آيا بعد از يك سالگي بايد اتاق خواب كودك را جدا كرد؟


بعد از يك سال، به خصوص در مورد كودكاني كه شير مادر نمي‌خورند، بهتر است جاي خواب آنها را جدا كرد اما در مورد شيرخواران شير مادرخوار، ممكن است جداكردن فرزند از مادر هنگام خواب كار راحتي نباشد زيرا مادر مجبور مي‌شود با هر بار گريه كودك، بلند شود و او را به تخت خود بياورد يا در كنار تختش بنشيند و او را تغذيه كند و دوباره به تخت بازگرداند. اگر مادري بتواند اين زحمت را بپذيرد، بهتر است از پايان سال اول محل خواب شيرخوار جدا شود.


استثنائا در مورد كودكان شير مادرخوار، حداكثر زماني كه شيرخوار مي‌تواند در اتاق خواب والدين بخوابد، تا دوسالگي است اما در اين صورت هم بايد محل خواب و تختخواب شيرخوار جدا باشد.


سلامت: پس يك كودك دو ساله به هيچ‌‌وجه نبايد اجازه داشته باشد كه در تخت يا اتاق والدين بخوابد؟


بله. بعد از دو سالگي به طور منطقي و علمي، توجيهي براي خواباندن فرزند در كنار والدين وجود ندارد اما گاهي وابستگي مادر به فرزند شديد است و نمي‌تواند او را از خود جدا كند زيرا در آغوش گرفتن فرزند به او احساس آرامش و اطمينان مي‌دهد و دوست دارد تا سال‌ها فرزندش در كنارش باشد. در اين حالت لازم است با مادر صحبت شود و هر چه سريع‌تر جدايي صورت بگيرد. در اغلب موارد جدايي به دليل وابستگي شديد مادر به فرزند انجام نمي‌شود، ولي به هر حال مادري هم كه از لحاظ عاطفي توجه و محبت كافي به فرزندش دارد، مي‌تواند در پايان دو سالگي محل خواب فرزندش را جدا كند.


سلامت: معمولا والدين كودك را كنار خودشان مي‌خوابانند و بعد او را به تخت و اتاق خود منتقل مي‌كنند. چه كنيم كه كودك خودش خوابيدن را بياموزد؟


بهترين راه اين است كه فرزندمان را عادت دهيم خودش در تختش تنها بخوابد. اينكه او را بخوابانيم و بعد در تخت بگذاريم، كار صحيحي نيست. بايد از ابتدا فرزند را به‌طوري بار بياوريم كه بداند در مورد اين مساله جدي و قاطع هستيم. البته مادر مي‌تواند تا زماني كه كودك به خواب رود در اتاق او بماند. عادت‌هاي ديگر مانند خواباندن در بغل يا روي پا يا در اختيار گذاشتن قسمتي از مو يا بدن مادر در دست كودك تا زماني كه به خواب برود، صحيح نيست. در مورد كودكي كه چنين عادتي پيدا كرده، بهتر است مادر عروسك پشمالو در اختيارش قرار دهد تا كودك عادت كند عروسك يا بالشش را بغل بگيرد تا به خواب برود. وقتي اين عادت از بين رفت، به راحتي با بردن كودك به اتاقش و ماندن مادر در كنار او، به خواب مي‌رود.


سلامت: آيا مادر مي‌تواند كنار فرزندش در اتاق او بخوابد تا به خواب برود؟


خير. مادر نبايد به تخت كودك برود يا در اتاق او روي زمين بخوابد زيرا اين كارها هم تفاوتي با خوابيدن كودك در اتاق والدين ندارد. بايد كودك حس كند مادر حضور دارد ولي اين حضور به معني خوابيدن كنار او نيست. مادر مي‌تواند براي فرزندش كتاب بخواند يا قصه بگويد تا كودك در حالي كه عروسك به بغل دارد، به خواب برود.


سلامت: اگر مادري كودكش را تا حداكثر دو سالگي از خود جدا نكرد و كودك به خوابيدن کنار مادر عادت داشت، چطور مي‌توان اين عادت را در او از بين برد؟


در مورد كودكان سه سال به بالا خيلي خوب است كه از جدول ستاره استفاده كنيم. يعني به كودكمان بگوييم هر روز صبح كه بلند مي‌شوي اگر در تختخوابت بودي، يك برچسب جايزه مي‌گيري و مثلا هر سه برچسب يك جايزه بزرگ‌ دارد. استفاده از روش‌هاي تشويقي در اين مورد مؤثر هستند.


سلامت: گاهي با وجود تمامي اين تشويق‌ها، بچه‌ها باز هم نيمه‌هاي شب به اتاق والدين برمي‌گردند!


جداكردن كودك از والدين و خواباندن مستقل او در اتاقش كمي زحمت دارد و گاهي يكي، دو ماه طول مي‌كشد. اگر شب تا صبح كودك چند بار بلند شد، بايد والدين به نوبت، او را به اتاق خودش ببرند و اجازه ندهند بينشان بخوابد. مشكل برخي خانواده‌ها اين است كه يك هفته، 10 روز و حتي يك ماه اين روش را ادامه مي‌دهند اما يك شب كه كودك وارد اتاق والدين مي‌شود، به دليل بي‌حوصلگي او را به تخت خودش بازنمي‌گردانند. همين كار باعث مي‌شود تمامي زحماتشان هدر برود و مادر مجبور شود اين مسير را دوباره طي كند.


سلامت: يكي از سوالات بيشتر مادران اين است كه فرزند ما شب مدام بيدار مي‌شود و طلب چيزي مانند آب يا شير مي‌كند. آيا درست است كه به صدا و درخواست او توجه كنيم؟


كودكان راحت وقتي در طول شب بلند مي‌شوند، دوباره خودشان به خواب مي‌روند اما وقتي كودكان بدقلق و دشوار در طول شب زياد بلند مي‌شوند، مادر مجبور مي‌شود با هر بار نق زدن و گريه كردن به آنها شير دهد يا رسيدگي كند. براي آنكه به مادر فشار زيادي نيايد، به‌خصوص در مورد كودكان شير مادرخوار، توصيه مي‌شود مادر كودك را در اتاق خودش بخواباند و به درخواست فرزندش پاسخ دهد اما در مورد کودک بزرگ‌تر از دو سال، بهتر است مادر او را جدا بخواباند و در صورت بيدارشدن كودك و درخواست چيزي، به او رسيدگي كند.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 215]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن