واضح آرشیو وب فارسی:فارس: همزمان با انتقاد شهردار تهران از مديريت كشور نام ساعي روي نقشه تهران حك شد
گروه اجتماعي؛ لايحه دوفوريتي شهرداري تهران براي نامگذاري يكي از ميادين پايتخت به نام هادي ساعي روز گذشته به تصويب شوراي شهر تهران رسيد تا طبق روال چند هفته گذشته نامگذاري خيابان هاي شهر مهم ترين خبر شورا در جلسه غيرعلني ديروز باشد.
اولويت اول براي اين نامگذاري شهر ري است كه ساعي سال هاي جواني را در آنجا زندگي كرده است. سخنگوي شوراي شهر تهران با اعلام اين خبر و افزودن اينكه «جناح بندي هاي سياسي در خصوص پيروزي هادي ساعي شادي مردم را كم مي كند»، گفت؛ سياسي كردن اين پيروزي كه پس از مدت ها تلخكامي به دست آمد موجب آزرده خاطر شدن شهروندان خواهد شد.
اين نامگذاري مصادف بود با اظهارات شهردار تهران كه «نبود يك نظام مديريتي صحيح، مهم ترين چالش پيش روي كشورهاي در حال توسعه است» و انتقاد دوباره او از نظام مديريت كشور كه همزمان با ارائه اين پيشنهاد گفته بود «مردم از ورزش، بيشتر از اين توقع داشتند و ما بايد سير صعودي طي مي كرديم.»
حضور ناكام كاروان ورزشي ايران در المپيك كه تنها طلايي آن هادي ساعي بود فرصت دوباره يي بود تا محمدباقر قاليباف سمت و سوي انتقادات خود را به سمت ضعف نظام اجرايي نشانه بگيرد و با نامگذاري ميداني به نام هادي ساعي تنها طلاي المپيك پكن را در ذهن و ياد ايرانيان زنده نگه دارد.
شهردار تهران كه به مناسبت هفته دولت در مورد مديريت حاكم بر كشور در چهاردهمين كنفرانس و جايزه بين المللي سازمان كيفيت آسيا و اقيانوسيه و نهمين كنفرانس بين المللي سخنراني مي كرد، گفت؛ اگر در راس امور مديران آگاه و هوشمند كه درك عميق از شرايط دارند، وجود نداشته باشند مجموعه به سمت سعادت و تامين درست نيازهاي مادي و معنوي نمي رود. همزمان با ورود هادي ساعي نيز اعضاي شوراي شهر تهران ازجمله مهدي چمران، احمد مسجدجامعي، مرتضي طلايي و حسن بيادي از عضو طلايي شوراي شهر تهران استقبال كردند.
مرحله دوم فروش متري مسكن
به گزارش ايلنا سخنگوي شوراي اسلامي شهر تهران همچنين روز گذشته در پايان جلسه غيرعلني شورا با اشاره به طرح فروش متري مسكن در تهران گفت؛ بر اساس گزارش شهردار تهران به نظر مي رسد برخي مشكلاتي كه از طرف وزارت مسكن و شهرسازي و بانك مركزي به طرح فروش متري مسكن وارد شده بود در آينده يي نزديك برطرف خواهد شد. دانشجو در ادامه افزود؛ شوراي شهر در مصوبه هايي كه در خصوص بافت فرسوده و بودجه تصويب كرده، به شهرداري مجوز اجراي طرح هاي مشاركتي را داده بود. در اين راستا استفاده از مشاركت هاي مردمي از عواملي است كه مي تواند شهرداري را در اين راستا كمك كند. وي با اشاره به مشكلاتي كه وزارت مسكن و شهرسازي به طرح فروش متري مسكن وارد كرده بود، گفت؛ از آنجايي كه بر اساس قانون پيمانكار بايد پس از پيشرفت 30 درصدي پروژه طرح را به پيش فروش در بياورد وزارت مسكن و شهرسازي اعلام كرد اين طرح نبايد پيش از رسيدن به مرز 30 درصد پيشرفت پيش فروش مي شد. سخنگوي شوراي شهر تاكيد كرد؛ در مذاكرات شهرداري و وزارت مسكن و شهرسازي نتيجه بر آن شد كه شهرداري به عنوان يك مجموعه عام المنفعه مي تواند سرمايه گذاري مردم را به جهت داشتن دارايي هاي بسيار بالا تضمين كند. وي در ادامه افزود؛ وزارت مسكن و شهرسازي بر اين موضوع قائلند كه اين طرح به صورت پيش فروش است و بايد در حوزه مقررات قرار گيرد اما نگاه دوم اين است كه مي توان اين طرح را طرح مشاركتي سرمايه گذاري دانست. سخنگوي شوراي شهر تهران با اشاره به اينكه «در مرحله اول طرح فروش متري مسكن چهارهزار نفر شركت كردند كه حدود 80 درصد از متقاضيان سرمايه گذاري زير 50 متر و درصد بالايي هم بين پنج تا شش متر ثبت نام و تنها دو درصد بودند كه سقف 100 متر اين مسكن را انتخاب كردند تاكيد كرد؛ يكي از ايراداتي كه بانك مركزي به اين طرح وارد كرده بود موضوع پرداخت سود سالانه بود كه بر اساس نتيجه گيري ها بنا شد، تا يك سوم متراژ مسكن به شهروندان تخفيف داده شود.
يکشنبه 3 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 143]