تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):نشانه هاى مؤمن پنج چيز است: ... و بلند گفتن بسم اللّه  الرحمن الرحيم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1841929967




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اختصاصي ايرنا/ در سه سال گذشته بيش از ‪۱۰۰‬درصد به ظرفيت توليدات پتروشيمي افزوده شد


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: اختصاصي ايرنا/ در سه سال گذشته بيش از ‪۱۰۰‬درصد به ظرفيت توليدات پتروشيمي افزوده شد
اقتصاد. شركت ملي صنايع پتروشيمي . هفته دولت
معاون وزير نفت در آستانه هفته دولت درخصوص عملكرد شركت ملي صنايع پتروشيمي در سه سال گذشته گفت :در اين مدت ‪ ۱۰۰‬درصد به ظرفيت توليد محصولات پتروشيمي كشور افزوده شد.

مهندس غلامحسين نجابت روز سه شنبه ضمن اظهار اين مطلب به خبرنگار اقتصادي ايرنا ، گفت: مجموع توليدات پتروشيمي از ‪ ۱۵‬ميليون و ‪۶۰۰‬هزار تن در سال ‪ ۱۳۸۳‬به ‪ ۳۵‬ميليون تن تا پايان سال جاري مي‌رسد.

به گفته وي، درمدت سه سال گذشته ‪ ۲۰‬ميليون تن به ظرفيت توليد محصولات پتروشيمي كشور افزوده شد كه حاكي از افزايش ‪ ۱۰۰‬درصدي است.

مديرعامل شركت ملي صنايع پتروشيمي با اشاره به اينكه اين شركت در سه سال گذشته به جايگاه دومين صادركننده مواد غيرنفتي كشور دست يافته است ، افزود: شركت ملي صنايع پتروشيمي همچنان رتبه اول صادرات محصولات صنعتي در كشور را در اختيار دارد، به طوريكه ‪ ۴۶‬درصد صادرات صنعتي را به خود اختصاص داده است.

نجابت در خصوص ارتقاي جايگاه صنعت پتروشيمي ايران در منطقه گفت: شركت ملي صنايع پتروشيمي از توليد محصولات پتروشيمي خاورميانه سهم ‪ ۱۶‬درصدي را در سال ‪ ۱۳۸۴‬داشت ، اما اكنون اين سهم به ‪ ۲۵‬درصد افزايش يافته است.

وي بااشاره به اينكه سهم توليد محصولات پتروشيمي ايران در دنيا در پايان سال ‪ ۱۳۸۸‬به سه درصد افزايش خواهد يافت ، افزود: اين سهم در سال ‪ ۱۳۸۳‬فقط يك درصد بود، اما اين سهم در پايان برنامه پنجساله چهارم توسعه ( سال ‪ (۱۳۸۸‬به سه درصد توليد جهاني مي‌رسد.

معاون وزير نفت بااشاره به اينكه در سه سال فعاليت دولت نهم يك تحول بسيار اميدواركننده و جهش وار در صنعت پتروشيمي ايران ايجاد شده است ، ابراز اميدواري كرد اين تحول وحركت استمرار يابد و در نهايت به دستيابي به اهداف تعريف شده در سند چشم انداز بيست ساله كشور منجر شود.

نجابت حجم سرمايه‌گذاري انجام شده در صنعت پتروشيمي از سال ‪ ( ۱۳۸۴‬شروع برنامه پنجساله چهارم توسعه كشور) تاكنون را حدود ‪ ۱۲‬ميليارد و ‪۵۰۰‬ ميليون دلار اعلام كرد و افزود: تعدادي از طرح‌هاي اين برنامه امسال به بهره برداري مي‌رسند و بقيه طرح‌ها سال آينده آماده بهره برداري خواهند شد.

وي تاكيد كرد، در ارتباط با به توليد رسيدن طرح‌هاي برنامه پنجساله چهارم توسعه دغدغه‌اي در شركت ملي صنايع پتروشيمي وجود ندارد.

اين مقام مسئول ارزش طرح‌هاي در دست اجرا در صنعت پتروشيمي را حدود ‪۱۲‬ ميليارد و ‪ ۷۰۰‬ميليون دلار اعلام كرد و افزود: با تغيير نرخ ارز اين رقم تاحدودي تغيير مي‌كند . زيرا بخشي از كارها به دلار و بخشي به يورو است.

نجابت با اشاره به اينكه فعاليت‌هاي اوليه برنامه پنجساله پنجم توسعه اقتصادي كشور در صنعت پتروشيمي آغاز شده است، افزود: مهندسي اصولي و تفصيلي حدود ‪ ۱۱‬طرح آغاز شده است و اميدواريم با شروع برنامه در سال ‪۱۳۸۹‬ بتوانيم طرح‌ها را در طول اجراي اين برنامه به توليد رسانيم.

وي سرمايه‌گذاري پيش بيني شده براي برنامه پنجساله پنجم توسعه اقتصادي راحدود ‪ ۱۵‬ميلياردو ‪ ۳۰۰‬ميليون دلار اعلام كرد و افزود: بخش خصوصي سهم ‪۸۰‬ درصدي در طرح‌هاي اين برنامه دارد و تامين منابع مالي مورد نياز از داخل، خارج و حساب ذخيره ارزي پيش بيني شده است.

به گفته نجابت، منابع ريالي مورد نياز اين طرح‌ها از سرمايه‌گذاري بخش خصوصي تامين خواهد شد و برحسب شرايط زماني تصميم‌گيري خواهد شد كه از منبع خارجي و يا حساب ذخيره ارزي براي تامين بخش ارزش استفاده شود.

وي در خصوص طرح‌هاي پتروشيمي كه در هفته دولت به بهره برداري مي‌رسند، بااشاره به اينكه دست شركت ملي صنايع پتروشيمي پر است و براي مردم دستاوردهاي بسيار شيريني دارد، گفت: پنج طرح از طرح‌هايي كه سال گذشته به بهره برداري رسيدند و آماده افتتاح بودند ، در هفته دولت آماده افتتاح هستند.

معاون وزير نفت سپس طرح‌هاي آماده افتتاح در هفته دولت را طرح پتروشيمي آريا ساسول با ظرفيت يك ميليون و ‪ ۸۰۰‬هزار تن انواع پلي الفين‌ها ، پتروشيمي جم بزرگترين واحد الفين جهان با ظرفيت يك ميليون و ‪ ۳۰۰‬هزار تن توليد اتبلن كه تمام واحدهاي پلي اتيلن را در زير مجموعه خود دارد و مجموع توليد آن به ‪ ۲/۷‬ميليون تن مي‌رسد ، از طرح‌هاي مهم آماده افتتاح در هفته دولت امسال ، عنوان كرد.

وي پتروشيمي كارون، فرساشيمي و سرمايه‌گذاري مشترك ايران - فيليپين را از ديگر طرح‌هاي آماده بهره برداري در هفته دولت اعلام كرد.

مديرعامل شركت ملي صنايع پتروشيمي در ادامه گفت وگويش با خبرنگار اقتصادي ايرنابا اشاره به اينكه در سه سال گذشته در بخش صنعت پتروشيمي حمايت زيادي از توانمندي داخلي صورت گرفته است ، تصريح كرد: در حال حاضر ‪۱۰۰‬ درصد مهندسي تفصيلي طرح‌هاي پتروشيمي توسط مشاوران ايراني انجام مي‌شود و اين حركت ارزشمندي است.

نجابت ضمن بيان اينكه صنعت پتروشيمي پيچيده‌ترين شاخه صنعت است و انجام ‪ ۱۰۰‬درصد مهندسي تفصيلي طرح‌هاي پتروشيمي توسط متخصصان ايراني مهم و ارزشمند است ،افزود: در رابطه با ساخت تجهيزات صنعت پتروشيمي نيز حركت هاي بسيار خوبي در سه سال گذشته انجام شده است و در حال حاضر تجهيزات ويژه تخصصي صنعت پتروشيمي در ايران ساخته مي‌شود كه در جايگاه خود بي نظير است.

وي همچنين تاكيد كرد، درحال حاضر ‪ ۱۰۰‬در صد نصب تجهيزات پتروشيمي توسط نيروهاي متخصص ايراني انجام مي‌شود و طرحي در صنعت پتروشيمي وجود ندارد كه اجراي آن به شركت‌هاي خارجي سپرده شده باشد.

نجابت با اشاره به اينكه نيروهاي ايراني در اجراي طرح‌هاي پتروشيمي بسيار موفق هستند، تاكيد كرد، بدين ترتيب اگر هرگونه محدوديتي عليه كشور پيش آيد و يا اگر اين محدوديت‌ها در هر درجه‌اي گسترش يابد ، مي‌توانيم با تكيه بر توانايي‌هاي داخلي، مصون بمانيم.

اين مقام مسئول در خصوص كسب دانش فني و فناوري در صنعت پتروشيمي گفت: در زمينه فناوري و انجام مهندسي اصولي هنوز متاسفانه به وضعيت مناسبي نرسيده ايم .گرچه در اين بخش دستاوردهاي ارزشمندي كسب شده است ،اما راه طولاني پيش رود داريم .

وي باتاكيد براينكه بايد حركت را به گونه‌اي ادامه دهيم كه درآينده خود داراي ليسانس‌هاي متعدد محصولات پتروشيمي باشيم، افزود: مقدمات اين كار فراهم شده است و از آنجايي كه حركتي است كه بايد زيربناي آن محكم باشد تا ثمره‌هاي آن در آينده حاصل شود ، اميدواريم در اينده خبرهاي خوبي در اين خصوص داشته باشيم.

معاون وزير نفت با اشاره به اينكه تمرين‌ها و كارهايي از لحاظ تجهيز امكانات و تعريف سازوكار حركت كسب دانش فني در كشور كه بتواند روند كار را مشخص كند ، انجام شده است ، ابراز اميدواري كرد كه شركت ملي صنايع پتروشيمي در آينده حرفي براي گفتن از لحاظ تامين فناوري مورد نياز صنعت پتروشيمي داشته باشد.

نجابت نياز واحدهاي پتروشيمي كشور به خوراك گاز طبيعي در سال جاري را كمتر از ‪ ۳۰‬ميليون مترمكعب در روز اعلام كرد و افزود: نياز به خوراك گازطبيعي واحدهاي پتروشيمي كه در حال توليد هستند ،هم اكنون ‪ ۲۳‬ميليون مترمكعب در روز است .اما اين رقم با بهره برداري و به توليد رسيدن واحدهاي جديد در سال جاري به كمتر از ‪ ۳۰‬ميليون مترمكعب در روز افزايش خواهد يافت. زيرا طبق روال معمول واحدهاي جديد كه در سال جاري به بهره برداري خواهند رسيد ،در سال اول فعاليت خود با ‪ ۱۰۰‬درصد ظرفيت كار نخواهند كرد.

مديرعامل شركت ملي صنايع پتروشيمي در مورد نياز طرح‌هاي مصوب پتروشيمي به خوراك گاز طبيعي اظهار داشت: نياز طرح‌ها و برنامه‌هاي مصوب پتروشيمي در سند چشم انداز ‪ ۲۰‬ساله كشور به خوراك گاز طبيعي روزانه ‪ ۲۱۲‬ميليون مترمكعب خواهد بود و براساس توازن انرژي محاسبه شده در كميسيون انرژي و سوخت وزارت نفت، تخصيص اين ميزان گاز طبيعي به طرح‌هاي پتروشيمي تصويب و تاييد شده است.

نجابت با اشاره به اينكه با بهره برداري از ميدان‌هاي مختلف گازي كشور ، گاز مورد نياز صنعت پتروشيمي در سال‌هاي آتي تامين خواهد شد ، تصريح كرد ، بهره برداري از مراحل شش تا ‪ ۱۰‬توسعه ميدان پارس جنوبي در سال جاري براي همه بخش‌ها از جمله صنعت پتروشيمي اثر بخش خواهد بود.

وي سپس از چالش‌هاي پيش روي صنعت پتروشيمي را تامين خوراك عنوان كرد و افزود: حيات اين صنعت به خوراك هيدروكربوري متصل است. به طور قطع هر نوع تلاطم جزيي دراين خوراك بزرگترين چالش اين صنعت خواهد بود. گرچه تاكنون تلاطم تعيين‌كننده اي در تامين خوراك واحدهاي پتروشيمي نداشته‌ايم ، اما مانند بقيه حوزه‌هاي صنعتي كشور ، اگر محدوديتي در تامين خوراك در هر زمان وجود داشته شامل حال صنعت پتروشيمي نيز بوده و پشت سر گذاشته شده است.

وي ابراز اميدواري كرد، امسال محدوديت‌هاي عرضه گاز كمتر باشد و واحدهاي پتروشيمي زمستان ‪ ۸۷‬را به راحتي پشت بگذارند.

نجابت در گفت وگو با خبرنگار اقتصادي ايرنا سپس اجراي طرح ها، توليد و شروع حركت‌هاي نوين در صنعت پتروشيمي را از شاخص‌هاي بارز فعاليت شركت ملي صنايع پتروشيمي در سه سال گذشته عنوان كرد و در خصوص شروع حركت‌هاي نوين در اين مجموعه گفت: در شركت ملي صنايع پتروشيمي كانون تفكري شكل گرفته است كه درباره تمام مسايل و زمينه‌هاي مربوط به صنعت پتروشيمي تحقيق مي‌كند و راه حل مي‌يابد. دراين مركز همچنين مسايلي تعريف و حركت هاي جديدي از آنها حاصل مي‌شود كه تحولاتي را بدنبال خواهد داشت.

وي همچنين از فعال شدن مركز تحقيقات مديريت پروژه در اين شركت در سه سال گذشته خبر داد و افزود: حركت‌هاي اين مجموعه از جمله توسعه پيمانكاري‌هاي مديريت پروژه، بهبود مستمر كيفيت آنها و همچنين اموزش تمام دست اندركاران اجراي طرح‌ها اعم از مشاوران، پيمانكاران و كارفرمايان است.

نجابت مميزي مستمر تمام دست اندركاران طرح‌ها را هر سه ماه يك بار از ديگر فعاليت‌هاي اين مركز عنوان كرد و افزود: مدل تعالي براي اين منظور تعريف شده است كه بايد طرح‌ها به طور مستمر پيگيري و مميزي شوند.

وي تصريح كرد، در شركت اسپك پتروشيمي حركت‌هاي خوبي در ساخت داخل برخي ملزومات صنعت پتروشيمي مانند انواع كاتاليست‌هاي پيچيده صورت گرفته است.

وي ايجاد بانك اطلاعات از تمامي متخصصان را از ديگر فعاليت‌هاي نوين صورت گرفته در شركت ملي صنايع پتروشيمي در سه سال گذشته عنوان كرد و افزود:اين حركت محدوده‌هاي زماني مختلف دارد. در اين بانك اطلاعات در مرحله اول مشخصات متخصصان صنعت پتروشيمي ، در مرحله دوم متخصصان وزارت نفت و در مرحله سوم متخصصان صنعت ايران و در مرحله چهارم مشخصات كل ايرانيان با طبقه بندي تخصصشان ، گنجانده خواهد شد. از مزاياي اين حركت دسترسي سريع به مشخصات متخصصان سراسر كشور و استفاده حداكثر از توان بالقوه موجود در كشور و به فعل آوردن آنها با روش‌ها و سازوكارهاي ساده است .

مديرعامل شركت ملي صنايع پتروشيمي در خصوص واگذاري واحدهاي پتروشيمي به بخش خصوصي از عرضه سهام حدود ‪ ۱۳‬ميليارد دلار شركت توليدي و طرح پتروشيمي به بخش خصوصي در سال جاري براساس برنامه ارايه شده از سوي سازمان خصوصي سازي خبر داد و ابراز اميدواري كرد: همه موارد محقق شود.
 سه شنبه 29 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 136]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن