واضح آرشیو وب فارسی:مهر: رئيس سازمان بازرگاني گيلان:برخورد موثري با واحدهاي فاقد پروانه كسب در گيلان صورت نمي گيرد
رشت - خبرگزاري مهر: سياوش اميني گفت: تاكنون اقدام مؤثري جهت برخورد با واحدهاي فاقد پروانه كسب انجام نگرفته است.
به گزارش خبرنگار مهر در رشت، رئيس سازمان بازرگاني استان گيلان، ظهر چهارشنبه در جمع اعضاي شوراي كنترل و نظارت بر بازار استان در رشت افزود: سال گذشته مكاتبات و پيگيريهاي زيادي انجام شده ولي نتيجه مناسبي در اين زمينه حاصل نشده است.
وي با اعلام اينكه اراده اي محكم براي انجام اين كار لازم است، بيان داشت: كار بايد از شكل مكاتبه خارج و به سرعت عملياتي شود.
اميني بيان داشت: معاونت بازرسي و نظارت سازمان با همراهي مجمع امور صنفي رأسا وارد عمل شود زيرا مردم بايد احساس كنند كه برخورد با متخلفين از مرحله حرف وارد مرحله عمل شده است.
رئيس سازمان بازرگاني استان همچنين با اشاره به در پيش بودن ماه مبارك رمضان و تقارن آن با ايام بازگشايي مدارس، افزود: برپايي نمايشگاه هاي عرضه مستقيم كالا يكي از سياستهاي مهم راهبردي وزارت بازرگاني در جهت تنظيم بازار كالاهايي است كه در اين ايام با افزايش تقاضا روبرو هستند.
اميني خاطرنشان كرد: بدون شك تعامل بسيار خوب با اصناف و عرضه كالاهاي مورد نياز مردم با قيمتهاي مناسب شاهد رضايت مندي مردم در جامعه خواهيم بود.
اين مقام مسئول در بازرگاني استان همچنين ضمن ابراز خرسندي از تشكيل معاونت بازرسي و نظارت مجمع مشترك امور صنفي شهرستان رشت، گفت: اين امر يك اقدام مهم در راستاي كنترل و نظارت بيشتر بر بازار است.
وي ابرازاميدواري كرد: با يك وحدت رويه اين معاونت مي تواند به عنوان بازوي توانمند و يك اهرم نظارتي در كنار سازمان بازرگاني ايفاي نقش كند.
رئيس سازمان بازرگاني گيلان در ادامه از همكاران معاونت بازرسي و نظارت سازمان خواست ضمن برگزاري جلسه با روساي اتحاديه ها، عمده فروشان و شركتهاي پخش، وضعيت موجودي كالاهاي مورد نياز مردم در انبارها را مورد بررسي قرار دهند تا در ماه مبارك رمضان با مشكل كمبود كالا مواجه نشوند.
اميني همچنين با اشاره به اجراي طرح نظارتي ويژه در ماه مبارك رمضان عنوان كرد: تجربيات سنوات گذشته نشان داده كه در ماه مبارك رمضان به دليل فضاي معنوي حاكم بر جامعه كمترين تخلفات در اصناف و ساير بخشهاي اقتصادي كشور صورت مي گيرد.
وي اظهار داشت: امسال تدابير ويژه اي انديشيده شده تا با يك نگاه و رويه جديد با استفاده از تمامي امكانات و نيروهاي موجود و ياري گرفتن از مسؤلان استان و ساير دستگاه هاي اجرايي زمينه بروز تخلف به مراتب كمتر از سنوات گذشته باشد.
اميني اعلام كرد: تشكيل اكيپهاي سيار با تعزيرات حكومتي و بهداشت، تعيين نرخ كالا و خدمات قابل عرضه با تصويب كميسيون نظارت شهرستان از جمله تدابير ويژه در طرح نظارتي سازمان در سال جاري است.
رئيس سازمان بازرگاني استان گيلان در ادامه نيز از در نظر گرفتن تسهيلات ويژه براي شركتهاي توليدي و اصناف شركت كننده در نمايشگاه هاي عرضه مستقيم كالاي پاييزه خبر داد.
چهارشنبه 23 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 253]