واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: همايش توسعه سرمايهگذاري در صنعت گردشگري كشور در گيلان گشايش يافت
به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار ايرنا، قائم مقام سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در اين همايش گفت: اين سازمان يكي از پيشگامان در امر خصوصيسازي است و اين بحث را از شعار به مرحله اجرا رسانده است.
حميد بقايي افزود: فروش هتلهاي سازمان مانند هتلهاي لاله، سرعين و يزد به بخش خصوصي نخستين گام در زمينه است.
وي اظهار كرد: مشكلات بسياري در زمينه خصوصيسازي در كشور وجود دارد كه اين مشكلات فقط ناشي از قوانين و مقررات نيست، بلكه از فرهنگ ماست كه فكر مي كنيم بايستي كارها به صورت دولتي اداره شود.
وي تصريح كرد: نقش دولت در زمينه سياستگذاري و برنامه ريزي بايستي به صورت تعريف شده پر رنگ شود.
بقايي يادآور شد: در مقوله وارد شدن به بخش خصوصي مديريت بايد تقويت شود.
وي، در بخش ديگري از سخنانش به دو كار مهم سرمايهگذاري طرحها اشاره كرد و افزود: احداث يك هزار دستگاه سرويس بهداشتي در كشور و تهيه بستههاي سرمايهگذاري هر استان از مهمترين فعاليتهايي است كه تا پايان سال جاري بايد به اتمام برسد.
وي به ثبت بيستون و كليساهاي ايران در آثار جهاني اشاره كرد و گفت: ثبت اين آثار از بعد سياسي نيز قابل توجه است و نشانگر آزادي اديان در كشور است.
وي اضافه كرد: ثبت آثار جهاني هويت بخشي است و هر چقدر ايران را معرفي كنيم گردشگري كشور توسعه مييابد.
معاون رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كشور در رابطه با انتخاب گيلان براي برگزاري همايش اظهار داشت: بازديد روساي سازمانهاي استانها از موزه ميراث روستايي گيلان يكي از مهمترين دلايل انتخاب اين استان براي برگزاري همايش است.
وي افزود: موزه ميراث روستايي بهترين جاذبه و ميراث معنوي است، تا مديران براي ايجاد چنين ميراثي در استان خود، ايده گرفته و آن را در صورت ممكن در آن استان ايجاد نمايند.
استاندار گيلان هم در اين همايش گفت: گردشگري از موضوعاتي است كه اگر استاني بتواند در اين بخش موفق عمل نمايد بستر را براي انجام ديگر امور فراهم ميآورد.
روح الله قهرماني چابك افزود: ما نيازمند بخش خصوصي هستيم و موفقيت اين بخش شامل حال خودمان ميشود و اگر اشكالي در كار باشد بازهم مسوولش خودمان هستيم.
وي، اداراتي چون محيط زيست، منابع طبيعي، ميراث فرهنگي و راه و ترابري را از مراكزي خواند كه گاه براي سرمايهگذاران ايجاد مانع ميكنند.
وي اظهار كرد: نبايد با برخوردهاي نابجا سرمايه گذار را راند، بلكه بايستي با احترام و تكريم سرمايهگذاران بخش خصوصي را در برگرفت.
معاون سرمايهگذاري و طرحهاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كشور نيز در اين نشست افزود: آنچه امروز حايز اهميت است جايگاه معاونان سرمايهگذاري استانهاست.
مهدي جهانگيري يادآور شد: ظرفيتها و پتانسيلهاي هر استان بايستي شناخته شود و به سمتي برويم كه زمين به رايگان در اختيار سرمايهگذاران قرار گيرد.
وي افزود: بايد وضعيت هر استان به لحاظ ظرفيتهايي كه دارد شناسايي شود و اين امكان در صورت كمبود نيروي انساني در سازمانها از مشاوران كمك گرفته و مهيا شود.
وي تصريح كرد: براي اجراي مسايل يادشده اعتباري از سوي سازمان در نظر گرفته شده كه بعدا ابلاغ ميشود.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري گيلان نيز ضمن ارايه آمار و عملكرد، در اين همايش گفت: گيلان داراي ۶۰منطقه نمونه گردشگري است كه براي ۵۸موافقت اوليه اصولي صادر شده و شش مورد جواز نيز صادر شده است.
محمد حسين مهدي پور افزود: اعتبارات ملي و سهم بندي دقيق براي استانها لازم است تا از تمامي ظرفيتهاي ملي و گردشگري بهره برداري شود.
وي اظهار كرد: به منظور ايجاد فضاي مناسب تر براي حوزه سرمايهگذاري بايد شرايط ايجاد تصميمات از پيش تعريف شود.
وي همچنين تصريح كرد: همزمان با توسعه زيرساختهاي گردشگري در بخش سخت افزاري در بخش نرم افزاري چون مديريت و سرمايهگذاري نيز بايد مراقبت بيشتري شود.
چهارشنبه 19 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]