واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: استاد دانشگاه: تحقيقات پزشكي عمدتا غير استاندارد و شخصي است
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شيراز گفت:هم اينك نگارش مقالات پزشكي به ويژه زبان انگليسي داراي مشكلات اساسي است و بطور كلي رويكرد به مقالات پزشكي و بررسي علمي آنها و همچنين روش بهينه انجام تحقيقات پزشكي در كشور بصورت عمدتا غير استاندارد و شخصي است.
به گزارش دريافتي دوشنبهايرنا،دكتر بهروز آستانه اظهار داشت:براي سامان بخشيدن به اين مهم، مقرر شده است رشته ژورناليسم پزشكي در دانشگاه علوم پزشكي شيراز در مقطع كارشناسي ارشد( (MSeراه اندازي شود.
وي گفت: هم اينك اين رشته درآمريكاوانگليس تدريس ميشود و باراه اندازي اين رشته در دانشگاه علوم پزشكي شيراز، ايران سومين كشور دنيا خواهد بود كه ميتواند در زمينه تدريس رشته ژورناليسم پزشكي بصورت آكادميك و مدون فعاليت داشته باشد.
آستانهافزود:باراه اندازي اين رشته، دانش نشر در حيطه پزشكي كه تا كنون بصورت غير مدون و پراكنده بوده است در قالب مدون و آكادميك با بهرهگيري از آموزههاي مدرن جهاني به استاندارد ميرسد بگونهاي كه تاحد امكان گوناگوني رويكرد و تحقيقات و نشر پزشكي در كشور از بين ميرود.
اين عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شيراز كه خود مسوول راه اندازي رشته ژورناليسم پزشكي اين دانشگاه است، بيان داشت: هم اكنون ۱۳۰ژورنال پزشكي مصوب دركشور وجود دارد كه به سرعت شمار آنها در حال افزايش است در حالي كهبسياري ازافرادي كه دراين مراكز فعاليت ميكنند،آموزش ديده نيستند و با توجه به محدوديت جذب دانشجو براي زمان نسبتا طولاني، دانش آموختگان اين رشته توسط مراكز تحقيقاتي يا دفاتر نشريات جذب خواهند شد.
آستانه افزود: هم اينك سرفصلهاي آموزشي رشته ژورناليسم پزشكي تدوين و براي تصويب در نهادهاي ذيربط به شوراي عالي ارزشيابي و گسترش رشتههاي پزشكي ارسال شدهاست ونيز مكان مورد نظر براي اجراي اين رشته و جذب دانشجو در دانشكده پيراپزشكي مشخص شده است و مراحل تجهيز اين مركز نيز در حال انجام است.
وي گفت: نحوه پذيرش دانشجو در رشته ژورناليسم پزشكي، بر اساس قوانين و مقررات و برگزاري آزمون كارشناسيارشد ناپيوستهاين رشتهتوسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي صورت ميگيرد و با تصويب نهايي اين رشته، سال آينده نخستين دوره پذيرش دانشجو در اين رشته انجام خواهد شد.
آستانه بيان داشت: محدوديتي براي جذب دانشجو در مقاطع دكترا و بالاتر در رشتهژورناليسم پزشكي وجود ندارد و بسياري از اعضايجوانهيات علميمي توانند با شركت در اين دوره يا دورههاي فلوشيپ كوتاهمدتي كهدرآينده راه اندازي خواهد شد، كيفيفت پژوهش و نشر پزشكي را در كشور ارتقا بخشند و در آينده نيز باتوجه به نياز روزافزون به دانش آموختگانآكادميك اين رشته، دانشگاه علوم پزشكيشيراز ميتواند از كشورهاي منطقه،براي تحصيل دراين رشته، اقدام به پذيرش دانشجو كند.ك/۱
دوشنبه 10 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 302]