واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: نماينده ولي فقيه در استان خوزستان: حضور فعال سياسي زنان يكي از بركات انقلاب اسلامي است
خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
سرويس: شهرستانها
نماينده ولي فقيه در استان در جمعي از بانوان خوزستاني با تبريك ولادت حضرت زهرا(س) و امام خميني(ره) و گراميداشت هفته زن، اظهار كرد: بانوان مديريت خانواده كه بالاترين عنصر فرهنگي، اخلاقي، عاطفي در جامعه ما است، را برعهده دارند و محوريت آن با زنها است. اين مسأله بسيار در تربيت اسلامي، عاطفي، انساني و ... اعم از مذكر و مونث تاثيرگذار است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خوزستان - آيت الله سيدمحمدعلي موسوي جزايري افزود: بيشترين كارهاي فرهنگي و تربيتي كه تاكنون در راستاي ايجاد فضاي معنوي و تربيت نفوس انجام شده، در مركز شهر است. با توجه به اين بايد برنامهريزيهايمان را در حاشيه شهرها هم صورت بگيرد.
وي با طرح اين سوال كه چرا بايد بيشترين امكانات عمراني وخدماتي ما در يك منطقه بروز كند، خاطرنشان كرد: اين گونه عمل كردن فايدهاي ندارد و بايد حقوق شهروندي به طور مساوي رعايت شود.
وي بر توسعه و تعامل فعاليتهاي فرهنگي تاكيد كرد و گفت: تا جايي كه امكان دارد برنامهها بايد فراگير باشد و به طور مساوي در اختيار عموم قرار گيرد، تا هر كس كه بخواهد، بتواند از اين فضاي معنوي و تربيتي بهرهمند شود.
نماينده ولي فقيه در خوزستان متذكر شد: وزارت علوم در بخش پذيرش دانشجو و وزارتخانهها و استفاده از نيرو، بايد متناسب با وضع جسمي و روحي خانمها و آقايان عمل كنند.
وي حضور فعال سياسي زنان را يكي از بركات انقلاب اسلامي به رهبري امام خميني(ره) عنوان كرد و گفت: امروز شاهد حضور فعال سياسي زنان دوش به دوش مردان هستيم كه يكي از جلوههاي چشمگير آن صحنه حضور در انتخابات است و بايد از حضور دشمنان در اين عرصهها غافل نشويم.
امام جمعه اهواز به خدمات احياگرانه امام خميني(ره) اشاره كرد و گفت: ايشان احياگر اسلام ناب محمدي بودهاند و احياگر مسلمين، كه در حقيقت احياء اسلام احياء مسلمين است. وقتي اسلام زنده باشد، اين مردماند كه از بركات آن بهرهمند و زنده ميشوند.
در اين ديدار مريم حيدريان، مدير كل امور بانوان و خانواده استانداري خوزستان، اظهار كرد: شرايط جامعه اسلامي ما پس از پيروزي و سير تحول در باورها و ارزشهاي مردم فرصتهاي بينظيري را در عرصههاي فرهنگي و تربيتي ايجاد كرده است و خانواده به عنوان پايدار ترين و موثرترين جايگاه حفظ ويژگيهاي فرهنگ مردم در جامعه و عامل انتقال اين ويژگيها به نسل بعد همواره از مهمترين نهادهاي مورد بحث و نظر در تدوين راهبردهاي بلند مدت و آرمانهاي نظام قرار دارد.
وي افزود: در اين ميان حضور زن در جامعه همچنين نقش آفريني زنان در واحد اجتماعي خانواده و تاثير كنشهاي متقابل جامعه و خانواده چشماندازي است كه در صورت دريافت صحيح اولويت، قابليتها و ظرفيتها ميتواند ما را به برنامهريزي صحيح در حوزه زنان و خانواده رهنمون سازد تا از اين طريق بتوان هدايت زنان را به عنوان نيمي از نيروي انساني كارآمد جامعه در خصوص ايفاي نقش و تكاليف در كنار احقاق حقوق جهت پيشبرد اهداف توسعه و سازندگي ساماندهي كرد.
انتهاي پيام
دوشنبه 3 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 252]