واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: عزت الله ضرغامي : آثار متنوع فرهنگي مراكز استان ها بايد افزايش يابد
رئيس رسانه ملي گفت: روند رو به رشد توليد آثار متنوع راديويي و تلويزيوني در استان ها با توجه به ظرفيت هاي گسترده فرهنگي و سوژه هاي متنوع بايد افزايش يابد.
به گزارش شبكه خبر ، رئيس سازمان صداو سيما ، ديشب در مراسم اختتاميه شانزدهمين جشنواره توليدات راديويي وتلويزيوني مراكز استان ها كه در آرامگاه حافظ شيراز برگزار شد افزود: برپايي اين جشنواره كه يكي از گسترده ترين جشنواره هاي صداو سيما به شمار مي رود فرصت مناسبي براي اصحاب رسانه است تا با بهره گيري از اين تجربه ارزشمند براي يك سال آينده خود با انگيزه بيشتر برنامه ريزي كنند.
ضرغامي افق توليد رسانه در مراكز استان ها را اميدوار كننده برشمرد و گواه آن را افزايش 65 درصدي توليدات استان ها در شبكه هاي سراسري دانست.
وي از جمله موفقيت هاي بسيار خوب مراكز استان ها را نمايش 27 سريال و 4 تله فيلم توليدي از شبكه هاي سراسري در سال گذشته عنوان كرد و گفت: در بخش انيميشن مجموع توليدات شبكه هاي استاني بيشتر از توليدات تهران است.
رئيس رسانه ملي با تاكيد بر اهميت توليد انيميشن براي مخاطبان كودك و نوجوان در سراسر كشور ابراز اميدواري كرد: با بهره گيري از توان هنرمندان متخصص پويانمايي مراكز استان ها در اين بخش بسيار مهم نيز به خودكفايي برسد.
وي به لزوم توليد انبوه آثار پويانمايي با هدف بي نيازي به توليدات مشابه خارجي اشاره و به لزوم آموزش علاقه مندان به اين رشته هنري تاكيد كرد.
ضرغامي در اين مراسم كه جمعي از هنرمندان و برنامه سازان رسانه ملي از سراسر كشور حضور داشتند اولويت جدي شبكه هاي استاني را توليد تله فيلم تا دو برابر ميزان كنوني برشمرد و از توليدكنندگان برنامه هاي راديويي و تلويزيوني خواست در ساخت آثار خود به تنوع فرهنگي و عمق دادن به خرده فرهنگ ها توجه داشته باشند.
وي خواست در توليد آثار هنري به شاخص جذابيت و تلاش برنامه سازان استاني براي رقابت با شبكه هاي ملي توجه بيشتر شود.
رئيس رسانه ملي گفت: تقليد برنامه سازان مراكز استان ها از شبكه هاي سراسري در توليد آثار تلويزيوني پسنديده نيست و از هنرمندان خواست فرهنگ عميق و ديرپاي بومي و محلي مناطق خود را شناسايي كنند و با بهره گيري از اين غناي فرهنگي كه نشات گرفته از آموزه هاي ديني است بر تعميق توليدات خود بيفزايند.
ضرغامي با رد اين ديدگاه كه داستان هاي نو و بديع در عصر كنوني كمياب و يا ناياب هستند افزود: فرهنگ غني ايراني سرشار از سوژه هاي ناب و قصه هاي جذاب است و توليدكنندگان رسانه مي توانند با بازخواني و توليد اين آثار هنرمندانه براي خلق محصولات پرمحتوا، فاخر و تاثيرگذار بكوشند.
رئيس سازمان صداوسيما به تلاش چندساله رسانه ملي براي نهادينه كردن فرهنگ ساده زيستي در آثار تلويزيوني اشاره كرد و افزود: اعمال سياست پرهيز از تجمل گرايي در ساخت برنامه هاي تلويزيوني شاخص مهم ارزيابي اين توليدات در جشنواره سال آينده خواهد بود.
ضرغامي به لزوم تربيت نيروي انساني متخصص در رسانه ملي و برنامه ريزي صورت گرفته براي شناسايي نيازهاي پنج سال آينده سازمان در اين بخش اشاره كرد و افزود: با تحولي كه در معاونت آموزشي و دانشكده صداو سيما ايجاد شده است به اين نياز مهم رسانه پاسخ داده خواهد شد.
وي با اشاره به ملزم شدن شبكه هاي سيما به استفاده از دانش كارشناسان حوزه موسيقي در توليدات خود به مديران مراكز استاني تاكيد كرد: براي ارتقا كيفي برنامه ها از صاحب نظران موسيقي در استان هاي خود بهره گيرند.
در مراسم پاياني اين جشنواره از خدمات صادقانه و هنرمندانه امين تارخ هنرمند متعهد شيرازي تجليل شد و وي از سوي شانزدهمين جشنواره توليدات مراكز به عنوان هنرمند منتخب ملي معرفي شد.
جمعه 31 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]