تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 24 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ياد خدا عقل را آرامش مى دهد، دل را روشن مى كند و رحمت او را فرود مى آورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865107341




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

خواندني هاي دور دنيا


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: خواندني هاي دور دنيا روحانيون مسلمان با كشيش هاي زن مسابقه ندادند/ مرد برزيلي همسرش را در اينترنت به حراج گذاشت!/ بازسازي يك توالت باستاني در سوئد!/ رسوايي استخدام رانندگان فاقد گواهينامه در پالرمو ايتاليا

روحانيون مسلمان با كشيش هاي زن مسابقه ندادندروحانيون مسلمان حاضر به انجام مسابقه فوتبال با كشيش هاي زن مسيحي نشدند.به گزارش عصر ايران (asriran.com) به نقل از "آسوشيتدپرس"، يك مسابقه فوتبال بين روحانيون مسلمان و كيش هاي مسيحي كه قرار بود در پايان كنفرانسي در اسلو نروژ برگزار شود، به دليل اختلاف دو تيم بر سر حضور زنان در تيم كشيش هاي مسيحي لغو شد.سخنگوي كليساي نروژ در اين باره گفت: روحانيون مسلمان از رويارويي با تيم مختط كشيش هاي مسيحي خودداري كردند، چرا كه اين موضوع بر خلاف اعتقادات آنها درباره اجتناب از تماس فيزيكي با زنان نامحرم است.اين مسابقه قرار بود روز شنبه با هدف ترويج گفتگوي بين مذاهب در پايان كنفرانس يك روزه اي در شهر اسلو نروژ برگزار شود.براساس اين گزارش، كليساي نروژ در پي درخواست روحانيون مسلمان تصميم گرفت، كشيش هاي زن را از تركيب تيم خود خارج كند اما كاپيتان تيم كشيش ها در اعتراض به اين مساله زمين مسابقه را ترك و بازي به حال تعليق درآمد.

مرد برزيلي همسرش را در اينترنت به حراج گذاشت!يك مرد برزيلي همسر خود را با قيمت حدود 50 دلار در سايت اينترنتي eBay به حراج گذاشت كه اين امر با واكنش شديد دولت برزيل مواجه شد.به گزارش عصر ايران (asriran.com)، خبرگزاري "آسوشيتدپرس" از ريودوژانيرو گزارش داد: دولت برزيل به سايت حراجي eBay دستور داده كه آگهي فروش اين زن را از سايت خود خارج كند.دبيرخانه سياست هاي عمومي زنان برزيل در پي اين اقدام ناشايست به "مركادو ليوره"، يكي از مالكان سايت بزرگ eBay دستور داد كه آگهي مذكور را از سايت خود حذف كند و هشدار داد كه اين اقدام ناقض قانون ممنوعيت فروش "اندام هاي انسان و خود افراد" است.مسئولان سايت اين هشدارها را جدي گرفتند و آگهي مذكور از روز گذشته در سايت eBay به چشم نمي خورد.مرد برزيلي كه مرتكب اين عمل ناشايست شده، گفت: به دلايلي خواهان فروش همسرم هستم ... من حقيقتا نيازمند پول هستم!

بازسازي يك توالت باستاني در سوئد!مقامات سوئدي براي جذب گردشگران خارجي يك توالت باستاني متعلق به قرن هجدهم ميلادي را بازسازي كردند.به گزارش عصر ايران (asriran.com) به نقل از روزنامه محلي "لوكال"، اين توالت عمومي بيش از 200 سال پيش درشهر Asens By سوئد ساخته شد.مقامات سوئدي قصد دارند با استفاده از اين توالت قديمي گردشگراني را كه به سبك نياكان خود به دنبال قضاي حاجت هستند، جذب كنند.بازسازي اين توالت در راستاي تلاش هايي است كه سوئد در جهت ترميم وجهه خود به عنوان كشور داراي توالت هاي عمومي كثيف و نامطبوع انجام مي دهد.

رسوايي استخدام رانندگان فاقد گواهينامه در پالرمو ايتاليامقامات شهر پالرمو ايتاليا بيش از يكصد راننده اتوبوس كه فاقد گواهينامه هاي معتبر رانندگي هستند را استخدام كرده اند.به گزارش عصر ايران (asriran.com) به نقل از "بي بي سي"، اين عمل غيرقانوني زماني فاش شد كه اكثر رانندگان فاقد گواهينامه از يك برنامه بازنشستگي زودهنگام استفاده كردند.اكثر اين رانندگان فاقد گواهينامه رانندگي هستند و صرفا بر اساس تباني با دوستان و بستگان خود كه در ادارات دولتي شهر مشغول به كار هستند، استخدام شده اند.براساس اين گزارش، يكي از اعضاي شوراي شهر پالرمو از مقامات خواسته بود كه اسامي و ميزان مهارت رانندگان اتوبوس را افشا كنند.    





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 507]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن