تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 28 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):برای انسان عیب نیست که حقش تاخیر افتد، عیب آن است که چیزی را که حقش نیست بگیرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866162898




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

قيمت گران‌ترين خانه جهان،‌۱۵۰ ميليارد تومان است


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: قيمت گران‌ترين خانه جهان،‌۱۵۰ ميليارد تومان است اين خانه كه در نزديكي پيست اسكي بازمن در ايالت مونتاناي آمريكا واقع است حدود 15هزار مترمربع زيربنا دارد و داراي تمام امكانات رفاهي هم هست. سرمایه نوشت: گران‌ترين خانه دنيا چقدر ارزش دارد؟ يك انسان ثروتمند حداكثر چقدر براي يك خانه هزينه خواهد كرد؟احتمالاً با شنيدن نام گران‌ترين خانهء دنيا به ياد قصرهاي آن چناني قرن‌هاي هفدهم و هجدهم خواهيد افتاد. قصرهاي باشكوهي كه چندين هزارمتر زيربناي آن‌ها بود و ديوارها و استحكامات آنچناني داشتند و چند صد نفر آدم در آن‌ها زندگي مي‌كردند، اما اگر آن‌ها را مجزا كنيد، گران‌ترين خانهء دنيا، يعني خانهء مدرني كه بشود در آن زندگي كرد، حدود 150 ميلياردر تومان مي‌ارزد،روز گذشته سايت اختصاصي مجلهء  فوربس كه يكي از معتبرترين نشريات اقتصادي جهان است، اعلام كردكه خانهء «تيم بليست»، ميلياردر آمريكايي، ركورد گران قيمت‌ترين خانهء جهان را شكسته است. نام اين خانه كه قرار است به مبلغ 155 ميليون دلار به فروش برسد احتمالاً در كتاب ركوردهاي گيتس ثبت خواهد شد.اين خانه كه در نزديكي پيست اسكي بازمن در ايالت مونتاناي آمريكا واقع است حدود 15هزار مترمربع زيربنا دارد و داراي تمام امكانات رفاهي هم هست. اين خانه با نظارت شخص بليست ساخته شده است.اين خانه ركورد گران قيمت‌ترين خانهء جهان را كه در اختيار خانه‌اي در ويلند تام انگلستان بود (و به مبلغ 139 ميليون دلار به فروش رسيد)شكست. خانهء دانلد تراسپ، غول رسانه‌اي آمريكا در پالم بپچ ايالت فلوريداهم كه 125 ميليون دلار ارزش دارد، سومين خانهء گران قيمت جهان است. بليست كه در حال حاضر در رده‌بندي ثروتمندترين مردان جهان مجله فوربس با ثروتي بالغ بر 2/1 ميليارد دلار در مكان 322 قرار دارد، تاكيد مي‌كند كه خانه‌اش بيش از يك مشتري دارد. او مي‌گويد:«برخي از ثروتمندان جهان مي‌خواهند بهترين را داشته باشند. بهترين و گران‌ترين، براي آن‌ها اين عنوان است كه ارزش دارد، پول در اين‌جا چندان نقشي پيدا نمي‌كند.» خانهء ويلايي بليست كه 10 اتاق خوابه است در زميني به مساحت 160 هكتار واقع شده است. اين خانه داراي يك محل فرود هلي‌كوپتر، يك استخر سرپوشيده، يك استخر روباز، يك سالن بدنسازي، يك سالن نمايش فيلم با گنجايش 80نفر، يك سالن برگزاري مراسم با گنجايش 300نفر و 10 اتاق معمولي و يك كتابخانه است.  




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 579]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن