تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند عزو جل كه فرموده است: از صبر و نماز كمك بگيريد، صبر، روزه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802636059




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

دوربين، لنر و عکاسي ديجيتال(1)


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: دوربين، لنر و عکاسي ديجيتال(1)اگر به تازگي يک دوربين ديجيتال حرفه اي يا همان SLR خريداري کرده و امکانات مختلف آن شما را گيج کرده، و درگير فهميدن تمام اصطلاحات فني که در صنف عکاسان معمول است شده ايد، پيشنهاد مي کنيم نگاهي به مقاله حاضر که شامل اصول اوليه عکاسي، آشنايي با طرز کار دوربين ديجيتال، و راهنماي گرفتن عکس هاي بهتر به کمک نکات فوق است بياندازيد.
دوربين، لنر و عکاسي ديجيتال(1)
همه چيز در علم عکاسي بر پايه علم اپتيک است- علمي که به بررسي رفتار نور وقتي که دچار شکست، خم شدن، و به دام افتادن توسط مواد حساس به نور مانند فيلم عکاسي يا  سنسورهاي نوري در دوربين هاي ديجيتال مدرن مي شود مي پردازد. پس بهتر است با  اصول طرز کار هر دوربين عکاسي آشنا شويد تا بتوانيد مهارت عکاسي خود را بهبود ببخشيد، چه از يک دوربين فوق حرفه اي و گرانقيمت SLR استفاده کنيد و چه از دوربين تلفن همراه خود.دوربين عکاسي واقعا چيست؟
دوربين، لنر و عکاسي ديجيتال(1)
حدودا بين سال هاي 400 تا 300 قبل از ميلاد، فيلسوفان باستاني تمدن هايي که در آن علم و دانش پيشرفته تر از بقيه جهان بود (مانند چين و يونان) اولين تجربه عکاسي با طراحي وسايل ابتدايي (با نام obscura) براي ايجاد تصاوير را بدست آوردند. ايده اين کار بسيار ساده بود:  ايجاد يک اتاقک کاملا تاريک که تنها يک باريکه نور به آن از طريق يک سوراخ در ديوار وارد مي شد و در روبرو به يک صفحه تخت مي تابيد. نور به خط مستقيم مي تابيد (اين اتاق تاريک اين مسئله را اثبات مي کرد.) ،بنابراين از سوراخ کوچک مي گذشت ، و يک تصوير بر روي صفحه تخت در طرف ديگر ايجاد مي کرد همانند تصوير فوق. نتيجه نسخه وارونه اي از اشيائي بود که در طرف مقابل صفحه داراي سوراخ در معرض نور گذاشته شده بودند. يک معجزه باور نکردني ، و کشف علمي شگفت انگيز براي مردمي که بيش از يک هزاره قبل از “قرون وسطي زندگي مي کردند.
دوربين، لنر و عکاسي ديجيتال(1)
براي درک دوربين هاي دوران مدرن، ما مي توانيم با همان تاريک خانه شروع کنيم، چند هزاره به جلو بياييم، و شروع به صحبت در مورد اولين دوربين هاي روزنه اي کنيم. اين دوربين ها از همان اصل ساده “حرکت به خط مستقيم نور ، و ايجاد تصوير از شي روي سطح ماده حساس به نور – که داراي سطح واکنش شيميايي دهنده در هنگام تابش نور مي باشد- استفاده مي کنند. بنابراين ايده پايه اي و اساسي هر دوربيني جمع آوري نور ، و ثبت آن روي نوعي ماده حساس به نور است که در دوربين هاي قديمي تر آن را به عنوان فيلم عکاسي مي شناختيم، و در دوربين هاي ديجيتال اين وظيفه بر عهده سنسورهاي حساس به نور است.آيا هيچ چيزي سريعتر از نور حرکت مي کند؟
دوربين، لنر و عکاسي ديجيتال(1)
سوال مطرح شده در بالا سوالي فني است و به سادگي نمي توان به آن پاسخ داد. ما از علم فيزيک مي دانيم که سرعت نور در خلاء ثابت است ، حد نهايي سرعت که گذشتن از آن غيرممکن است. با اين حال، نور، نسبت به ذرات ديگر، مانند نوترينوها که با همين سرعت منتشر مي شوند داراي خاصيت جالبي است. بدان معنا که نور در هنگام گذشتن از محيط هاي مختلف دچار تغيير در سرعت انتشار، خم شدن و يا شکست، و تغيير در خواص مي شود. “سرعت نور هنگام گريز از مرکز ثقل يک ستاره به طرز قابل ملاحظه اي در مقايسه با نوترينوها کندتر است. گريز نور از نيروي جاذبه هسته يک ستاره ممکن است هزاران سال طول بکشد، در حالي که نوترينوهاي ايجاد شده توسط ستاره در اين مورد تحت تاثير جاذبه قرار نگرفته و از ميان چگال ترين ماده نيز با همان سرعت 186282 مايل در ثانيه گذر مي کنند، به طوري که به سختي مي توان باور کرد که چنين امري رخ داده. شما ممکن است بپرسيد همه اين اطلاعات خوب و مفيد است، اما براي عکاسي دانستن اين اطلاعات به چه کار مي آيد؟
دوربين، لنر و عکاسي ديجيتال(1)
اين ويژگي نور يعني واکنش مختلف در محيط هاي متفاوت به ما اجازه مي دهد تا نور را خم کرده ، يا بشکنيم، و آن را با استفاده از لنزهاي عکاسي مدرن بر نقطه اي خاص متمرکز کنيم (فوکوس). اين طرح پايه در طي دهه هاي گذشته تا به امروز تغيير نکرده و همان اصول اساسي از زماني که اولين لنز اختراع شد تا به امروز مورد استفاده قرار مي گيرد.  ادامه دارد .... بخش دانش و زندگي تبيانمنبع :نوشته محمد رضا ارجمندي





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 461]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن