واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: نماينده مردم بندرانزلي در گفت و گو با ايسكانيوز: جنبه سياسي استيضاح وزير بازرگاني قوي تر از مسايل فني است
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: نماينده مردم بندرانزلي اظهار داشت: جنبه سياسي استيضاح وزير بازرگاني به مراتب قوي تر از مسايل فني است و اين استيضاح بيش از آنكه دستاوردهاي فني و ملي براي مردم داشته باشد، بيشتر از جنبه سياسي بر مردم هزينه تحميل مي كند.
هادي حق شناس نماينده مردم بندر انزلي در مجلس هشتم روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار امور مجلس باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، تصريح كرد: با توجه به اينكه استيضاح وزير بازرگاني در آخرين جلسه مجلس هفتم ممكن است برگزار شود چه به لحاظ زماني و چه به لحاظ محتوا اين استيضاح محل تامل فراوان است.
وي ادامه داد: از لحاظ زماني به خاطر اينكه اين استيضاح حداقل براي مجلس هفتم به هيچ عنوان كارساز نخواهد بود و به لحاظ محتوا به اين خاطر كه مساله گراني در مجالس قبلي نيز از مباحث روز نمايندگان بود ولي بخش عمده افرادي كه امروز استيضاح را امضا كرده اند در گذشته بحث گراني را يا باور نداشتد يا اينكه آن را جدي نمي گرفتند، زيرا اگر در اين امر جدي بودند بايد استيضاح را در اواخر سال 85 يا اوايل سال 86 مطرح مي كردند.
عضو كميسيون برنامه و بودجه و محاسبات عنوان كرد: آن زماني كه قيمت گوجه فرنگي ضرب المثل برخي محافل شده بود، بايد بحث گراني جدي گرفته مي شد زيرا در حال حاضر قيمت مسكن بسيار بدتر از قيمت ساير كالاهاست پس چرا در خصوص مسكن دست به استيضاح نزدند و يا اين همه حجم نقدينگي كه مربوط به حوزه وزارت اقتصاد و دارايي و بانك است به اين امر اعتراضي نشد.
وي افزود: به لحاظ محتوايي كه بحث گراني مطرح شده بايد گفت كه گراني كمر مردم را مي شكند و در اين امر هيچ جاي شك و شبهه اي وجود ندارد ولي مقصر وزارت بازرگاني نيست.
حق شناس بيان كرد: هفته گذشته برخي از دوستان به توافق رسيده بودند كه استيضاح را پس بگيرند اما باز طي اقدامي بي سابقه در مجلس هفتم دوباره استيضاح تقديم شد و اين اقدام ابتكاري مجلس هفتم مانند ساير كارهاي اين مجلس در سال نوآوري يك نو آوري بود.
وي درخصوص اين مطلب كه عده اي از نمايندگان در استيضاح وزير بازرگاني به دنبال مقاصد شخصي و حزبي هستند، تصريح كرد: قضاوت درباره اينكه نمايندگان در پي منافع شخصي يا گروهي هستند در نهايت بر عهده مردم است.
نماينده بندر انزلي با اشاره به عدم راه يابي دو سوم نمايندگان مجلس هفتم به مجلس هشتم عنوان كرد: در استنباط اين جريان مي توان گفت كه منهاي اينكه در برخي حوزه ها چه اتفاقي رخ داده و عده اي به چه وسيله اي راي آورده اند كليات قضيه در اينكه دو سوم نمايندگان راي نياورده اند به معناي آن است كه مردم به نوعي از عملكرد اين مجلس راضي نبوده اند و اين يك واقعيت غير قابل انكاري است.
وي افزود: عليرغم اينكه مجلس هفتم كه با سلام و صلوات و دعا شكل گرفت نتيجه اش اين شد كه امروز گراني ها بر مردم فشار مي آورد و در اينكه نيت نمايندگان در كارها چيست مي توان از مردم كه قاضي نهايي هستند، پرس و جو كرد.
عضو كميسيون برنامه و بودجه و محاسبات با اشاره گستردگي به خريد و فروش آرا در دور هشتم مجلس شوراي اسلامي گفت: فراگيري و افزايش خريد و فروش آرا در اين دوره امري غير قابل كتمان بود در نتيجه ممكن است اعتبارنامه برخي از افرادي كه به مجلس هشتم راه يافته اند مورد سوال قرار گيرد، ولي واقعيت مطلب اين است كه موضوع بسيار گسترده تر از چند نماينده است.
وي درباره رياست مجلس هشتم اظهار داشت: طبيعي است كه نمايندگان مجلس هشتم بايد درباره رياست اين مجلس تصميم بگيرند اما همين كه فرد جديدي براي رياست مجلس وارد مي شود، نشانگر اين است كه رياسب هفتم عملكرد قابل قبولي نداشته كه اين بحث مطرح شده است.
حق شناس اعلام كرد: آن چيزي كه در افكار عمومي ديده مي شود و آن چيزي كه از مسايل داخل صحن و بيرون صحن استنباط مي شود به نظر مي رسد لاريجاني شانس بالايي براي رياست مجلس هشتم دارد./02/131/120
سه شنبه 31 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 496]